Накъде да поема без подкрепа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Накъде да поема без подкрепа?
преди: 13 години, 27 дни, прочетена 3310 пъти
Здравейте! Реших да споделя моята история в този сайт, защото нямам с кой да споделям и се чъствам ужасно да пазя всичко в себе си...

Аз съм на 18 години.. , завършвам средното си образование този месец... Проблемите ми започнаха още от ранна децка възраст. Никога никой от родителите ми не ми е обръщал внимание.. Майка ми беше 8 години в чужбина, баща ми е починал като съм била бебе, а баба и дядо никога не са ме разбирали.

След като майка ми се върна в България настъпи едно очуждение по между ни. Тя не беше същата психически... На моменти се държи странно и неуравновесено, като че ли има някакъв психически проблем. Така и до ден днешен не съм достатъчно близка с нея... Преди 1, 2 години започнах да излизам с неподходящи хора и най-вече момчета.. Повечето от тях пушеха трева. Започнах и ас да пуша с тях.

Чуствах се по-добре когато пушех, забравях за семейните караници и неразбирането и пренебрежението от родителите ми. Зимата се запознах с едно момче, което също се оказа наркоман, но тои се боцкаше. Станахме гаджета и се преместих да живея у тях. Поисках да ме оцели и мен. Чуството беше неуписуемо. 2 пъти пробвах хероин на помпа а след това и метадон 4-5 пъти. Но се спрях на време. Него го вкараха в клиника. Трябва да излезе дръгия месец и се чудя дали да се върна при него, защото той е единствения човек който ме разбира и ми е казвал че ме обича...

След като завърша незнам какво ще правя.. , нямам възможност да следвам, незнам дали ще мога да си намеря и работа... Дайте някакъв съвет дали ще е правилно да се върна при момчето което ме разбира.. Или да се опитам да си намеря работа и да се боря сама със скапания ми живот... Но без никаква подкрепа ми е адски трудно... Моля ви дайте ми някакъв съвет! Ще съм ви благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 27 дни
hash: adc63d028b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега - твоя живот си е ТВОЙ и приеми че сама трябва да се грижиш за него. "Подкрепата" е приятна, но не е задължителна. Научи се да действаш, без някой да те държи за ръчичка и да ти повтаря колко си важна за него. Не е трудно, а ползите са огромни - независимост, развитие, самоувереност.
Относно приятеля ти наркоман - НЕ. Мога да изпиша седем листа относно това "НЕ", но ще се въздържа. Дрогата нищо няма да реши, нито ще помогне. А връзката с наркос - още по-малко ще ти оправи бакийте.
В резюме - не чакай някой да ти оправи живота, не чакай да разчиташ на друг, ами се стягай и действай сама.

bile

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 8a11b9e5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да върни се обичате.... В клиника споко утре ще вкарат и двама ви няма ядове фани земи бодни се пак.... да не продължавам всички я знаем тази песен! Нали ведна какво знаеш ти? Аз ли? Aз съм се друсал не един и два пъти, месеци наред се боря да не вземам лайна и въпреки всичко хероин пфуу. Никой незнае какво е в моята глава какво съм видял и преживал както и всеки един от нас, ноо добре пуши трева ок ма хероин знаеш ли кой взима хероин бе дете я се стегни няма си никой уаааа и кво с херц на помпа ще си имаш, после и дупето ти ще има щото ще го дадеш няма каде да ходиш с амфети пико трева няма проблеми ще си нервна ще спиш депресирана ма на помпичка мойто момиче няма да спинкаш схващаш ли. И да се върна нямала никой и лесно на помпа е лесното избери трудното бори се падай ставай и продължавай изолирай се от хора които взимат каквото и да е. После ще се запозмаеш с някой който не взима опитай се да звемеш хубавото от живота и не реви защото още няма за какво но като се върнеш при него ще проима вярвай ми, пак казвам бил съм в ада и знам какво е помисли дали ти се слуша песента на дявола защото ще се наложи да я чуеш цялата мойто момиче. И все пак избери трудния път лесния невърши работа защото бая мой приятели пропаднаха и неискат да стават други умряха, а аз само знам какво ми е но не се отказвам.... не те ям и храня а напротив за да не разбереш един ден какво те чака е по добре да избереш трудния път и все пак ти решаваш последна.... You have a choise to live or die!!!

Успех....

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 14ad078bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Поеми към голям град, София за предпочитане и живей с други хора, но имай собствена стая - това са не повече от 200 лв. в София с тока, нета и водата вътре, намери си работа като сервитъорка или продавачка и като си стъпиш на краката запиши задочно нещо, ако искаш да учиш...

забрави за дрогите..

приятелят ти като го пуснат, пак ще почне, 100%, решавай....
као той почне пак, и ти си с него ЩЕ ТЕ СЪСИПЕ.
За мен не е грижа за някого да му вкарваш лайна в тялото, макар че знаеш колко е гадно...
ако те е обичал, нямаше да ти бие лайна... човек не съсипва хората, които обича

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: c29fa2deb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай далече от това момче - той може пак да посегне към наркотиците. Вероятно има подобни приятели и изобщо не си причинявай поне това, защото освен мнго пари ще ти коства здравето, а и живота.
Другото наистина е сложно, защото е трудно без средства и подкрепа. Майка ти като е била в чужбина няма ли възможност да помогне за образованието ти. Вие сте се отчуждили, но не си ли пробвала да поговорите какво ще правиш съвсем скоро без образование и професия. Ако откаже просто търсиш и започваш каквато и да е прилична работа, като естествено се опитваш паралелно или да учиш или да търсиш нещо по-добро. Друг вариант просто няма.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 2d1e3fde7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ма я се грижи сама за семе си ТИ МОЖЕШ! Не забравай - ние сме същества с неограничен потенциал и с двете си ръце можем да постигнем всичко, което поискаме. И що за мечта е това -да започна някъде работа и да се боря със сакпания си живот. Я, горе главата! младо момиче ми се затръшкало за скапан живот!
А и това със следването с ие оправдание - до 100лв. ще ти е таксата в софийския - задочно. Два пъти в годината се плаща. Ще работиш, ще учиш, ще инвестираш труд, време иум в себе си и не за да се бориш със скапания си живот, а за ад се превърнеш в личност. лИЧНОСТ!
И един ден като се обърнеш да имаш гордостта а дси кажеш: Аз си знам аккво ми е било, аз си знам как съм се трудила, но на никого не дължа нищо, защото си доказах, че АЗ МОГА! Защото не се отчаях, а гледах положително на живота си.

Подкрепа да искаш - навсякъде ще я намриш. Ти влез веднъж в университет и веднага ще усетиш различната обстановка там.

И без това глупаво и безплодно отчаяние и тази инертност!

Другия ти вариант е да прпаднеш или да започнеш няакква жалка работа за има няма 400лв. даси купуваш от време навреме някое парцалче или с една дума пак да пропаднеш.
Забавлявай се, учи, развивай се -с много ум, търпение и положително мислене - това е тайната на смисления живот!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker