Учителят по история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29537)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7273)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18350)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Учителят по история
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2224 пъти
Здравейте, аз съм момиче.
Както сте разбрали има нещо и то е, че харесвам учителят по история той е на 29 г. С кестенява коса с забавен хумор.
Пише ми високи оценки, но аз си знам материала.
Понякога се засичаме и сме се заговаряли и той се държал добре с мен не като учител ами като приятел. Той ми преподава от 5 клас, а сега съм 7-ми клас. Незнам дали това е намек или просто си въобразявам. Но има слухове, че е излизал с ученичка.
Та въпроса ми е дали е намек или не.
Незнам да ли си има гадже. Май не. Така аз знам.
Знам, че може да нямам чуства, а само да е една прищявка от пубертета. Пишете ми в коментарите. Не искам коментар от рода на ама ти си момиченце, което си харесва някой батко или учител и си мисли, че я забелязва и, че и прави намеци. Искам мнение на хора не обиди искам да се съветвам с вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 99f3448cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, в 6 и 7 клас бях влюбена до уши в господина ни по история и география. И той също беше на 29 висок, красив, с черна коса, зелени очи и с невероятно чувство за хумор. До там стигах, че сутрин го причаквах да ходя с него до училището - толкова ми е бил акълът на 13 г. Не съм си помисляла нещо повече просто се радвах да го виждам. Имаше и други момичета като мен хлътнали по него. Човекът го знаеше, но гледаше да не го показва. Впоследствие обаче разбрах, че е женен и има малък син. Когато отидох в друго училище и вече не го виждах лека полека спрях да мисля за него. Като човек минал по същия път те съветвам да не предприемаш нищо по - сериозно може да му навлечеш проблеми и да си загуби работата. Догодина ще отидеш в друго училище и лека полека ще го забравиш като не го виждаш. Хората са го казали "Далеч от очите далеч от сърцето ". Един ден гарантирам ти когато си спомняш за тези моменти ще се смееш и ще се чудиш на акъла си. Сега покрай историята ти си припомних налудничавото ми поведение покрай влюбването ми в господина и ми стана адскси смешно. ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4ee849e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той дори и да те харесва, никога няма да предприеме каквото и да е, защото рискува да загуби работата си, рискува цялата си професия, защото ако се разчуе, след такъв скандал, никое училище повече няма да го наеме. И като за капак дори и в пандиза може да влезе за педофилия.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a62b39a0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Дори и да излиза с ученички, ще излиза с 16-19-годишни, тоест мининмум 10 клас. Не с ДЕТЕ на 12-13г. Няма да те залъгвам, няма да ти обърне внимание, просто защото не приличаш още на жена.
Ж19 - 12 клас

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a62b39a0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И номер2, говориш глупости, аз познавам момиче, което на 16 имаше връзка с учителят си по български език, отначало успяваха да го крият, но се разчу и просто напусна работа и града и отиде в съседен такъв, да не мислиш, че и там не знаят какъв е? Знаят, ама нищо не му казват. Никой няма да тръгне да го съди за педофилия. Такъв е законът - имаш ли 14г, а не 16, както повечето си мислят, не се смята за педофилия.
От номер 3

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8260c751cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   *Вие малките си въобразявате много неща, всичко гледате през розови очила.
Нито един учител не е отишъл да сваля пубертети, но винаги има момичета и момчета които си мислят, ами той/тя е млад/а значи може да има развръзка, каквато и да е тя.
Малки момичета и момчета, приемайте младите си преподаватели като родители или приятели, това ще ви помогне много.

*Авторке, твоят учител по история не те приема като нещо повече от ученичка, свалячите си личат от километри и са достатъчно директни, все пак са големи и образовани хора.
Аз съм против млади да преподават, именно заради такива неловки ситуации.




- Maryjane

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cd547ee048
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мисля, че той просто се държи приятелски с теб защото те познава от няколко години вече. Що се отнася до слуховете, винаги когато ема млади учители има и такива слухове, но те обикновено не са вярни. Той е много по - голям от теб и ако е наистина свестен човек няма да тръгне да се занимава с ученички. Старай се да гледаш на вего само като на преподавател. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4ee849e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 2 до 4

Въобще не говоря глупости. Ако за теб си заслужава риска да станеш за резил, да те изгонят от работа и да се местиш в друг град против волята си, да, глупости са.

А и авторката е 7. клас, което ще рече 13-годишна. Т.е. най-вероятно няма 14. На тази възраст дори и за една целувка могат да го обвинят за блудство и да влезе в затвора и то само на база свидетели. Дори и да не го вкарат, ще му стъжнят живота по съдилища и ще стане за резил пред хиляди хора. Отделно ако си има приятелка, рискува и отношенията си с нея.

Ако за теб всичките тия рискове са глупости, значи си твърде незряла, което е разбираемо предвид възрастта ти. И после как този човек ще гради имидж в друг град, ще си намери свястна жена за семейство и т.н., като срещу него вече ще има изградено негативно мнение, дори и в друг град да отиде.

Мислете малко. Никой нормален човек няма да предприеме такъв риск и в крайна сметка за какво. С нея сериозна връзка няма как да се получи предвид възрастта ѝ. И за какво да рискува всичко това? За 3 целувки и евентуално 2 секса с неопитно момиче? Трябва да си луд да рискуваш толкова много за толкова малко.

И най-важното - едва ли той въобще я харесва. Тя е дете още. Силно се съмнявам зрял мъж да хареса дете на 13, освен ако не е хебефил.

На твоята възраст може да ти се струва, че не е кой знае какво да загубиш работата си и авторитета си, но когато се изучиш и започнеш работа и си изградила нещо в живота си, няма да мислиш така. На 19 морето ти е до колене, но когато си на 29 нещата са маааалко по-различни. Особено ако си има и сериозна приятелка, с която има намерение да създаде семейство и т.н.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a40ab840bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пак е номер 1, когато господинът ни е бил още по -млад ,което ще рече на 24 -5 момиченцата още повече са го преследвали и заради слухове е бил временно отстранен от работа .Така ,че радвай му се отдалеч ,когато отидеш в друго училище ще ти мине полека лека.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c5937e2ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 4, очевидно не знае законите на страната и се има за философ. Дори и на 16 може да те осъдят за педофилство, ако момичето се оплаче от даскала. Докато не стане на 18 е чиста педофилия. За тези под 14 е още по зле, защото и секс да правиш с тях и да ходиш с тях е без значение, ти пак си педофил. Примерно ако аз ходя с теб и ти си на 16 момиче и се оплачеш от мен, влизам в пандиза. Обаче ако искаш връзката, можеш доброволен секс да правиш и да си имаш връзка. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9bdd6d48b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке
По-добре си гледай матурите през май!
Че идват

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8260c751cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 5 е права, точно за това има и минусчета.
Защо не разберете, че учителите ви са там за да ви научат на нещо, не да имат връзки с учениците си?
Моят приятел, който е по-млад от въпросния учител по история, също има голямо желание за преподаване и е преподавал, само че на големи.
Споделяме си всичко до най-малката подробност, и никъде не ми е споменал да е имал любовно или сексуално желание с някоя негова ученичка.
И той като всички останали млади учители е имал предложения, но той тактично е отказвал.
Както спомена Maryjane, момичетата и момчетата в пубертета мислят почти еднакво, само се различава, момчетата се самозодоволяват като гледат младите си учителки, но мислят само и единствено за секс, докато момичетата се влюбват в учителите си и си представят сериозна връзка с тях.
Тези мисли минават след като пораснете, но докато хормона ви тресе ще е така.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d2b19071a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всички сме имали по един млад учител без значение по какво,по който сме се захласвали.На 13 започва пуберитета и е съвсем нормално хормоните ти да са във вихъра си.
За мое облекчение когато аз бях на 13 нямаше интернет и не съм се излагала да питам хората за съвет дали е възможно и той да е влюбен :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 50d1dbf91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към номер 11 : Вероятността за влюбване в преподавател съществува , както при гимназистите, така и при студентите застраховани няма.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 07070664ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хаха бях толкова влбена в учителят ми по руски, че научих езика като да ми е майчин :)
За него си бях само ученолюбивото момиче с дългите плитки и големи очи, така ми каза няколко години по-късно.
Бяхме се засекли случайно в родният ми град, вече бях омъжена и живеех в чужбина. Пихме по кафе. Признах му, че като ученичка бях влюбена в него. Той се усмихна по онзи негов начин... и ми каза, че се губи в очите ми, не се сещал преди да е забелязвал тази моя "дарба".
Тъй-де, преди бях дете :) а той нормален мъж, не педофил.
Разделихме се сърдечно, с по две целувки по бузите. Остана ми много приятен и нежен спомен от тази среща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker