Една мисъл, която не ми дава покой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една мисъл, която не ми дава покой
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1330 пъти
Здравейте! Както си личи от заглавието става дума за нещо, което ме промени коренно като човек и се сблъсквам с него в общи линии всеки ден от много време насам. Понякога имам чувството, че съм напълно зациклил в това и не знам как да се измъкна...
Ще започна от началото на историята. Става дума за едно момиче от моя клас. С нея сме съученици вече трета година. Честно казано в първите няколко месеца, когато дойде в нашето училище изобщо не ми направи впечатление. Тя беше много скромно и дори притеснително момиче. Имаше само една приятелка от класа. Аз също бях в подобно положение. Тъй като никога не съм бил много общителен, и аз имах само един приятел в класа. Той обаче много се промени изведнъж, докато бяхме 9 клас. Срещна се с нови хора от другия клас, станаха компания, и лека полека като че ли ме отхеърли. Почувства се желан от по- "готини" хора и аз останах настрана. Беше ми много трудно да го приема и мисля че тогава за първи път в живота си наистина се отчаях. Имам чувството че точно тогава я забелязах като човека, който така ме промени. Донякъде дори се припознах в нея. Видях я като различна от всички останали. Тя ми се стори толкова мила и по някакъв начин много съвършена. Сякаш не е като другите. Открих че имаме общи интереси и си допадаме като хора. И мисля че тогава станах приятел с нея. Станах приятел и с нейната най- добра приятелка. Запознах се с повече хора от училище, станахме голяма компания и беше хубаво. Сякаш за първи път придобих голямо самочувствие.
През лятната ваканция излизахме нашата си компания. Не много често, но достатъчно.
Следващата учебна година ни разместиха по класове, и реално почти всички хора, освен нея и още един приятел отидоха в съседни класове. Изведнъж всички ужасно много се изменена. Станаха много "големи", много " артистични"( уча в. Худижествената гимназия). Почнаха да се увличат по трева, а и по други наркотици. Отчуждава се от мен. Но с момичето, за което говоря си станахме много близки. Тя даваше някакви знаци че ме харесва. Или поне аз така ги разбирам. Бях толкова влюбен, че на моменти имах чувството че тя е единствената причина да бъда щастлив. Всеки ден, когато някой я виждах си мислих за нея. Бях замечтан през голяма част от времето. Всички го забелязаха, даже други съученици. Питаха ме въпроси от типа на " Айде бе тигре, нема ли да нападаш най- после? " и подобни. Много се дразнех, но си премълчавах. Тога ва само тя имаше значение.
Един ден, когато както обикновено седяхме заедно и си говорихме, придобих смелост и я попитах дали утре ще иска да излезем някъде, или да ми дойде на гости. Исках да и кажа колко много значи за мене и какви чувства изпитвам само двамата. Тя ми каза, че ще види дали ще може, защото имала работа. Аз се съгласих, на следващия ден в училище ми каза че няма да може днеска, а може би другата седмица. Аз се разочаровах малко, но не го показах и се съгласих когато тя може и иска. Същевременно ми направи впечатление че се беше облекла доста "предизвикателно" така да се каже. Вечерта исках да и пиша за едно нещо, не лични работи. А да я питам нещо. Не ми отговаряше изобщо. Помислих си за най лошото нещо в тоя момент- че е с някой друг. Толкова си го представих че се почувствах като пребит, направо ми се доплака, мислех си че всичко е свършило, че нямам шансове да имаме отношение. Бяха събота и неделя и се чувствах ужасно и двата дена. Не и писах нищо, не исках да. и досаждам. Когато се видяхме в понеделника беше по- дистанцирана от мен. Срамуваше се. Не беше като обикновено. И от тогава всичко се промени. Така и не си беше хванала гадже. Но беше различна за мен. Ставаме все по- раздалечени един от друг. Тя се сприятели със няколко момичета от класа ми. Започнаха само да обсъждат хората около тях. Станаха ми антипатични. А с друг в класа не бях толкова близък и се почувствах отхвърлен. Мина вече година от тогава. Лека полека и аз се нагодих. Привидно станах по- разговорлив и по- лесен за общуване. Но през цялото време чувствах едно и също нещо- вътре в себе си аз съм все още привързан към нея. И досега всеки път като я видя се развълнувам, а като цяло се случва често, тъй като сме в един клас. Но не си говорим почти, най- много "здрасти" и общи работи. Но въпреки това отново почвам да мисля за нея. Всеки ден, и преди да заспя, и посред бял ден се замечтавам че някога ще бъдем заедно. Тя е единственото момиче в което съм се влюбвал и е всичко, което харесвам. Зависим съм от нейното внимание като към нищо друго. Знам че си няма гадже въпреки опитите си да сваля момчета, дори и по- големи мъже. Напоследък все по- често ми идва мисълта да и кажа какво значи тя за мен и какви чувства изпитвам. Но се боя от провала. Знам че ако ме отреже никога няма да намеря друга като нея. Изобщо ме искам да се. запознавам с. други момичета, . просто мечтая тя да ме хареса. Не знам какво да правя.
М, 17

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 277dbcbaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз на твоите години, бях отчаяно влюбена, но ето ме сега, на 30 год. И като си помисля за първата си любов, се чудя, това мои чувства ли са били.
Спокойно, няма да е единствената ти любов. Ще имаш къде по-дълбоки чувства и отношения. Гарантирам ти! Сега си потопен, в тези емоции и няма как да ме разбереш. Но след време и това ще стане.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 36a4d356b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   *Никога няма да спечелиш, ако не рискуваш .. Никога няма да разбереш какво ще бъде ако не опиташ !!*

Виктар 420

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 05125b3940
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ви за съветите. Опитах. Оказа се, че си има приятел. Но честно казано се почувствах много добре, когато и го казах. Тя знаеше, каза. Сега се чувствам освободен. Много по- лесно е, когато си искрен, наистина. Сега трябва да продължа. Странно ми е малко, но се надявам да срещна подходящия човек все някога.
Автора

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 441270acf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ще го срещнеш!
One girl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker