Как да отслабна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да отслабна
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1247 пъти
Така момиче на 14 съм и тежа шокиращите 80 кг... Имам проблем с левия крак и не мога да тренирам много
Опитвам съм се да отслабна но КАЧЕСТВЕНО т. е. не да сваля 5 кг за 3 дни щото след 10 дни вместо 75 ще съм 85 (т. нар. Йо йо ефект) по добре по малко за повече време за да не се върнат...... Моля ви давайте ми идеи за диети които мога да спазвам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 45e78d0256
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква кръвна група си? В една подобна статия бях чела, че дадена диета няма да помогне, ако си от неправилна кръвна група.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7594e12349
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кетогенна диета

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9394f99005
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има изключително много информация в интернет за хранителни режими, които са наистина добри за разлика от 3, 5, 10 и т. н. дневните диети. Например ниско въглехидратното-високо мазнини хранене(НВ-ВМХ), разни протеинови и др. Всичко започва от теб самата. Важно е да разбереш, че връщаш ли се към старите вредни навици и храни, йо-йо ефект ще има. Промяната трябва да е дългосрочна- здравословно хранене. Желая ти успех! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 24ba47eedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, каквото и да правиш пак ще се върнат, ако не се храниш здравословно и не спортуваш. Аз съм на 13 и сега, се надявам да прочетеш моя съвет. Спортувай колкото се може повече. Храни се правилно, а не като мен (примерно). Най - добър приятел ще трябва да ти станат яйцата (чувала съм, че от тях се много отслабва), ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ, плодовете. До най - много 1 година ще си като модел, стига да спортуваш редовно и да се храниш правилно :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8255274c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм се убедила, че не е отслабнал този, който не иска.
Имам позната, която беше 100 кг, сега е около 60кг. Само тя си знае, как ги е свалила и колко трудно и е било. Но искаше! На никой не хленчеше, че е дебела. Просто реши и се захвана.
Това с кракът ти е само оправдание.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a09af45f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   intermittent fasting - проучи, опитай.
пий много вода и се опитай постепенно да елиминираш газираното и сокове.
лека по-лека намаляй вредните неща, които консумираш( фаст фууд, сладки работи, тестени работи)
когато ти се прияде сладко си помисли кой плод може да хапнеш вместо типичните неща, които ти идват първо на ум.
Най-важното ограничавай вредните неща, които ядеш с полезни ПОСТЕПЕННО, не започвай режим, които е изключително строг и ограничава значително нещата, които можеш да ядеш- в противен случай лесно ще се демотивираш и ще се откажеш.
Бъди постоянна и мисли в перспектива.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1f6a3a41c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило дете на 19 години съм на 16 бях станала 72кг и за 2-3 месеца се стопих до 45кг. на въпроса как ами спрях да ям толкова намалих храната повече от половината на това което ядях преди тоест ако сега ядеш 7филии от утре почваш на 3 ако сега ядеш половин пица утре максимум една четвърт така организма почва да се храни с натрупаните мазнини и се отслабва бързо. Много хора твърдят че не е полезно но напротив аз съм си здрава и нямам проблеми дори се чувствам много по добре понеже преди от тъпчене чак ме болеше корема и свикнах да се храня така не ми трябва онова количество храна което преди понеже корема ми вече не е разширен да го тъпча а си е малък и неиска да се тъпче нямам нужда не изпитвам такъв глад.. преди да отслабна пробвах какви ли не диети намаляш само хляба ядеш разделно днес само пиле утре само риба пробвах диети сутрин мляко на обет каквото искаш вечер пак мляко или да пиеш много вода понеже разграждала и ефекта си беше нулев пробвах какво ли не и нищо.. тогава една приятелкс беше отслабнала драстично като гледала да не яде и осъзнах че щом с ядене не става няма как да не стане ако аз го намаля драстично и така и направих почнах по 2-3 филии максимум на ден и хоп не след дълго ефекта беше лал всеки ме питаше как съм отслабнала толкова.. гладуването не е полезно но това не е гладуване имам позната се тъпчеше 2 седмици с мляко и не отслабна напротив влезе в болница на системи това е гладуване а моето е здравословно хранене не е глад не е и претъпкване което е също толкова вредно сега ям по 4-5 на ден и съм 54кг като тези килограми от 45 до 54 ги качих нарочно тъпчеха се и тренирах за да мога да кача и да не съм грозно слаба а да мога да имам форми но за да отслабна и да постигна есичко положих усилия малко глад и ефекта е на лице сега и спортувам по малко но спортувам и тялото ми е супер аз се чувствам супер.. а да забравих да ти кажа че аз не закусвам след 13 хапвам малко но много малко колкото да не е съвсем празен корема и чак към 7 вечерта ям тези 4-5филии с друга храна за да може цял ден излишните мазнини и неща да се изгарят и който твърде че вечер като ядеш се дебелеем много греши дебелеем се ако ядеш 3 пъти на ден но ако е само вечер се слсбее и го казвам от опит.. закуската я забрави поне до 13 ч да е празен корема за да гори мазнините а ако ядеш сутрин обет и вечер по малко както съм пробвала аз не става той все работи ядене все трупа мазнини и не се отслабва трябва да има момент в който той да си седи празен и да гори мазнини иначе не става по малко ти имаш храна той работи калориите се трупат и не се отслабва не е от това кога ядеш а колко пъти колко и колко време корема е празен за да ги унищожава а не да ги трупа защото дори една вафла пречи той вече не е празен и ти не слабееш.. принципно не споделям как отслабнах но исках да ти помогна понеже знам колко е трудно :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: aa385da714
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз свалих около 33 кг за 4 месеца и половина и мога да дам няколко съвета, за да успееш и ти:
1 - създай си списък с нискокалорични храни, които харесваш
2 - разнообразявай храните
3 - не пропускай хранене (закуска, обяд, вечеря (до 7 часа))
4 - разхождай се, макар и да ти става скучно да вървиш по 1-2 часа на ден това ти изгаря поне половината от калориите от храната (аз правя по 10 000 крачки дневно)
5 - гледай да не се навърташ около хора, които ядат, защото може лесно да се поддадеш
6 - пролетта и лятото са най-доброто време за отслабване, не защото се потиш, а защото е топло и няма проблеми с излизането навън, ядат се по-леки храни и в моя случай нямах ангажименти, нито стрес (училище)

Аз доста се рових из нета за нещата, които научих, но се оказаха верни. Може също да си изчислиш дневния прием на калории с формулата на Харис Бенедикт, като ако примерно са ти нужни 2100 калории на ден, но извървиш тези 10 000 крачки добавяш още калории (на моето приложение Pedometer пише всичко, но да знаеш ще много батерия дърпа и може да ги изключваш като не вървиш ;D) и стават да кажем 2500. Ако днес изядеш храна с общо 1000 калории остават едни 1500 дефицит, а 1 кг мазнина е равна на 9000 калории и така за 6 дни сваляш по 1 кг. Аз както казах свалих 33 кг (от 105 до 72) с упоритост и с мислене за успех и си припомнях защо го правя, а не си хапвам каквото искам, аз искам да ям, но искам и самочувствие, искам да се чувствам като нормален човек, искам да си намеря гадже и да не ме е срам, дори и тя да ме приема какъвто съм, искам да отида отново на море след 10 години с грозно тяло. И така едно 17-годишно момче успя да го направи, аз ти желая успех и на теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker