Бисексуална ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуална ли съм?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1570 пъти
Здравейте! Пише Ви едно наистина объркано 15 годишно момиче.
Ще започна с това, че съм влюбена в едно момче вече година и няколко месеца въпреки че ни нищо между нас не се е случило, той не излиза от главата ми. Постоянно го мисля, не е от класа ми, а от квартала ми и го виждам рядко. Но когато го видя в мен нещо трепва, умирам си да го гледам.
Но тази година започнах да гледам едно момиче. Толкова е красива, сладка, уникална.. Всеки ден и гледам социалните мрежи и снимки.. Много се радвам като ми вижда историята в снапчат и тн. Много се вълнувам само при мисълта, че знае за съществуването ми.
Възможно ли е да сyм бисексуална? Не знам много съм объркана, винаги съм харесвала момчета и никога не съм гледала на момичета по този начин. Момя помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 478e0eabb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така, но съм на 17 и донякъде те разбирам. Все пак ти не си отишла при нея да и кажеш че искаш да бъдеш с нея и така нататък. Няма нищо лошо в това да харесваш външността на представител от своя пол, а дори е и похвално, защото повечето просто завиждат. Дори един да се престрашиш към някое момиче да и кажеш, че я искаш повярвай, ще се изненадаш колко положително може да ти отвърне. Няма абсолютно нищо лошо в това да си влюбена в жена, макар ти да си. Живеем в 21 век, никой и нищо не може да ти каже каква да бъдеш. Не бягай от същността си и не отхвърляй чувствата, които са скрити надълбоко в теб, защото ще страдаш много. Не го казвам от лично свой опит, не съм бисексуална, а от живота на мои близки приятели, които са се чувствали точно като теб. Ще си помислиш:"Да то е много лесно да се каже". Повярвай лесно е. С една дума, един жест всичко може да се случи. Когато станеш по-голяма, дори и от мен, ще започне да спре да ти пука какво мислят хората и ще правиш това, което те прави щастлива! - да си с любимия си човек и верни приятели, които ще те разберат и дори ще ти се кефят. Аз лично много се кефя на такива хора, както вече казах имам такива приятели и e мега купон с тях:D
Така че да не те бърка: харесвай момчето, кефи се на мацката и така. Надявам се че помогнах;)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 783f6aef9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно възможно е, но в никакъв случай не бързай. Предприеми действие само ако си сигурна, че момичето е навито на това. Предупреждавам те, ако имаш истински чувства към нея, преценката ти няма да бъде много обективна, затова по-добре се допитай до твой или приятел на момичето, иначе може да се нараниш сериозно. От момче с опит в отношенията със същия пол :Д

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 79f05b8ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не. спокойно, не си бисексуална, просто си впечатлена от едно момиче, не си го навивай на пръста, че ти има нещо. Според мен почти всяко момиче на сходна възраст има такъв период на "преоткриване" на собствения пол. Но това не значи хомо или би ориентация. Това, че времето е такова и се опитват да докарат повече хора на левия тротоар е отделен въпрос, но двете нямат нищо общо, не се оставяй да те забаламосат. И аз имах такъв период в пубертета, но отмина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e3e3a4176
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ех, номер едно, де да живеех в твоя свят. И така момичетата да реагираха положително на тези, които ги харесват... Мен ме е страх да призная на някоя и си прикривам чувствата, винаги. Все си мисля, че най- много да си получа някой шамар в лицето.... а съм на 22г. вече без споделена любов ;(

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a61210609a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей... На 15 съм и цял живот съм харесвала момчета, но нещо не ми е стигало за да тръгна с тях, имало е тръпка, да, но не можех да се доверя на момче изцялоДокато обаче не почнах да изпитвам подобно чуство към момиче, месеци наред си казвах, че няма начин да бъдем заедно, но нещо вътре в мен умираше да бъда с нея. 8 месеца по-късно тя ми каза, че изпитва нещо към мен, но е много объркана, бях в просто в шок. След което постепенно станахме двойка и вече сме заедно от почти година и не съм била по-щастлива.. тааа мила, може просто момичето да те радва, нормално е, обаче ако изпитваш нещо по-силно не се страхувай да бъдеш щастлива, защото може да не се приеме от другите. Почакай и виж какео ще стане!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 223338424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма нищо ненормално в това да си поне в известна степен бисексуална... преди време проведох едно проучване и се оказа, че около 50 % от познатите ми (принципно хетеросексуални) жени допускат контакт с жена при определени обстоятелства (дори и никога да не са имали или да не планират някога да имт такъв), като в тези проценти не включвам категорично хомосексуалните.

Моят съвет е да не правиш глупости, но ако наистина сериозно си хлътнала - защо пък не. Никъде по теб не пише къде, кога и с кого си си лягала, да не говорим и че на никого не му влиза в работата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3a9e234daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Млада си още, за да се наречеш бисексуална. Тепърва ще ти се оформят предпочитанията :) За да си бисексуална, трябва да се възбуждаш при мисълта за осъществяване на сексуален акт със собствения ти пол или със срещуположния.
Аз също харесвам момичета, даже съм "влюбена" в едно момиче -
българка, която има канал в Ютуб за грим, но не бих имала желание да правя секс с нея.
На 25 съм, имам приятел от почти 3 години, любопитна съм да опитам тройка и с друга жена, но не бих стигнала при никакви обстоятелства до сексуален акт с момичето, предпочитам в това отношение мъжете.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 13a807869b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е, наистина е вярно, че повечето момичета рано или късно имат такива съмнения и имат кратки увлечения към други момичета. Няма нищо лошо в което, защото в пубертета всички се преоткриваме. Аз също съм на 15 и скоро имах много силно увлечение по момиче, което казваше, че също много ме харесва. Да всичко беше окей между нас, само където нейните близки и приятели знаеха каква е и нямаха проблем с това, но при мен не беше така, защото аз се страхувах как ще реагират моите приятели, ако разберат. И тя не казваше на никого коя съм, а само че ме харесва. Но след време тя просто прекъсна контакта си с мен, не знам защо, помислих, че може би да ме предпази не знам. Аз я преживях трудно наистина и и до сега мисля за нея, но не мога да направя нищо. Но наистина разбирам хората с подобен проблем, особено момичетата. Бих искала да познавам повече такива, с които мога да говоря за това, защото е трудно да го задържам в себе си. Съветът, който мога да ти дам, като не те познавам, е, да не се притесняваш и да не се отказваш от чувствата, защото рано или късно ще разбереш дали си заслужават. Няма аищо лошо в тези чувства към пола ни, даже са някак симпатични. Искаше ми се да те познавам наистина! Бъди уверена!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker