Тялото толкова ли е важно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тялото толкова ли е важно
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1934 пъти
Кажете какво мислите.
Момчета - наистина ли искате момиче което е с 4-5 пръста луфт между краката, малко дупе, ръце, които можете да обиколите с ръка и корем като дъска? Момичета - момче с 6 плочки, изваяни гърди, мускулести крака и големи бицепси?
Според вас момче с хубаво тяло ще хареса ли малко по-пухкаво момиче и обратното?
Пишете пол и години, ако не е проблем :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 38c0df599a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче съм, на 19. Не мога да се похваля с 5-6 сантиметра луфт, малко дупе и всичко останало, но не се смятам и за пухкава. Държа на визията много, и на моята, и на хората около мен. Не съдя никого, всеки има правото да строи своя собстяен дом, но не съм почитател на тресящите се тела. Като цяло бих искала поддържан мъж до себе си, но любовта ме отвежда към не чак толкова 'оформени'. Не бих отхвърлила добро момче, макар и по-пухкаво, просто не съм сигурна, че няма да търся липсите му в някого другиго.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 57bea7698b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки има предпочитания. Познавам мъже, които си падат по адски слаби жени, както и такива, които харесват закръглени с повече форми.
„Момичета - момче с 6 плочки, изваяни гърди, мускулести крака и големи бицепси? "
Тези ме карат да се чувствам неудобно. Това не ме привлича. Особено мъжете, които тренират и взимат разни химии. Не, че нещо, но подобен мускул ми прилича на балон, който спокойно мога да спукам с игла. Анонимно е и няма да си кривя душата, стегнато мъжко тяло с широки рамене ме привлича повече, но не се захласвам по фитнес манияци. Приятелят ми е тренирал преди да тръгнем, личеше му. Сега има коремче, още ме възбужда само с поглед. Самата аз нямам много големи форми и трудно качвам килограми, не гладувам, но си правя леки тренировки. Някои харесват тялото ми, за други е грозно, да се метна от някой мост ли? !
Жена на 22

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b77a267cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това са пълни глупости по принцип, но само по принцип.

За жалост реално огромна част от двата пола търси точно това, което си описал/описала. Хората стават все по-повърхностни. Има и друг тип хора, които държат и на други неща, но са наистина рядкост.

Реално погледнато за какво ми е жена, която изглежда по този начин, ако вътрешно е изгнила буквално?

Аз съм мъж на 27 години, далеч не изглеждам така, както си го описал/а, но последната ми приятелка бе малко по-пухкава, нито на нея ѝ пречеше да е с мен, нито на мен ми пречеше да бъда с нея. Има една приказка "По-добре цял живот да се люшкаш по вълните, отколкото да се блъскаш в скалите. "

Това трябва да е отговор на въпросът ти.

Сега малко лично мнение. Не случайно се казва "Любовта е сляпа", няма значение кой как изглежда, дали е нисък или висок, слаб или дебел, някъде там навън за всекиго има някой, точния човек, твоя човек. Външния вид е просто бонус към всичко останало. И, както все обичам да казвам - грозни хора няма (аз съм изключение), за мен една жена може да е грозна, непривлекателна и т. н., но за някой друг тя може да е жената на неговите мечти, т. е. всеки има различни предпочитания, това по което съдиш в момента са тенденциите така да се каже в България и колкото и да не обичам да го казвам - за това отчасти са виновни медиите, даже изцяло са те виновни. Хората на моята възраст, а и дори тези с по 10 години по-млади от мен, имат нормални родители, израстнали в нормални времена, за това не може човек да ме убеди, че е от възпитанието на родителите. Едно време не е имало толкова голота, такава простотия.

От малък съм по-кльощав, това отчасти си ми е ген и винаги съм казвал, че така ми е добре и която ме хареса, то ще го направи такъв какъвто съм, иначе за какво ми е? Ако един човек не може да ни възприеме и обикне такива каквито сме, то значи този човек не е за нас. Нека ходи и си гони принцовете и принцесите и в търсене на перфектния мъж/жена изпробва всичките.

Надявам се съм бил полезен с отговора си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 69c950b0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче съм на 19, никога не съм имала посочените характеристики на момичетата, които описа :). Аз тренирам доста и не мога да изглеждам кльощава, а не смятам, че е и красиво. Луфт нямам, бедрата ми са много здрави, имам леки бицепси, корем лек пускам зимата, лятото нямам, нямам и плочки де, дупето според повечето хора ми е добре оформено. Гърдите ми според мен са средни. Лятото особено, когато нали човек ходи леко облечен и показва повече тяло, а всъщност и облечена, когато съм, няма момче или мъж, който да не ме огледа или дори да се обърне по мен :). 154 съм, тежа 50-51 кг лятото, зимата винаги напълнявам до 53. За момчета - не харесвам много-много кльощави, това не е здрав вид за мен, не харесвам някакви напомпани също. Предпочитам да има нормално телосложение, да си тренира и по естествен начин да прави мускулна маса, химици не обичам. Харесвала съм и дебели момчета. Ръста не е много от значение, защото и аз съм ниска. Харесвала съм и по 1. 66-7, и по 1. 95-6 :D Общо взето здравето е красота.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1d7dec1bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей. Аз предимно харесвам пълни момичета. Никога не съм бил със слаби момичета, защото не ме привличат (може на повечето да им се стори странно, или че лъжа, но казвам истината. ) Не знам какво да ти кажа, всеки човек е различен. Има хора, които не могат да гледат пълни момичета, полудяват по слаби, а има и такива, които харесват само пълнички. :)

Момче, на 20.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 302f1401ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм бисексуална, но аз лично харесвам момичета, които са много слаби. Такива, които някои дори биха нарекли анорексички, но на мен ми изглеждат по-нежни и сладки някак. Но имам предвид такива като мен и по-слаби. Аз съм 170 см 48 кг. И да имат извивки и големи гърди. Харесвам много слаби, но стегнати. Нормалните и пълните не ми харесват толкова, не ме привличат някак, но това е мое виждане и не означава, че ако си такъв не си красив.

Момиче, почти 16.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 224f72699d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Външният вид не е всичко,важен е,но лично аз сексуално си падам по едри мъже,които са силни физически,но не с изваяно тяло,а с животинско излъчване и по-възрастни от мен,иронично всичките ми гаджета са били слаби мъже,не прекалено,но далеч от стереотипа ми.И съм ги харесвала,защото са с приятен характер,кавалери,леко диви и добри в леглото.Някакъв базисен батка просто няма как да ми привлече вниманието.
Иначе аз съм потдържана жена,не много слаба както описваш,но си харесвам формите-тренирам и гледам да ям разумно количество храна.Харесвали са ме и много красиви мъже,но както казах за мен характерът,отношението към мен и индивидуалността са по-важни и това ме привлича повече от всичко друго.
Мъжът трябва да е мъж,да е силен и да не зависи от мама и татко,да знае какво иска и да знае как да го получи-да е уверен в себе си и да уважава партньорката си,както и да може да води смислен разговор и да чистоплътен.
Това е което аз търся в мъж,но всеки си има критерии и за всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 67bc9fd5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Момчета - наистина ли искате момиче което е" - това "наистина" от къде идва? Ти задаваш този въпрос по някакво предварително наложено мнение, от къде идва то? Аз никога, примерно, не съм чувал, че "4-5 пръста луфт между краката" и т. н. е идеал за женски форми :)))

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0458f66eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм момиче 174, 73 кг. Не знам как ме виждат хората, но аз се виждам просто с по-пълни бедра и дупе. Външността не е всичко. Може да е много сладък отвън и да е пълен боклук отвътре и обратното. Ако някой те харесва то е заради характера, ако е човек с акъл де, ако е повърхностен Кен няма как момиче с различни от критериите, които си написала да му харесат. и за момичета същото

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 48652cd65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами аз лично не държа на всички неща от списъка, но за мен е важно човекът до мен да се поддържа-да спортува, да се храни здравословно и да се грижи за здравето си, да поддържа безупречна лична хигиена, да мирише хубаво и да се облича с чисти, изгладени дрехи, които са му по мярка. Сега вече не всеки може да извае тяло и да е Брад Пит, но поне някакъв минимум поддръжка от самоуважение си е направо наложителен мисля!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b98ee531a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма как да не уважаваш собственото си тяло, а да си ок с всичко останало. Като видя отпуснати, та чак тресящи се.... ми се повдига. И не, не просто от вида, а си представям вътрешният свят на човека, не е много по-различен от това, което външно се вижда.
Обратно също не харесвам, твърде слаботелесните. Особено пък изключително слаби и с отпуснати мускули, нещо подобно ми е като при дебелите. Човек може да е по-слаб или по-едър, но да си се поддържа, личи си все пак.
Здраво тяло-здрава менталност-здрав дух!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c89e5d6b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   *Аз съм такава каквато описваш, а мъжът ми е слаб, не харесвам мускулести, не харесвам и тип мутри, привличат ме обикновени момчета.

*Всеки харесва различен тип жени, аз харесвам слаби жени, а мъжът ми... жени с форми, макар че казва че обожава моето тяло, защото е влюбен и ме обича, това е най-важното, а не кой какви предпочитания има.



-Maryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 146a60d1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да, тялото е важно, защото си е твое. Ако си отпусната и виснала отвсякъде, просто се погрижи за себе си. Оттам и самочувствието ти няма да е под нулата. Аз се захласвам по красиви умове, така че разни хора, разни идеали...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker