Обиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обиди
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1532 пъти
Здравейте. Двама - трима момчета от нашия клас ме обиждат... не стига че 3 години търпях още обиди заради външния ми вид.. сега като се преместих в ново училище пак се почна... или ме обиждат или удрят уш било на " шега " но аз съм свръхчувствителна! Казват ми егати бретона имаш... удрят ме с шишета... и ми писна... оплакваме се на учителите но много не взимат мерки... те колкото и да им говорят те не ги слушат и пак си знаят тяхното... как да се справя с проблема...
Не мога да мълча... боли ме отвътре за обидите... ако се опитам да им кажа нещо ще ме обидят още повече или ще ме ударят
Момиче, 16 г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: ae49fb25c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   обърни се към класния ръководител или направо към педагогическия съветник
нещата няма да се подобрят докато не кажеш

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8e7965c1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От редактора на поста : Казахме но момчето каза че ако още веднъж го изкажем ще ни набие

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e918e1bd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как така ще те обиждат и бият? Само да ми паднат в ръцете не знам къде ще им завра ръцете. Родителите защо не се намесят? А учителите от поколения са заплатаджии няма да те защитят. Следващият път, ковато ти посегнат викаш полиция да се разправя с недораслите разбойници.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8a150ffaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам да те засегна, но пишеш като абориген, а след 2 години ще ходиш на матура, вземи мерки!
Иначе за обиждането, ти им го позволяваш, ако си малко по-твърда няма да стане. Не им обръщай внимание. А пък от учителите не очаквай съдействие, повечето са мишкари.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5c63299f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Била съм в твоето положение в седми клас. Двама от класа се правеха на интересни и ме обиждаха. Просто бъди по-твърда, не им обръщай внимание. Колкото повече ги игнорираш, толкова по-безинтересно ще им бъде. Спомням си, че единият ме беше помолил да му подсказвам на едно контролно, а той в замяна щял да спре да ме нарича, , кобила'' (понеже тогава бях по-висока от останалите съученици). Най-спокойно му обясних, че изобщо не ме интересува как ще ме нарича и въобще не го мисля, така че не искам и няма да му подсказвам. Той нищо повече не каза и може би не очакваше такъв отговор. И така, не позволявай да зависиш от тяхното мнение. И да те обиждат, през едното ухо да влиза, а през другото да излиза. Колкото по-малко показваш, че ти пука, толкова по-добре. Не показвай неувереност и ниско самочувствие.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 064427a44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче! Аз съм на 15, но с моя наистина, повярвай, наистина богат опит от филми, обиди, слухове и т. н. мисля, че мога да ти бъда полезна. Щом мислиш, че тези момчета никой не може да ги укроти... старай се да не им обръщаш внимание или поне не показвай, че ти пука. Не показвай, че го приемаш навътре. Тогава те ще спрат. Ако искаш плачи си, излей си го - но вкъщи! И не споделяй на приятели колко ти е гадно! /аз вече нямам доверие на никой, защото един ден, ако стане нещо от сорта на спор, те ще ти знаят слабото място/ Разказвай им, че не ти пука и че си го израснала. Показвай по-високо самочувствие и непокизъм!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 09dc55c082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Казваш на вашите и те отстояват позиция! Защо мълчат и си кротуват? Ако някой тормозеше моето дете, щеше да яде бой, сериозно. Или се разбираш с някой якичък приятел/роднина, да ги поступа и ще видиш, че няма да гъкнат повече. На такива изроди само това им се пада! Против насилието съм, но някои олигофрени от друго не разбират.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2968ddd2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   О, аз съм била в твоето положение. Бях тормозена по време на цяяяялата гимназия. За щастие само с обиди и подигравки, но имах чувството, че това е и такъв ще бъде целият ми живот. И честно, без да искам да те обезсърчавам, съмнявам се, че който и да е било разговор с педагогически съветник или класен ръководител, ще ти бъде от полза в дългосрочен план. Децата са много, много зли! Най-много да те намразят още повече за това, че си се оплакала пред отговорните лица в училището. Не вярвам и преместването в друго училище да ти се отрази добре - вероятно е да си в същата ситуация, защото си стеснителна и имаш някакъв създаден по причина на съучениците ти комплекс.

За щастие при мен този период отмина.
Пораснах, излязох от тази отровна гимназиална среда, завърших добро висше училище, намерих си добра работа.
Интересно, като тийнейджърка имах комплекси, че не съм привлекателна, красива, че не съм достатъчно забавна, а сега, десет години по-късно, трябва да кажа, че никак не страдам от липса на мъжко (а и женско) внимание. Имам приятели, които непрекъснато казват на гаджето ми, че какво не биха дали, за да имат приятелка/съпруга като мен.

Най-важното в случая при теб е да не оставяш на обидите и подигравките да влияят на самочувствието ти. Знам от собствен опит, че е много трудно, но не е невъзможно.

Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0faff71835
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ми викат Жана Пижама от училищния бус... Вижте мойта статия! Ще я кръстя, , Софи Картофи-ободите"

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c158e27cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като те бият и ти ги бий, като те убиждат и ти ги обиждай. Като са момчета удари ги силно между краката и им покажи кой е шефа на играта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker