Има ли шанс до поправя нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли шанс до поправя нещо?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 999 пъти
Привет на всички!
Момче на 18 години съм.
Имам проблем с един много близък за мен човек. Става дума за една приятелка от класа ми. С нея бяхме изключително близки от самото ми влизане в гимназията. Бяхме като брат и сестра. Всичко вървеше чудесно, докато не дойде краят на 2017, когато за нещастие се влюбих в нея. Тя, без да преувеличавам, е страхотен човек, мила, грижовна, готина, но и много добра и ранима и доста хоря я използват заради това. Ядосвах се всеки път, когато тя плачеше след като някой я беше тормозил или обиждал. Когато разбрах, че съм влюбен в нея, много се уплаших и се разочаровах от себе си. Почувствах се като най-големия предател на света. Исках да се махна от нейното пространство, защото се чувствах ужасно зле покрай нея, ядяха ме отвътре мисли за нея без тя да подозира дори. Накрая по празниците, колкото и да се опитвах да се дистанцирам, я потърсих и си писахме, поолекна ми като си чатихме малко. После обаче нещо ми стана и параноясах, че аз за нея съм никой и не си честитихме празниците, което ме натъжи още повече. Върнахме се на училище и аз реших да я изтрия от живота си, защото не ми се минаваше през никакви драми пък и смятах, че на нея грам не й пука за мен. Тя се чудеше, защо го правя, но аз така и не й дадох отговор, защото щях да я разочаровам много. Не преставах да бягам от нея и проблема си! Ставаше обаче всичко супер непоносимо и аз се раздирах отвътре, защото много държа на нея, а я наказвах с това мълчание(може би дори вече не просто я харесвах, а я и обичах). Наранявах това, за което милея! Сега наскоро пожелах да говоря с нея, защо я игнорирах и разбрах, че всъщност много съм я наранил и на нея й е било изключително болезнено да бъде без никаква причина изтрита от мен и от живота ми! И беше напълно права да ми бъде бясна. Почувствах се ужасно и исках да се зачеркна от лицето на тоя свят, но не можах да й кажа, че съм го направил, защото ме е било страх, че ще я загубя и че съм мислел че съм я предал с мислите си колко я обичам! Сега като гледам приятелството ни е непоправимо увредено да не говорим за нещо повече. Искам обаче да бъда откровен с нея докрай и да й кажа че я обичам безрезервно много, макар това да разруши може би завинаги нашите каквито и да било отношения. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: e43ef8b63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има начин да ти даде каквото искаш. Никога не съм виждала хората така да преследват желанието си. Щом според теб си заслужава всичко на света, и аз съм решена на всичко. Тиси прав, момче. Колко да ти повторя. Що не ми вярваш че се опитвах до безсъзнание. Има начин. Единствен, но има. Ти нямаш какво да поправяш. Тя ще се погрижи, разчиташ и като отричаш

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 894349ecd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така и така си се оплакал, кажи й на момичето! Тя заслужава да знае за чувствата ти, пък каквото сабя покаже! Винаги ще се измъчва, ако не й кажеш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e43ef8b63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има шанс да си кажем наздраве.
Пия за една прегръдка в която се криех от всичко страшно.
Пия защото никога няма да ме скрие. Не може да не съм виновна.
Обаче клин клин избива. Едното като го няма друго идва на мястото му. Жалко само че близките ми не ги чака нищо добро.
Изморих се да угаждам.
Не е трудно да се пропие човек.
ЕЕйй, язък за компютъра. Да си допия и ще го нося. ЕЕЕ да. Еми не е мой, ама са ще видят омазаното. Абе мазало съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f0cff1a613
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се отказвай, бъди искрен с нея, но в същото време не бързай, прави го постепенно. Ако тя те отреже и ти каже, че няма чувства забрави за нея. Вечно приятелство между момче или момиче не съществува, поне един (ако не и двамата) се влюбва и не може всичко да продължи както преди. Това е истината и ако ти не искаш да я повярваш само ще затъваш надолу в яд, гняв, завист и факта, че тя не ти е отвърнала.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e43ef8b63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не поставям пред себе си свръхцели. Човек трябва да се примири с провала си. Но не ми пречи да подготвая една изненада, знам че от мен не се очаква. да вероятно ще ми бъде провалена почти на финала, но пък ще ми помага тия дни това, което си представям, че ще се случи от идеята ми. От мен организацията. Не е удачно участие. Има си човек, който си е специално за случая.
Единственият начин да успея да се държа като него, така да отлъча от света някой, е осъществим от статут на покойник. Само това не е изпробвано. Човек вземе и се насериозно и лоша работа.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e43ef8b63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Опс, като пиша в споделено също трупам "симпатии". Само един от нас има право да прави това без последствия... Да. Следва бутон Quit. Поредното пространство което е прекалено лично за хора като мен. Така е нали? Както в живота така и тук има място единствено за да се обогатява личностния ми профил. Аз не съм толковаа важна че да си заслужава да бъда анализирана на таков адълбинно ниво. Аз съм нокоя да се ха биш в мисли каква съм. На кой му пука каква съм? На баничарите. И на Борето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c8c567867e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъди честен с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker