Писна ми от космите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми от космите
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2322 пъти
Имам проблем, който започна да бъде комплекс. Аз съм на 13 години, а имам прекалено много косми. Не мога да кажа, че съм маймуна, красива съм, но космите много ме притесняват. Искам да съм като другите, махам ги с епилатор до коляното, после до лакътя на ръцете и да съм готова. Но при мен не е така. На ръцете имам чак до раменете, дори и да ги махна, пак ще си личи нагоре, то е като мъх ПО ЦЯЛОТО тяло. Дори и да ги махна на краката догоре, винаги ще имам по дупето. За корема и гърба е плачевно. Вече какво ли не правих там: изрусих ги, супер беше, но проблемът е, че сега съм в пубертета и космите ми стават по- дебели и дебели и сега като ги изруся, до следващото къпане пак се маха боята, преди не беше така. Махнах ги с епилатор, но сега се появиха подкожни, и коремът ми изобщо не е гладък, дори не мога да ги махна с епилатор всичките, защото това означава АБСОЛЮТНО целия торс. Още едно място, което много ме притеснява: гърдите. Чувала съм, че някои жени имат 2-3 косъма там и ги махат, но аз няма как, защото не са 2-3, а 40-50. Те не са черни, но... като стана голяма... когато имам гадже, много ще ме е срам. Просто ми омръзна, хора. Иначе съм красива, но проклетите косми ми развалят живота. Не мога всяка седмица лятото да ходя на кола-маска за корем, гръб, раменете и т. н., защото е много скъпо, да не говорим за подкожните косми след това. Мислех си за фотоепилатор, но ме е страх да не би да се получи някакъв обратен ефект или нещо друго. Най-лошото е, че имам чувстото, че всеки месец космите ми стават по-дълги и дебели. Не е хормонален проблем, от гена е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 186f189f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не могa дa повярвaм че имaш чaк толковa много косми. Все пaк си момиче. Сигурно преувеличaвaш. То е нормaлно човек дa имa мъх по тялото, нямa кaк дa бъдеш съвсем кaто охлюв. Мaхaт се тези косми които сa по-дебели и бодливи-по крaкaтa, линиятa нa бикините, коремa. Инaче се изрусявaт. Aмa нaистинa не вярвaм дa си чaк толковa чернa и космaтa. Единствено aко имaш някaкъв хормонaлен дисбaлaнс. Но според мен си въобрaзявaш. Споко, aз имaм много косми и досегa добре ги крия. Никой не си и предстaвя че съм от по-космaтите мaдaми. A и достa мъце кръжaт около мен. Тъй че не се притеснявaй. Aз кaрaм със сaмобръснaчкa. Имaм еднa много добрa, нa Wilkinson. Преди дa се бръснa си ексфолирaм кожaтa с ръкaвичкa, кaто кесе aмa по-грубичкa. После минaвaм със сaмобръснaчкaтa и готово. Много е досaдно, aмa товa е. Зa космите нa ръцете не рaзбрaх, кaк тъй ти пaдa боятa?? То изрусявaнего е по-скоро обезцветявaне. И докaто не ти порaснaт изцяло нови косми, нямa кaк дa стaнaт черни. Просто зaщото премaхвa мелaнинa който дaвa цвят. Пробвaй с друг крем. Зa фотоепилaторa зaбрaви. Боклук е. То aпaрaтите в естетичните центрове не вършaт голямa рaботa, кaмо ли мaшинкa зa вкъщи. Сaмо лaзер. Скъпичко е но имa резултaт. Aз си прaвих две процедури и имaше добър ефект. Препоръчвaм ти го.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3120ce9878
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фотэепилатор е решението. Няма нужда да е скъп, по-евтините и те вършат работа. Аз имам Remington I light 6500 лилав. Доволна съм. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b04910040e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ходи на кола маска! Да, може да е малко по-скъпо, но космите с всеки следващ път растът все по-бавно и стават по-тънки! Естественно и фотоепилацията е вариант, но е много по-скъпа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 49a6addf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хормоналните проблеми също се предават генетично.
В смисъл, ако някой от родителите ти е много окосмен, това може да се дължи на висок тестостерон и ти да си наследила това.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0b7bf9a472
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здрасти, аз съм малко по-голяма от теб и съм в същата ситуация. Не е трябвало да ги махаш по корема, защото сега ще ти растат по-тъмни и дебели, повече не ги махай. Вероятно всичко идва от начина ти на хранене, а пък и сигурно си тъмнокоса. Пий ментов чай, прочети за свойствата му в интернет.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: be38ba1576
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има и машинки за кола маска в домашни условия. Взех си моята от лили преди години, по спомен беше 30 лв, самият флакон с маската е 3 лв, толкова са и 20 бр ленти. Само не се прецаквай да си вземеш на Veet, много са им скъпи консумативите.
Тоест срещу около 5 лв на месец проблема ти е решен.
И си вземи епилатор - с кола маската не можеш да минеш сама подмишниците си например, също има косми които остават даже и след нея, а е грехота след цялото мъчение да се избръснеш.
А за подкожните косъмчета - ексфолирай редовно, аз лично търкам с пемза, също и си вземи от аптеката Acne out активен лосион, той е срещу тях, пише колко често в листовката да се нанася, около 15 лв е той.
И щом са ти такива космите - не ги бръсни в никакъв случай - или епилация, или кола маска, за да не стане по-зле.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 473929376f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Ако имам хормонален проблем (дано нее) и ако започна да се лекувам, космите ще оредеят ли или само с лазерна епилация ще се оправя като стана по-голяма :(

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3bd2512eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Дори и да имаш хормонален проблем ( както аз имам), лечението не повлиява на космите. И аз съм като теб, вече съм на 33, но не успях да намеря решение на проблема. Доволна съм, че поне за годините по деколтето станаха по-финни, та мога да нося по-изрязани блузи. На плаж не ходя, не ходя и с мъже, защото се притеснявам от космите. Най-ми е болно за лицето, защото съм с бяла кожа, а там космите са черни и стои много гадно. Изрусявам където мога, или директно скубя. Кофти работа е. Ако не те е срам, ходи на кола маска на цялото тяло. Аз така й не се престраших, просто много ме е срам от този проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 52e66cb9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8, много жени имат доста косми по цялото тяло. Искам да ти кажа, че козметичките са виждали всякакви косми по всякакви места, те гледат на космите професионално и не им пука особено. И аз първия път се притеснявах, но се чувствах удобно при моята козметичка и дори интимната зона си направих по-късно. Има вече модерни методи, лазерна епилация и т н., говори със специалисти, успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 473929376f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Тъжна съм, защото не мисля, че космите трябва да пречат на любовта между двама. Къде ли не четох как мъже се отвращават от космите на приятелките си. Защо? Всички са различни, не може жрните винаги да са перфектно гладки. Чудя се дали когато имам гадже то ще ме приеме такава, каквато съм, заедно с космите ми :D А трябва. Красотата е до време. Дори вече не ми пука толкова за космите, не трябва да изпадам в паника като си помисля, че някой може да ми види корема, не трябва... Това е просто тялото ми... Само се страхувам за това, че космите може да станат повече с възрастта, заради хормонален проблем, който се съмнявам, че имам.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 260ca61335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей! Имам същия проблем даже мама не ми дава да си купя и епилатор. Не знам как цяло лято съм ходила с косми по краката, но сега като се замисля ми става гнусно. Не се притеснявай това е човешко ако някой ти казва нещо не го слушай преживяла съм го плакала съм, но нищо! Ще ти кажа само едно бъди каквато си си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker