Нямам цел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам цел
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2765 пъти
След няколко месеца навършвам 16. Животът ми е сравнително нормален и съм доволна от това. Имам няколко близки приятели, доста познати, в добри отношения сум с родителите си. Има нещо което не ми дава спокойствие: нямам цел в живота си. Всеки ден минава покрай мен без да го усетя. Никога съм нямала цели и амбиции. Повечето ми съученици и приятели вече имат някакви планове за бъдещето си, но аз не. Според вас дали това е добре?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: e3f66502d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не бива да се притесняваш много. Все пак не може всеки ден да е специален. Ако иксаш консултирай се с твоите приятели, за които казваш, че имат планове за бъдещето и ги помоли за съвет. Потърси в интернет нещо което те вълнува, намери си хоби и така всеки ден ще откриваш нови, полезни и интересни за теб неща! А и понякога няма само една цел в живота! Има много, които могат да се променят с всеки изминал ден! А и ти сега си все още тийнеиджърка! Тепърва ще се развиваш и ще впуснеш в приключения.

Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5a32db1495
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки човек е устроен така, че през целия си съзнателен живот се стреми към нещо. И тук вече хората се разделят на две едните си поставят дребни житейски цели най-често с матерялен характер, а другите заживявват с болките и радостите на света, с идеята да служат не на някъкви дребни интереси а на нещо голямо и значително. В реалният живот като, че ли вторият тип хора много трудно ги оценяваме според достойнствата им и то може би защото те излизат от рамките на общопреиетото.

Ти си още на 15-16год. Няма как да имаш свой собствени цели, на съучениците ти целите им са втълпени от родители и приятели според разбиранията на родителите.
Те ще станат лекари например не защото те искат а защото родителите им са им втълпили, че това е най- правилното решение за тяхното бъдеще.
Дали това е най-правилното? По скоро не след години тези хора започват да обвиняват себе си или останалите за това, че не се чувстват дорбе в кожата си. Ами как да се чувстват добре като постигат чужди цели те са в чужда кожа. Тръгват по психолози или още по зле примиряват се.
На човек му трябва време да прецени сам себе си какъв е какъв би искал да бъде. Не се бой! Пробвай това, онова и ще намериш своят път.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bd8b7183fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   ... кой за кво се тревожи? !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: dc59a8c2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще имаш цел и повярвай ми тя ще бъде много по-голяма, красива и паметна от плановете на съучениците ти. Изпаднала си в някаква меланхолия, може и да се дължи на смяната на сезоните, може да се дължи на новите енргии, които нахлуват напоследък на земята. Сигурна съм, че след като отплеснеш няма да има сила, която да те спре.
А колкото до целта, тя е нещо далечно, ефимерно, нещо, към което цял живот с стремиш - постави си такава, която не е обичайна, която е непостижима. Поискай всичко? ! Имай за цел просто да покориш света и малко по малко ще разбереш, че пътя е оновам, което истински си заслужава.
Изпращам ти много пожелания за истински и щастливи победи!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: eb871e4194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Целите в живота и амбициите в него обикновенно се пораждат от т. н. животопроменящи случки... ако водиш нормален живот и такива неща не се случат би трябвало да следваш пътя на своите идоли.... наи-често това са родителите... Обикновенно амбициите породени от нещо което се е случили на теб самата и ти е повлияло или вдахновило са много по силни от това да продалжиш пътя по които са вървяли и родителите ти.... защото в този случаи ти сама си сатворяваш живота и по този начин се чувстваш индивидуална а не просто поредното човешко същество. С други думи... или ще го даваш на авропилот цял живот.... надяваики се тои да те подмине незабелязано.... или ще се осъзнаеш и ще решиш какво е призванието ти на нашета планета..... .
ти си още малка и затова ще ти кажа, че до 20тата си годишнина си мислех че не искам нищо повече от спокоен живот.... но след проедица от злополучия сам си поставил за цел неща... които не смея да изрека

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b041d03e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все пак нямаш ли идея, че трябва да завършиш добре средното училище? Сигурно - ето това е една малка цел. Помисли все пак с какво би искала да се занимаваш - да учиш ли след това, да работиш ли или да опиташ някакъв бизнес. Може би, ако пимислиш как би протекъл животът ти след завършване на училището ще откриеш някаква своя цел.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker