Той ще учи в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ще учи в чужбина
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1397 пъти
Здравейте! Първо искам да помоля най-учтиво модераторите да качат моята история, защото това за мен е много голям проблем.
Момиче на 15 години съм. От половин година съм с едно момче, което е почти на 18. Приет е в университет в чужбина и когато завърши (тази година) се мести там ЗА ПОСТОЯННО! Ще се връща, може би веднъж-два пъти в годината. Аз имам още 3 години и половина, докато завърша училище. Само мисълта, че ще замине ме разкъсва отвътре, защото наистина го обичам и е първото момче, което ми показва колко приятно е да имаш някого до себе си. Може би ще ви се стори, че любовта ми не е толкова силна, защото съм само на 15 и тепърва ми предстои живота с всичките му препятствия, но аз наистина го обичам много, а и той мен също. Ако издържим заедно през тези 3 години, което ще е доста трудно, но все пак... планирам да се преместя и аз там. Та въпросът ми към вас е дали има някакъв шанс да успеем да останем заедно, защото много бих се радвала, ако е така. Моля Ви споделяйте вашите мнения и лични примери, защото ще са ми от полза и то доста.
П. С. Извинете ме, ако имам правописни или пунктоационни грешки.
Благодаря за отделеното внимание! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: a31facd056
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато бях малка се запознах с момче от друг град. Разменихме си скайпове, тогава това беше начинът да комуникираш онлайн. Обичах го, тогава бях малка и не разбирах тези чувства, така че му го казах години по-късно, когато вече всичко между нас беше приключило отдавна. Казах му, че осъзнавам, че тогава съм го обичала, той ми каза, че е знаел. Никога не се бях съмнявала в нас и истината е, че запазихме любовта си с години. Четири. Не ми се струваше проблем, нямаше друг човек, освен родителите ми, който да уважавам толкова много. Харесвах характера му. Имаше си доста лоши качества, но те пасваха с моите и заедно бяхме много силни. Прекарахме няколко години на редки срещи и много взаимна подрепа. Никога не съм се съмнявала в нас. Разделихме се по други причини, пораснахме и осъзнахме, че е време да се пуснем, бяхме се скарали много лошо, той каза, че ако ни е писано ще се срещнем отново. Повярвах му, защото никога не съм се съмнявала в нас. Нещо повече, вярвах безрезервно в него, защото е бил лош с мен, но никога не ме е лъгал за важните неща. Е, успяхме. Издържахме до момента, в който можеше да сме заедно всеки ден, но пътищата ни се бяха разделили малко преди това. Няма нищо, заедно го решихме. Не поддържаме връзка вече. Работата е там, че аз още вярвам, че ако ни е писано, ще се срещнем. Може да не се познаем, може да е на другия край на света, но когато някой човек е свързан с теб, ти го намираш. Нашето малко нещо е, че ние винаги се намирахме. Карали сме се и сме се срещали без уговорка малко след това. Гледам клип и неговия коментар е отдолу. Занимавам се с обработка на нещо, което ще качвам и негови приятели му го пращат, без да знаят, че аз съм автора. Нашата малка тайна беше, че до последно се намирахме, защото много вярвахме в нас. Ако наистина се обичате и е силно, вие ще се намерите все някак. Ще издържите. Това е една розова представа и никак не е нужно да се случи реално, виж, моята история няма розов край, но нищо не ви пречи да опитате, стига да го желаете. Не мисли много, следвай сърцето си и ако стане прекалено тежко, винаги има и други варианти да решиш един проблем. Останете заедно, чакай го, а ако се умориш да го чакаш, прекратете контактите, поне за близките години. Още сте малки, много неща може да се променят за 3 години, но обикновено дете, което обича истински, обича по-силно от голям човек. Все пак не си давай големи надежди, просто вярвай в това, което чувстваш. Аз вярвах и в момента, в който спрях да чувствам, че ще се съберем, ние се провалихме. Човек може да има невероятна интуиция за нещата, които са му важни, само трябва да се слуша повече.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 18828caff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Шансът ви е малък. Далеч от очите-далеч от сърцето.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 94fb0025db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Относително е мила, имам приятелка която беше в такъв период с нейния. Имай в предвид, че както ти така и той ще има нужди, нима само 1 път в годината ще правите секс? Каквото и да ти казва, никой не издържа на това. И все пак дано се задържите

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b5f687e7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Братовчедка ми и приятелят й са заедно от три години. Той живее и учи в Холандия, идва си само лятото и на зима. Нямат никакви проблеми! Така че стискам палци и се надявам да успеете! :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1640b573b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В коя държава се мести? Бъди сигурна, че това НЕ е "любовта на живота ти", има още много вода да изтече, докато я намериш. Сега може да не ти се струва така, но с течение на времето ще се увериш сама. Aз завърших и отидох да следвам в Италия. В началото спях по хотели, но завърших. В момента живея в Истанбул с приятелката си, която е туркиня, говоря много добре италиански и немски, английски съвсем малко, защото никога не съм го учил в училище. Ям лахмаджун, кокореч, гьозлеме, кюнефе и всякакви други неща, на част от които дори имената не знаех преди да изляза от гимназията, просто защото не съм се интересувал от това. Втора година съм тук и все още има ястия, чиито имена не знам. Никога пък не съм и предполагал, че ще се запозная с настоящата си приятелка по начина, по който се запознахме. Между другото, противно на схващанията на доста хора, туркините са изключително красиви жени. Ако преди 10 години някой ми беше казал, че днес ще живея в Истанбул, и то с туркиня, щях да му се изсмея в лицето. Очаквай неочакваното. Ако решиш да пробваш, желая ти успех. Ако не стане - не стане. И намери време да посетиш Истанбул - уникален град е!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ec3d7f921e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, имаш. Имаш доста правописни и пунктуационни грешки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6f9f19c19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хайде сега, номер 7, ако обича да посочи тези "доста" правописни (аз видях една единствена) и пунктуационни (аз не познавам човек, който да владее пунктуацията до съвършенство, най-малкото от невнимание, вълнение и прочие, все ще сбърка нещо) грешки! Момичето е на 15 години, колко негови връстници пишат така грамотно? ! Чиста проба заяждане, не му обръщай внимание, дете! По проблема -
коментарът на номер 1 е точно в десетката.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cd9764fd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря от сърце на всеки споделил мнение. Номер 1 много ми хареса коментара ти. Наистина, ако е писано ще се случи.
Номер 3..да притеснявам се и затова.
Приятелят ми ще учи в Холандия за този, който попита. Относно Истанбул съм чувала много добри коментари. Някой ден, дано имам възможността да го посетя. И да не отричам, че имам грешки точно за това Ви се извиних! :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7a2c7b275e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да зарязва тия напудрени университети от сорта на Лайден, Орхус и някакви други подобни села, че не са нищо повече от добрите такива в България. Още от сега смятай, че сте се разделили, само че с малко повече мъки и липси и страдания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b31678ac10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На 15, в пубертет си, хормоните бушуват, дано знаеш, че това едва ли е любовта на живота ти. Той е пълнолетен и заминава в чужбина, решил е да поеме по своя път. Излишно е да казваш, че ще сгрешиш ако се преместиш. Самата идея е налудничева, само защото го харесваш. Ще видиш след 5-10 години дали е така и дали ще си е заслужавало да се местиш/да не се местиш.

Това е моето мнение. Много тийнейджъри си търсят гаджета само за да си запълнят времето. Личи си от километри между коя двойка има истинска любов, а това на децата е занимавка... и причина да правят секс. (не с лошо)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker