Объркана сексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана сексуалност
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1535 пъти
Аз съм момиче от столицата, 10 клас, като за начало.. Историята ми е много дълга, но по- накратко - започнах да се съмнявам в сексуалната си ориентация някъде от 7 клас когато незнайно откъде ми се появиха фантазии и сънища с женския пол, които отначало ме отвращаваха, но после започнаха постепенно да ми харесват. После си паднах по едно момиче, успях да се убедя, че само си въобразявам и я преодолях до 8 клас, когато си паднах по друго момиче от моя клас, към което между другото все още имам остатъчни трепети, но рядко появяващи се. От както се помня винаги съм харесвала само момчета, дори не харесвах обратните момичета и ме погнусяваха. Съмненията ми в мен, които отначало бяха само малка мисъл и идея за експеримент, сега се превърнаха постепенно в реалност, вече съм почти сигурна че не съм 100% хетеро, дори вече се натисках с момиче, беше същото като с момче, но сякаш ми беше по приятно. Вече съм объркана до крайност, мразя се, превърнала съм се в ужасен човек, не мисля за другите, имам си приятел, през това време се занимавам с други хора, момчета, момичета, не казвам че спя с тях, но имаме близки отношения, флирт.. Знам, че не постъпвам правилно, не ме съдете, трудно е да не знаеш какво си. Понякога харесвам само момчета, друг път само момичета, друг път и двата пола. Дайте ми някакъв съвет или поне коментирайте с мнението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5d1633917c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да си бисексуална, а дори и да е така в това няма нищо лошо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ab427fc5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам може да си бисексуална щом казваш, че имаш влечения и към момичета, и към момчета. Вероятно усещаш 2-та пола по различен начин /примерно да харесваш момчетата повече сексуално, или момичетата романтично/. Ако се чувстваш наистина така не подтискай тези си влечения, така само ще си навредиш на здравето и психиката, а пък и с времето ще осъзнаеш накъде вървят нещата.
И да се окажеш би, в това няма нищо срамно. Погледни го от хубавата страна - имаш двоен избор за партньор, което си е доста. Пък и няма нищо ненормално в това. Примерно при животните има над 400 вида, при които се е наблюдавал хомосексуализъм, а само при един вид - хомофобия /тоест при хората/
Аз те съветвам да не го мислиш толкова, защото колкото повече го мислиш, толкова повече и ще се объркаш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 799b956d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не пробваш секс по няколко пъти и с двата пола и тогава ще разбереш с кой пол ти е по-приятно. Не забравяй, че ако пробваш секс с момиче трябва да й правиш и канилингус, както и тя на тебе. За свирка на момче мисля, че няма да имаш проблем. Късмет

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7f022b9f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съветът ми е да се концентрираш само върху една връзка и училището ти. Това, че имаш някакви сексуални фантазии, не значи че всичко трябва да реализираш. Можеш и да ги реализираш, де, но както виждаш, до никъде не стигаш. Естествено, че ако се сваляш и натискаш с всеки срещнат и опитваш всичко в секса, ще си объркана и без фокус. Ти избираш. Такова поведение ми изглежда малко като психичен проблем, а не сексуален.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 21678ecf19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Спокойно, всичко ти е наред, това е от възрастта. Почти всяко момиче минава през такъв етап в тийнейджтюърските години. Ще отмине, просто игнорирай и ще отмине. ДРъж се за гаджето си момче, бъди му вярна, не обръщай внимание на момичетата и интереса към тях, не си съсипвай живота с това. Сама ще видиш как след 1-2 год. всичко това ще е само спомен и няма да ти е понятно как си могла да се увличаш по твоя си пол, гаранция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker