Самотата ме съсипва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотата ме съсипва
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1838 пъти
Напоследък се чувствам адски самотен. Разбрах по трудния начин, че няма такова нещо като приятели. Осъзнах, че всички са ме лъгали за своя собствена изгода. Прекарвам дните си затворен и депресиран вкъщи пред компютъра. Дори няма с кого да изляза да пия по едно кафе. В главата ми започнаха да се въртят все по-натрапчиви мисли за самоубийство. Не знам как да се измъкна от тази ситуация! Най- вероятно ще ми кажете да се запиша в някакъв клуб по интереси или нещо такова. Проблемът е, че живея в малък град и няма подходящи. Опитвал съм с фитнес, но не се получи. Просто не ми е там мястото. Фактът, че нямам приятели и компания, с които да излизам и да се разсейвам, не е по моя вина. Поне така си мисля? Всички, които смятах за близки, ме предадоха. Аз винаги съм им помагал в трудни ситуации, винаги съм ги подкрепял, винаги съм бил на тяхна страна. Не съм направил нищо, с което да ги засегна или да ги обидя. Сега се чувствам много потиснат. Вече не общувам с никого. Излишно е да споменавам, че никога не съм имал приятелка. Как бих могъл? Нямаме общи теми за разговор. Няма с какво да я впечатля. Наскоро прочетох манифеста на Елиът Роджър, който ме накара много сериозно да се замисля. В крайна сметка искам да водя нормален начин на живот като всички останали. Не искам да пропилявам най- хубавите си години в самосъжаления. P. S. Пише ви едно момче на 17 години, ученик

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1bb6a2d6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах подобен период когато и аз бях тийнейджър. Преодолях го като започнах да се занимавам с тай-различти интереси...Израстнах на село. Започнах да спортувам в гората всеки ден, ходих да ловя риба, но това което ми остана за цял живот е стрелбата с лък. Сдобих се някак си с един евтин лък и от тогава не съм спирал. Сам се научих. Миналата година спечелих състезание. Ще намериш пътя, но първо трябва да търсиш. Не се предавай, приятел, не е лесно, но не се предавай!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ae94a4316a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много позната самота, а усещането, че си вече на 17 и все още не си започнал онзи тийнеджърски живот и чувството за онези изгубени години, а според мен най-хубавите години от живота на човек (14-18), това мен ме е карало да чувствам нужда от самоубийство. Един ден обаче се запознах с едно момче, с което се сближихме доста и сега градим бъдеще заедно - как ще станем студенти, как ще опознаваме нови хора, нова обстановка и изход от онова "сиво ежедневие", което е вече от поне 3 години при мен. Та, идеята ми беше, че може да се запознаеш с човек, който да има същите интереси като теб, но това е може би въпрос на случайност или съдба. Заедно с теб аз ще се надявам да си намериш този приятел или приятели, а защо не и гадже. Късмет! Писа ти момче на 17 (почти 18) години.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: acbedb3e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, знам как се чувстваш... Аз се чувствам по почти същия начин или може би по-зле, защото освен, че нямам много приятели, ме не ме харесват нито в училище, нито където и да било. Дори бих казала, че съм тормозена психически, всеки ден когато отида на училище, но си казвам- има само година и нещо, докато завърша, до тогава ще издържа и все нещо поддържа надеждата, че някой ден ще срещна някой свестен човек, който ще ме разбира и ще ме харесва такава, каквато съм. Защото и аз съм била предавана, мислех си няколко пъти, че имам приятелка, а то се оказва отново предателка, но както казах, нещо ме държи. Не знам дали имаш някого, с когото да говориш в училище, не знам дали те тормозят или обиждат, обаче ако наистина не го правят, а дори и да го правят, съм сигурна, че скоро и ти ще срещнеш свестен човек, макар, че малко са свестните днес. И аз съм от малък град. Иска ми се да се познаваме.
-момиче 17г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6215f4af0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че ще ти прозвучи наивно и глупаво, но опитай се да се радваш на собствената си компания. Като не се е получило с фитнеса, опитай да тичаш в някой парк или просто да се разхождаш, докато слушаш музика. Радвай се на живота. Това, че онези не са те оценили, е тяхна загуба, и те ще го разберат след години, когато попаднат в твоето сегашно положение! Знам, че изглежда трудно, но не губиш нищо ако просто опиташ.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dfb627c640
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ей момче! Животът е пред теб. Не бива да се доверяваш на хората. Единствено в семейството можеш, да откриеш истински приятел. А тази идея за самоубийството никак не е добра. Само се замисли, през какво ще минат хората, които те обичат, ако го сториш. Приятелка ще си намериш. Това че си на 17 и си нямал до сега, нищо не означава. Просто не си срещнал подходящата. Колкото и малък да е един град/село, все ще намериш какво, да правиш. Пък и, предполагам, ще заминеш в друг град след следването ти, където ще имаш много повече възможности.
Желая ти успех от все сърце и не забравяй, че пътят е напред, а не назад. Бъди здрав.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 759958d462
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Чувставам се по абсолютно същия начин. Наблюдавам останалите как се забавляват и си живеят младините. Аз не се вписвам, защото съм твърде различна. Чалгата, пушенето, дискотеките, пиенето не ме вълнуват. Чувствам се самотна, защото обикновените обичайни разговори не ми стигат. Намирам лиготенето в хората за безполезно, незряло и скучно. Интересувам се от психология, затова и винаги търся дълбока връзка с хората. Обичам да споделям лични неща за себе си, но за повечето хора това не е лесно, защото изпитват страх да не бъдат наранени, а и те целят да пренадлежат някъде (към някоя компания), а щом са различни биват отхвърляни. Наслаждавам се на емоционалните разговори, от които мога да изчерпя много факти за истинската същност на човека. Любознателна съм, така че не е проблема, в това че липсва заинтересованост в мен към останалите. Просто така се наредиха нещата, че в крайна сметка се чувствам твърде неразбрана от обществото.
Ж15

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: efde9edcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Мисля, че вината в нестабилните взаимоотношения между теб и приятелите ти е твоя и тяхна, но това не е предпоставка да им теглиш кръста. Пише ти човек също преминал през тези изпитания с липсата на приятели. (на 18год. )Знам, че е трудно да посрещаш деня с отчайващата мисъл на самоубиеца: ''Един пореден бесмисен ден, без подкрепа, без разбиране''Но колкото и трудно да ти изгеждат тези дни, просто ги приеми като период от живота ти, през който трябва да преминеш. Защото това е живота - не само хубави моменти, нали? Но не унивай. Не се затваряй, не се наранявай. Приеми това време за да преоткриеш себе си, виж тяхната грешка, в случая факта, че са ти забили нож в гърба и се старай да не я прилагаш на никого, дори и на самите те, който са го направили. Постарай се да им простиш, защото прошката е най-силната форма на сила. Прави това, което искаш и на теб да ти правят. Отнасяй се добре с хората, изслушвай ги, бъди единствено себе си и тогава нещата ще си дойдат на мястото. Знай, че колкото и лоша да е ситуацията, в която сме попаднали има хора, който ни обичат и за които си струва да живеем-нашето семейство. А най-много от всички Бог ни обича.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4a0f35bacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си оценен брат :). И а съм го минал това.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 35352eb9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До всички коментиращи: Защо не го потърсите и ако има някой случайно да живее в същия квартал или поне град да станете приятели. Смисъл, знам, че е малко вероятно, ама нали човека иска истински приятели, а вие сте изпитали това, което и той. Така че, какво лошо има?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f2a65365c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лошото е, че тука в сайта е забранено даването на лична информация. И да искат даго намерят ще стане трудно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker