Добре ли ще постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Добре ли ще постъпя?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1117 пъти
Здравейте! Ситуацията е следната:
Харесвам едно момче. Ние сме "приятели". Всъщност не знам какви сме... странно е. Той се държи странно. Един ден сме приятели, на другия ден сме повече от приятели, на третия ден сме непознати. Той ми правеше намеци, която ме побъркваше и разбрах, че го чувствам като повече от приятел. И да, объркано е.
Преди две седмици аз разбрах, че моя приятелка съши има чувства към него. При което аз реших, че ще е най-добре да им помогна да се съберат, защото виждах, че и той не е безразличен. Това ме нараняваше, но се стараех да бъда добър "приятел". Както и да е. Събрах ги, но миналата седмица той разбра че ще заминава и се разделиха, но само физически. Харесват се, но не мислят, че връзката от разстояние няма да бъде най-доброто нещо.
Аз реших, че е добре да бъда искрена и му признах всичко вечерта преди да замине. Той ми отговори, че всъщност е знаел и, че разбира от намеци, но ще си останем приятели въпреки всичко. При което аз се успокоих, защото мислех, че вече няма да се видим и, че няма да е неловко. Но това не означава, че съм спряла да мисля за него.
Вчера вечерта докато бях навън с приятелки той ми писа. Попита ме какво правя, а аз му отговорих, че сме на кафе, той ме попита с кого съм всъщност. Отговорих му, а той сякаш се успокои.
Тази сутрин една близка коя приятелка ми писа и ме попита как съм и дали ми липсва. Аз отговорих "разбира се, че ми липсва", тя ми каза, че имала нещо да ми казва. Попитах я, а ти ми каза, че той се е прибрал и днес пак заминава. Въпросното момиче е видяла него и моята приятелка заедно навън. Той взел да се крие и казал, че щом приятелката ми ги е видяла заедно, то тогава и аз ще разбера, че си е тук и са я помолили да не ми казва.
Почувствах се гадно, защото аз трябваше да разбера от друг, че той не иска да ме вижда. Не е нужно да се крие. Щеше да е по-добре ако ми беше казал, че не иска да ме вижда. Почувствах се тъпо, защото ме пробва и ме лъже.
Не знам как да тълкувам това му действие. Мисля, че трябва да се откажа и щом не иска да ме вижда, то тогава и аз не би трябвало да искам да го виждам. Просто е много детинско и объркано. Кажете ми какво да правя. Наистина ще приема всичко.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8f4ed13f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Разбирам как се чувстваш и то добре. Знам, че ще ти е малко кофти, но най-добре е да ги оставиш и да забравиш и момчето, и момичето. Просто се отдели от тях, остани на здравей-здрасти с момичето, ако я виждаш често или в училище. Недей да пишеш на момчето, не му и отговаряй, ако ти пише. Да бъдеш някъде, където не си желан, е изморително и болезнено. Зарежи ги и се огледай за нови приятели и други момчета.
xperia

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ba1857a2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прави нищо. Можеш да му кажеш, че знаеш истината и го разбираш, но не изпадай в сърцераздирателни признания. После не му пиши, ако той не ти пише и ако започне да флиртува, се прави, че изобщо не си прочела въпросните редове, сякаш не се е случило. Просто остави идеята за връзка с този човек. Истината е, че когато момче/мъж/ истински те харесва, той няма да те върти толкова време и няма да се хваща с твои приятелки, а ще гледа и иска само теб. Всички други ситуации подсказват, че нещо не е наред и няма да го бъде.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 11e5362d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той ти е казал, че ще си останате приятели, но до колкоот разбирам, не ти е обещавал нещо друго? Какво ти е длъжен в случая, какво очакваш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 98d8eca9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да го търсиш. Не ти е приятел, нито има изглед нещо повече да се случи. Продължавай напред.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ff86122e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В край на сметка... Той се прибра, не му е харесало там и се върна. Говорих с момичето... тя ми каза, че всъщност е искал да ме изненада и затова са помолили моята приятелка нищо да не ми казва.
Отделих се от тях. Той ме търси за да говорим в училище, но аз всеки път се правя на заета, но като се прибирам, той ме изчаква отвън заедно с момичето и най-добрата и приятелка. Поздравявам ги и тръгвам, а те тръгват с мен и просто няма как да се игнорира.
Той се опитва да се държи с мен както в началото преди да се събере с момичето. Това му държание още толкова ме обърква.
Искам да говоря с него, но знам, че в неговите очи ще излезе сякаш правя от мухата слон...
Благодаря предварително! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker