Просто съм луд по нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто съм луд по нея
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2412 пъти
Здравейте, момче на 17 съм, живея в Германия от една година. Уча говоря немски но не перфектно, има едно момиче в училището в което уча, иранка е в Германия е вече над 10 години, както се предполага говори перфектно!
От както я видях просто ми се преобърна всичко, влюбен съм в нея и то много силно! Тя също ме забеляза, когато и да се засечем някъде в училището не сваля очи от мен, както аз от нея, усмихва ми се, но ние не си знаем дори имената а тя също има някакви симпатии към мен личи, може ли някой да ми даде някакъв съвет как да я заговоря какво са кажа и т. н ще съм ви много благодарен! Принципно не съм срамежлив или някакъв затворен, но сега не знам какво ми стана като я видя губя и ума и дума, просто съм луд по нея, ще съм ви много благодарен ако ми дадете съвет или нещо такова. Ще помоля модераторите да одобрят това което съм написал :) Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 82e74fcceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти!
Очевидно, след като изпитваш силни чувства към това момиче, желаеш нещо да се случи между вас. Но, за да се получи, първо е необходимо да се запознаете. Можеш да ѝ кажеш просто:
- "Здрасти, как се казваш?" /постарай се да я попиташ за социалните ѝ мрежи, за да продължите разговора по-нататък, но не преминавай към този въпрос веднага/.
Друг вариант е да създадеш някаква ситуация... Да накараш някого да я бутне, докато носи учебници например и да ѝ помогнеш да ги събере... После ще си поговорите и ще достигнете до ситуацията по-горе, която е нещо, като основа. Всъщност може и ти самия да се блъснеш в нея, да се извиниш и да ѝ помогнеш.
Попитай и приятелите си за съвет. Надявам се да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e738d0932
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто я покани на кафе

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 91617e8b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автора: Благодаря ще ви послушам някак нещо да направя!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9142b1f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом се гледате и на нея и е приятно, усмихва ти се, вероятно очаква ти да направиш нещо. Не чакай, защото може да е твърде късно. Тя, ако те е набелязала, вероятно няма да отхвърли някакво запознанство.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 91617e8b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора : Хора объркан съм, не знам защо прави така или защо се получава така, преди два дни въпросното момиче мина близо до мен, и мина много близко, че чак леко ме бутна нарочо, и днес я видях както и тя мен но се направи, че не ме вижда все едно не бях там, изведнъж от нищото ми удари игнор, защо го направи не знам, объркан съм..

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4a045cdd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човек, запознай се с нея! Ако продължавате само с погледи, така ще си остане и докато завършите. Това ли искаш? Я се стягай, момичето също те е забелязало, бутнало те е, усмихва ти се. Виждаш ли зелената светлина или ти трябват очила? Поздрави я, попитай я за име и ѝ предложи да дойде с теб за кафе през почивката. Попитай я защо се е преместила в Германия и дали всяко ново начало е трудно. Помоли я да ти помогне малко с езика. Изобщо, ако тя наистина има интерес, всичко ще се случи толкова лесно и приятно, че не можеш да си го представиш. Нищо лично, но изпитвам нечовешко желание да те избутам някак към нея и да си пробваш късмета. Стига си чакал, задействай се. Това е страхотно, човече, имаш възможност да направиш нещо ново, да излезеш от комфортната зона и дано наистина да изживееш нещо прекрасно. Само се изисква да се престрашиш, а после ще видим какво ще се случи. Не стой на едно място, не може да правиш едно и също и да чакаш различен резултат. Намери я в социалните мрежи, най-добре я попитай сам за профил. Опознай я, това е една малка крачка за теб, която може да ти донесе щастие. Може и да греша, може нищо от това да не се случи, но поне ще си опитал и няма да си задаваш въпроси.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e738d0932
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възможно е, да се е отказала, поради липса, на всякаква инициатива от твоя страна, да я заговориш.
Може би, се чувства също, като теб. А на нея и е по- сложно, защото първата крачка трябва да я направи момчето.
Можем само да гадаем, но аз това мисля.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 76a5834e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   .... защото, чака да действаш... а, ти не го правиш... защото, тя ти е показала, че има интерес към теб... а, ти освен да я гледаш, друго не правиш... не губи време... действай... отиди при нея, заговори я... направи нещо.
Ако толкова се " спичаш " като я видиш, напиши и бележка.. като се разминавате и я подай... примерно.. " имаш, прекрасна усмивка.. и името си.. незнам може, много неща да и напишеш. но нещо кратко, закачливо... просто направи нещо... защото тя чака действие, от твоя страна...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 91617e8b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора: Много ви благодаря за мненията! Дадохте ми кураж а аз също вече съм готов да направя нещо! Пиша това в четвъртък, утре е петък, дано днес одобрят коментара ми, утре ще си поговоря вече с нея и ще ви напиша какво се е случило, благодаря ви много!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9142b1f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм в абсолютно същата ситуация, само че от гледна точка на момиче. Игнорирам момчето, защото ми става неудобно, а не защото не ми харесва. Поговори си с нея.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9142b1f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ще ти го кажа от гледната точка на момиче. Била съм в същата ситуация. И аз съм отмествала погледи, игнорирала съм и то главно, когато харесвам някого. Повечето момичета стават притеснителни, когато си харесат някой. Така че давай смело, тя най-вероятно очаква да я заговориш.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 2a6b935af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора: Ако някой все още чете историята ми, искам да кажа, че два месеца по - късно сме заедно с момичето, благодаря на всички за подкрепата! Помогнахте ми много!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 44db6954ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Автора: Хора сетих се, че бях писал тук за помощ и ето, че намерих историята която съм ви писал преди повече от 2 години.. Колко бързо мина времето само.. и две години по - късно съм ви много благодарен защото ние все още сме заедно, че даже и сгодени! Ако се одобри коментара ми ще се радвам, благодаря. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0afa255aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ехеее много яко ми стана като чух,че сте се сгодили.Даже,че си се сетил да видиш какво става тук.Еми дано да нямаш никакви проблeми с нея и тя с теб.Този коментар направо ми оправи деня!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker