Колко много боли от несподелената любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Колко много боли от несподелената любов
преди: 13 години, 29 дни, прочетена 4818 пъти
Здравейте! Аз съм момиче и ще Ви разкажа историята си.

От много отдавна харесвам едно момче, но знам, че то не ме харесва. Харесваше ме по едно време, но сега не ме. Вече от 2 години си го харесвам, но той не ми обръща внимание, а дори се и държи гадно с мен понякога. Само един път се беше държал с мен прекрасно (все едно, че беше някой друг в неговото тяло). Всеки ден гледам как се закача с други момичета, а само на мен никакво внимание не ми обръща. Някои ще си помислят "Тази е много зле, как може още да го харесва щом той я наранява, защо не се опита да го забрави... ". Опитвала съм се 4 пъти да го забравя, но без резултат. Твърде често го виждам ии... , а има много други момчета, които са много по-добри от него, но.. ето. Най-лошото беше онзи ден - постоянно ми намираше някакви кусури (и тези, които са вярни, и тези, които не са), а още по-лошо беше като ме нарече едно нещо (не беше от рода на "курва", "кучка" и т. н. ).. беше много по-лошо. Не го очаквах това от него. Никога преди не ме беше така наричал. Дори и не знам защо ме нарече така... нямаше основателна причина... просто си ме мрази, но не знам защо. Не съм му правила нищо лошо. Имам чувството, че това моето завинаги ще си остане несподелена любов..
Пробвах сама да се удрям по корема, но не ме болеше толкова... най-лоша е душевната болка.. Затова, ако някой, който Вие мразите или просто не харесвате Ви харесва, в никакъв случай не го наранявайте, колкото и много да го мразите. Това не го пожелавам и на най-големия си враг. Нямате си на представа, колко много боли...

Saint J.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 28 дни
hash: ee54dc8cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила. Незнам на колко години си но съм изпитвала и още изпитвам тази болка! Като чета твоята история все едно че аз съм я писала! Харесвам едно момче от 2 години и аз, той ме харесваше само веднъж, но аз тогава бях глупава и... Всъщност съм на 14... Много ама много е гадно чувството да си мразена от любим човек! :( Аз самата още не мога да го забравя!
Ако искаш да се опознаем пиши на скайп:
.........
Моля модераторите да го публикуват, защото няма начин да го напиша на български!

Модератор - по принцип не публикуваме контактни данни, но тук се беше случило без да искаме - долу обаче ти отговориха вече, затова изтрих скайпа. Молим за в бъдеще да си търсите в други сайтове начини за запознанство.

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 57fa3f40ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   всъщност на 18 съм и не благодаря не искам да се запознаем

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: ba8e59b740
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   От истинската авторка - не съм на 18, а съм на 13 и номер 2, ти кой/коя си та да отговаряш от мое име? Номер 1, заявих ти пълномощно.

Saint J.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: ded99fcc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравеи..
Това първото ако искаш само го прочети, защото е моята история но ако ти препоръчвам да прочетеш извода========================= аз съм на На 20 бях в следната ситуация:
Данните на моята история са същите но малко по разбъркани... Аз съм момче и бях лудо влюбен в едно момиче с което имахме малко романтика, но евентуално нещата не се получиха (заради нея... аз си бях влюбен)... Тъи като сме от един курс(много лоша идея) я виждах всеки ден, а тя много обичаше да флиртува и това ме вбесяваше.... Бях готов да изпуша и да направя некаква маимунщина но реших да "проуча това чувство"... В интернет се разчетох и попаднах на форум, където хора се оплакват от чара си!! Очевидно има хора толкова чаровни че всеки иска да е околко тях и ако те не обращат внимание на всеки се стига до омраза... Момичето което аз харесвах беше една такава "жертва"... Примерна е наистина и всеки се влюбва в нея но тя сама решава как да постъпи и решението и по никакъв начин не трябва да ме вбесява=====

В крайна сметка несподелената любов подобно на споделената любов е комбинация от емоции и инстинкти...
Поне този тип... има много по силна любов която се поражда от доверие и подкрепа и емоции която е наи красивото нещо в живота(това не е задължитено гаджето ти)ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ!!! Този твои тип любов е просто нещо в което съзнанието ти те е накарало да вярваш.... в това няма нищо лошо.... но съзнанието на човека е много силно и може да те унищожи... по добре намери начин да вземеш пълен контрол над съзнанието си!!!! по този начин ще можеш да владееш емоциите си и да взимаш разумни решения... няма да лесно но ще ти е от голяма полза в бъдеще!!!

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: ee54dc8cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 1 до истинската авторка: заяви ми отново, защото не ми е дошло още.

 
  ...


...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 548b81d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много е трудно човек да вземе връх над емоциите. Аз съм доста по-голяма от нея и бих казала, че съм дотолкова емоционална, че никога не успявам да потуша емоциите и това ми вреди, да. Но пък наистина е много сложно да забравиш някого, когото си обичал истински... колкото и да умееш да се контролираш, то е по-силно от теб, изгаря те. Не знам... истинската любов е и доверие и грижа, да, но в определени ситуации се появява и просто така, а в последствие се превръща в доверие и грижи и всеотдайност. Не смятам, че тя трябва да си потушава емоциите... не трябва да бяга от себе си, според мен е нужно време, за да го забрави.... 1, 2, 3 гоодини, времето най-добре лекува :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: ded99fcc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6 никои не говори за потушаване на емоциите или за отричането им. А за контрол над съзнанието и... И това никък не е лесно но е постигнато преди хиляди години ш азия... не смятам че ще се справи сама и няма смисъл... Но тя е още малка и има достатъчно време да направи своето духовно самоусъзнание и след това ще и е много по лесно в живота... Такива неща обаче отнемат много повече време ако не се интересуваш от духовна литература и се опитваш сам да слагаш ръка над емоциите си без да си информиран... защото така може да направиш именно това което ти смяташ че искам да я накарам - да ги маскира, да ги игнорира, да ги отрича... тези няща са много опасни и могат да имат жестоки последици....

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 4bae849110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   гадно е... не мога да го забравя още

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ba8e59b740
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравейте! Аз съм авторката. Намерих темата си, която бях писала преди близо 2 години. Искам да кажа, че успях да го забравя. Харесвах го този общо 4 години и нещо, сега съм девети клас /една година по-рано съм тръгнала на училище/. До края на осми клас го харесвах, но тогава вече срещнах друго момче. Да, и с него не ми се получи, но не страдах толкова. Просто и двамата бяхме твърде срамежливи и нищо не стана. В момента харесвам едно друго момче /от класа ми е, дойде тази година/, но изглежда, че любовта ми е отново несподелена. Разбрах, че харесвал някаква друга, но не знам коя е, само знам, че е 8-ми или 9-ти клас. А пък дори и да ме харесаше може би пак нямаше да може да сме заедно, защото почти целия ми клас ме мрази, той дружи точно с онези, които най-много ме мразят, а пък момчетата често се влияят от приятелите си.. Мисля, че даже вече са го наговорили срещу мен. Много ми е мъчно, ама.. какво да се прави, явно на този етап не ми е писано да имам споделена любов.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 97daf4c738
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   здрзнамкакво енесподелената любов и че боли

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e4f4c38137
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм от другата страна. Аз съм момче, и харесвам едно момиче с което сме приятели, но знам че тя не ме харесва. Не знам дали тя знае че я харесвам. Но винаги съм се надявал да бъде щастлива. Късмет за нататъче, въпреки че това не се избира.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 617f3f287f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така е времето лекува, но има моменти в които тези спомени те връхлитат отново. Аз съм момче, което 2 пъти минава през този болезнен път. От личен опит бих те посъветвал просто да намериш сили в себе си и да продължиш напред. Това е всичко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 01a7a1a3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей. Знам колко мн боли от несподелената любов. Момиче съм на 15 години бях лудо влюбена в едно момче. Държеше се с мен ту добре, ту зле, но в повечето време го беше грижа за мен. Спомням си как веднъж бях паднала ама както аз си знам как. Той дойде при мен и започна да ме пита какво ми е докато не му казах. Но сега да ви кажа какво стана от самото начало:

Харесвах го още от към 5 годишна. Някои ще си кажат как едно пет годишно може да е влюбено. Вие не сте ли обичали родителите си когато сте били на пет. И петгодишните имат чувства - обичат, мразят, усещат болка, щастие. И така харесвах го. Той беше приятел на брат ми. Веднъж казах на брат си, че харесвам най-добрия му приятел и той се засмя. И ето че е дин ден дойде у нас, а брат ми започна да ме пита : Да му кажа ли, да му кажа ли, а. Аз се ядосах и му казах : Добре. Той му каза, ... Гошо( не се казва така ама да не се повтаря той, той вече ще го наричам така) първо не повярва и попита дали е вярно. А после каза че не ме харесва. Външно бях " не ми пука" но вътрешно се съсипах. Мина време към една година и ето че Гошо пак дойде в нас. Беше 15. 08. 2011г. бяхме седнали един до друг. До тогава само се закачахме-любимите ни игри. Обиждах го, ритах го( неведнъж между краката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker