Харесваме се, но ми е кофти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесваме се, но ми е кофти
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте! Ще се опитам да бъда кратка. Всичко започна преди близо година, когато една моя бивша съученичка си намери гадже. Аз също имах гадже с което ходихме около година, но се разделихме преди месеци.. Та тя се раздели със своето гадже преди време, а преди месец се запознах с него лично. Излезе, че с него имаме толкова общи неща и интереси, колкото тя не беше имала с него. (Все едно видях мъжкото ми аз, ЧЕСТНО!!! ) После осъзнах, че той е много добър, готин, талантлив, мил, възпитан, умен и го харесах. Оказа се, че и той изпитва същите чувства към мен. Да, мина време откакто бившата ми съученичка и той не ходят, но ми е кофти ако се съберем двамата не искам тя да ме намрази или да имам проблеми. Попитах най-добрата ми приятелка и тя каза, че едва ли ще има проблем ако тя вече не го харесва и е продължила напред, но не знам.. Мисля да изчакаме малко време преди да се съберем, но дори и половин година да мине, не знам тя как ще реагира ако разбере, че има нещо между нас със него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 44816f47bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сладурче хората не са сандвичи моя-твоя ония.. Това е човек реално той и ти си решавате.. Изобщо не го мисли по този начин защото все едно изхвърляш своето щастие само заради това кой какво ще си каже..
Имам позната която се раздели с приятеля си и тръгна с братовчед му и вече имат дете и са щастливи.. Просто бившия и не е бил точния човек както в случката с твоя човек и бившата му.. Ти си правилната! ДЕЙСТВАЙ!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ce3f736c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако тя има против, няма да е доволна както сега, така и след 6 месеца. Зависи колко време са били заедно, какви чувства е имала тя към него и колко сте близки вие двете. Хората имат право да се разделят и да се събират с други, само от морална гледна точка няма да е приятно, ако вие сте близки приятелки.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 181094bb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До номер 2 да, преди години бяхме близки приятелки като бяхме по-малки, но тя започна да се дели от мен започна да дружи в лоша среда, мислеше само за гаджета и вече нямаме връзка само се поздравяваме и до там. Искам да кажа, че преди я смятах за много блика приятелка, но сега не- тя с нищо не показа че мога да и имам доверие и да излизам с нея и така.
Те бяха заедно година, но щом са се разделили и не го търси, значи явно не изпитва същите чувства към него както преди, както и аз с бившото си гадже. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ce3f736c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, има хора, които страдат тихо по някоя връзка и никой около тях не подозира за това. Ти си описала въпросната приятелка и си вадя извод, че тя просто е излизала с момчета и е гонила купоните, но това не означава, че можем да надникнем в чувства ѝ. Както и да е, във всеки друг смисъл, вие сте свободни същества, а не предмети и няма такова нещо като "запазена територия". С момието не сте близки, само се поздравявате, ти можеше изобщо да не подозираш, че тя е ходила с момчето, с което се харесвате. Предполагам, че сте млади, повечето набори в една среда се познават, нормално е да излизаш с момче, да си допаднете, да се влюбите и да поискате връзка. Ако го смяташ за редно, поговори с нея, но тези разговори рядко водят до нещо хубаво, пък не са и много искрени. Не захвърляй щастието си, не крий връзката си, но не парадирай с тези неща пред момичето. Така или иначе с момчето сте стигнали до тук и на всички ни е ясно, че сърце глава не пита, рано или късно между вас ще се случи нещо повече. Ние няма как да ти кажем, дали има проблем, или няма. Приятелката ти може да е ревнива и да го смята за нейн, тя може да има чувства към него и това да я нарани, а може изобщо да не ѝ пука. Правилния от тези варианти го знае само тя, а ти не можеш да гадаеш. Това момче може да е голямата ти любов, а може би след 5 години ще се сещаш за историята ви и ще се забавляваш на всичко случило се. Опитай се да подходиш разумно и по такъв начин, че да не съжаляваш след време. Няма какво толкова да се случи. Най-много да имаш няколко истории за разказване по-късно, след време тези твои притеснения ще са минало и няма да са от особено значение. :) Имам усещането, че ще се съберете и искрено се надявам да няма наранени. (от номер 2)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 658c2e6cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много благодаря за съветите и отделеното време!
От авторката :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker