Желая да ме желае.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Желая да ме желае..
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3361 пъти
Здравейте! На 16 год съм и 8 месеца ходя с момчето на мечтите ми! Всичко е повече от прекрасно. Обичаме се страшно много!! Разбира се както всяка двойка и ние си имаме периоди на караници и такива неща, но винаги се сдобряваме за макс 2 дни!! Но последно време нещата вървят в др посока..

От около 2 месеца изпитвам огромно желание за секс с него. Преди време ми беше казал че НЕ иска да правим секс ( и двамата сме девствени ).. разбира се тогава ни беше още много рано. Но последните дни и седмици забелязвам че той също го иска. Гледаме все да се усамотиме и да се натискаме и знаете как е :)
Аз не съм грозна определено ( не се смятам и за много красива но според него съм прекрасна, прелестна, съвършена.. ), имам хубаво тяло и доста момчета ми казват че съм много секси и лесно мога да ги подлудя, приятеля ми също ми го е казвал много пъти.

Та въпроса ми към вас е : Как да го накарам да ме желае повече от всичко, как да го подлудя, за да ми каже, че иска да го направим.. дайте ми някакъв съвет!! : )

Пп. не искам да звуча като днешните момичета.. курвички!! Досега съм имала много възможности с други, но винаги изсках да намеря подходящия!! Сигурно ще ме попитате какъв е този зор да го правя на тази възраст.. имам си много основателни причини!! И моля Ви дайте ми съвет : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: bc3cbd55d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако смяташ за основателна причина:Всички мой приятелки са го правили, това не е основателна причина. Всеки организъм си показва кога е готов за секс, ако не те претиснява това, че МОЖЕ да те заболи или че може да не стане от първият път, значи до някъде си готова за секс. Но внимавайте да не ти надуе корема още от първият път

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 58ec8206ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aвротке, много форуми четеш, много се събираш с фалшиви моралисти и стари хора и много турски сериали гледаш
„не искам да звуча като днешните момичета.. курвички! „

Защо са днешните момичета курвички, а вчерашните не са били? Хайде, хайде, не слушай какви ги говорят старите, те навремето дори по-развратни може да са били, а най-развратни са били мене ако питаш римляните, така че... днешните момичета са си тамън и ти го доказваш.

Според мен, трябва да кажеш на момчето ти, че с удоволствие би правила нещо повече. Ако е казал изрично, че не иска да правите секс, може просто да го е срам от нещо или да го е страх да не се изложи или да те забремени. ТИ осигури първо кондоми и ги носи в теб, поне да отпадне това със забременяването и да си подготвена за всеки случай.
Ако се притеснява, не го конфронтирай директно със секс - кажи, че много би искала да му го пипнеш през дънките, да го видиш, да го задоволиш с ръка и с уста.... много би искала и той да те докосва по гърдите, между краката, покажи му как.

Ако откаже - значи е или болен, или обратен.

Няма момче на тези възраст, което да не мечтае да докосне жена там, жена да го задоволи с фелацио.
След като сте се поопознали по горния начин, можеш да намекнеш за секс и, че ти ще осигуриш кондомите, да не се притеснява....

успех на начинанието, споко, не си курвичка, а си нормално момиче - не слушай старите, гледай си живота и момчето! На почти 17 г. не си и неприлично малка вече, действай

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 38cdf96d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   (авторката) 1 не мисля точно това за основателна причина, никога не се водя по другите!!! :) От болката не ме е толкова страх.. ще я изтърпя. Повече се притеснявам от излагането и срама, но предполагам че като тръгнат да стават нещата ще сме заети от други нещата и няма да се заглеждаме много много по телата си. И това ме успокоява :)

Номер 2 благодаря за съвета ти :) Не гладам турски сериали и НЕ чета форуми :) Просто виждам тук в този сайт колко често обиждат момичетата желаещи секс на тази възраст. А и някои започват да водят полов живот от 13 годишни и не знам това какво удоволствие им доствая, като аз съм на 16 и все още се съмнявам мнооого че първия ми път ще ми достави някакво удоволствие :) Благодаря за съвета ти :)!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7a647a4be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причината не е, че момчето не те харесва или не те желае а друга и по-точно други. Първо той е съвсем неопитен, а ти си и девствена. Естествено е да се притеснява как ще се справи. Второ вероятно са го предупреждавали нееднократно за опасностите от болести, че момичето може да забременее и т. н. т. Според мен не бива да планирате осъществяването на акта. В смисъл пробвайте първо само ласки, опознайте до някъде телата си. Ако в някакъв момент стане - добре, ако не стане ще стане следващия път. Просто той трябва да свикне с мисълта, че ще правите секс, да ползвате естествено предпазни средства, да се отпуснете и да не го планирате, а то ще си се получи от самосебе си. Освен това трябва да имате достатъчно време и спокойна обстановка, за да не се притесни момчето, защото при мъжете това много влияе и да не стане така, че да получи някакъв ствах или комплекси. Сигурно ти звучи сложно, но всъщност не е. Когато двамата са узрели както се казва и искат да го направят с любов всичко ще се получи. Колкото до болката - задвиси от различни фактори, но основното е да си достатъчно отпусната и възбудена, а той да не се колебае в съответния момент.
Всичко това обаче без да се притесняваш трябва да споделиш с него, за да се отпусне и преодолее съвсем естествените си страхове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker