Обичам го, но ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го, но ...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2802 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на почти 17 години. От година и 4 месеца съм обвързана за момчето на живота ми! Той е много добър по душа, изключително мил и нежен, и много страстен. От самото начало ме плени и сега го обичам повече от всякога! Доста често се караме и винаги страдам след всеки скандал, защото ми казва неща, които друга трудно би му простила. Но аз му прощавам всеки път, с надеждата да разбере, че не искам пак да ги чувам.

Знам, че ме обича... сигурна съм в това. За друга не е помислял, аз също - и двамата сме много ревниви. Понякога просто при самите скандали ми казва доста тежки неща, които ми е трудно да споделя, и от които ми става много много зле. И в крайна сметка все той е невинен - никога не признава вината си. Много пъти съм ревала пред него, а той просто не знам... може би от ярост винаги казва, че плача насила... че сълзите ми не са истински и аз не мога да му обесня, че душата ми се къса от нещата, които чувам! Хиляди пъти съм си мислила - заслужава ли си да изтърпя цялата тази мъка или да опитам без него? ! Вече сме късали веднъж за 2 месеца и през тях бях едва ли не умряла! Той също не го преживя леко! Както и да е, от тогава минаха 6 месеца и сега пак сме заедно... Искам съвет... как да преглътна тежките думи и дали си заслужава заради силната ми любов въобще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 290bc48d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дали, ако наистина те обичаше щеше да те обижда? И доколкото разбрах, той те е обиждал с много лоши думи, а дори се и случва често... от къде си толкова сигурна, че наистина те обича?
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e1e3f02922
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те обича вече, може да те е обила преди, вече не...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3b8381cbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Глупости.. Това не означава, че не те обича.. аз съм момиче, също с връзка година и 4 месеца.. , Но при нас беше обратното - няколко пъти, докато сме се карали и аз съм го обиждала (неща от сорта на идиот, смотаняк и т. н. ), които не ги мисля наистина, просто ги казвам в момент на ярост.. Той винаги си е мълчал и ми е показвал, че му е гадно.. последният път, когато го обиждах (но го обиждах като за последно) не ми беше гадно, докато не дойде майка му и започна да го храни и то по друга причина.. и той пак замълча.. стана ми гадно и се разплаках.. оттогава не съм си позволявала.. моят съвет е.. говори с него, или просто му покажи, че те засяга.. и това е единственият начин да спре.. поне аз така спрях.. : ) Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f8d7c4529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога обидите са резултат от ярост, но ако са сериозни, тогава трябва да помислиш дали той наистина те цени.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c9c0fe24f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знаеш ли? ! Вземи да си поговориш наистина сериозно с него! Но внимавай, какво казваш и защо искаш да кажеш това изясни си чувствата до край... В живота се случват и такива неща каквото и да стане и да останеш с него и да скъсате ти трябва да си наясно коя си и какво искаш от живота! Какви са твоите мечти! Ако това момче означава много за теб му го покажи, ако много искаш.. ако не искаш достатъчно след време ще търсиш причина... ти избираш..
Въпреки всичко не се отчайвай... може да срещнеш друг човек който наистина ще те разбира и обича.. тва е само началото... Важното е когато срещнеш подходящия да го задържиш

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c9a5db2bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Обясни му, че много те засяга с тези думи и в един момент когато ти писне и го зарежеш много ще сажълява.
№3 - Много се извинявам ама може да не съм прочела правилно, но "докато не дойде майка му и започна да го храни и то по друга причина.. " Да го храни?
Извинявам се, ако е заради инцидент и питам.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: dbf8c1febe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много благодаря за ценните съвети! В най - близко време ще говоря с него и ще видим какво ще стане! Наистина обидите по-често са в момент на ярост, но аз не искам да чувам това от любимия човек :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 27aedff2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   хей как вървят нещата? :) споделии :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6bf4b18c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ми... захванах се и поговорихме. Обясних, му че не ми е приятно и че много ме боли. Наистина промяна от тогава има, и не говоря, че е е спрял, а даже стана и по хладен. Обидите наистина намаляха, но в погледа му се чете лека неприязън, лека студенина. Питам го какво се е променило, а той казва, че всичко си е същото, но според мен погледа му говори повече.. ;(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b012ecb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Все едно слушам моята история.. година и два месеца за нищо! Едно към едно с твойте "премеждия" имах! Превъзмогвах обиди.. Всеки път си казвах, че няма друга която би му позволявала и прощавала това! Твърдеше че ме обича.. След като се разделихме се срещнах с приятелка.. Тогава тя ми каза, че "момчето мечта" и казал, че чувствата му се били изпарили няколко месеца преди да се разделим! И това ме вкара в транс... Не защото още ме боли толкова ами просто при мисълта как се унижавах заради него! Може да те е обичал... Но колкото и да ти е трудно да помислиш над това, че този човек не е за теб дори и да е за теб според възприеманията ти... Направи го! Нямаш друг живот! Не търпи това.. да гледаш влюбените и усмихнати хора минаващи покрай теб и да се чудиш защо и ти не си така... Приятелките да те питат какво си правила вчера, а теб вече да те е срам да им си оплакваш... Може и да греша миличка и се надявам дори да е така, но.... Сега след година и повече се чуствам наистина щастлива с друг при това, не е перфектен, но е точния човек! Усеп и пиши какво е станоло! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9110606ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Казала си му неща, които теб те мъчат, но на него това със сигурност не му е харесало. Заедно сте година и половина и наистина може да е охладнял. Останала съм с впечатление, че момчетата бързо се отекчават. Надявам се твоето момче да е различно. Но ако искаш да бъда честна, поговорете още веднъж за това охладняване от негова страна и ако разбереш, че нещата не вървят, разделете се. Няма да ти е никак лесно, но ще го преживееш. Времето лекува.

Smiling girl

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d37d895fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре дошла в клуба сестро! Примирявам се и излизам пак с него щото така ми е промит мозака че повече няма на къде....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 95d26c4fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много хора просто не знаят какво найстина е любов....

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9110606ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До -Death_Blade ^ :Може би просто не са я изпитали все още. А ти знаеш ли какво наистина е любов?

Smiling girl

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 256d11b785
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря ви много за съветите.. аз наистина взех да го разбирам - при него нещата са на приливи и отливи. Един ден го прихваща да е груб и студен, а на следващия е мил и добър с мен. Може би това е част от характера му, но вече му свикнах и не се плаша. Явно мъжката природа е също толкова особена, колкото и женската :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker