Обезкосмяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обезкосмяване
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1770 пъти
Хейй! Кажете ми как се справяте с интимното обезкосмяване (знам, че има такава тема, но все пак тя не ми помогна). Кола маска-НЕ. Пробвах един път и на половината спрях, много ме боли! За лазерната съм малка. А за самобръсначка майки ми казва, че ставали много твърди и дебели и общо взето поне по два пъти на седмица трябва (ръстът ми много бързо). Наближава лятото и трябва да намеря решение по-скоро. Има ли други варианти, какво бихте ме посъветвали?
Другото, което ме притеснява много е, че датата ни за море съвпада с цикъла ми!!! Какво се прави в такива случай? Тампони? Не ми вдъхват доверие. Да подчертая, че ми е по 6-7дни и си е обилен.
Момиче, 14

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: b3ab8e33b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери добра козметичка за кола маска, това е най-доброто. Има тампони за по-обилни дни, вземи от тях и не се притеснявай. Много жени ползват и също докато си на морето ще има и други с тампони, както и досега е имало, но ти не си знаела за това.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f8c111fba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тук само женската аудитория може да ти помогне. :D

Виктар 420

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 276719121d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто се обръсни със самобръсначка.. Не слушай какво ти говори майка ти.. Повярвай ми космите не стават по дебели и твърди от бръсненето. Стават по дебели и твърди просто с времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fd469cbd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Депилаторът е на същия принцип като самобръсначката (тоест космите не падат от корена и изглеждат по-дебели) и не боли. Ако сте по-богати, вземи си фотоепилатор. Друга възможност е просто да ходиш на кола маска, козметичката е професионалист и едва ли ще те боли така, както ти си го правиш. С епилатор ще те боли като с кола, защото се измъква от корена... Просто най-вероятно ще свикнеш и след време ще спре да те боли като при мен.
От едно момиче на 14, доста космато за жалост :(
За цикъла... чувала съм за витамин С, който се пие няколко дни преди менструацията и се спира, когато вече искаш да започва.. така де, може да говоря и глупости, по-добре провери в нета, пък и малко вредно ми се струва да се гълташ с толкова много хапчета. Тампони също е решение, но съм чувала, че не трябва да си девствена, но може пак това да не е вярно, провери. Но пък съм чела, че тампоните са доста вредни за жената. И последно: не се притеснявай дори да си в цикъл на морето, когато си в морето, не тече, а след като излезеш, веднага ще сложиш превръзка, аз съм го правила. Знам, не е изобщо комфортно, но пък едва ли и искаш да се лишиш от почивката.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bfd672d27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това, за което се сещам, е депилиращият крем. Има много видове марки и аз лично ползвам на Elea, но ти можеш да пробваш различни такива, докато откриеш своята.

Наскоро гледах клипове за така наречената "безболезнена" кола маска, която придоби популярност последното лято. Не е 100% безболезнена, но захваща само космите, без да залепва върху кожата, което много намалява болката. Но за да се постигне максимален ефект, има определени тънкости, които трябва да се спазват, като например консистенция на самата кола маска да не е водниста или прекалено гъста, да се маха, когато не е напълно засъхнала (за нея не трябват ленти) и да се полага в посоката на растежа на космите, а не срещу нея, както е при повечето видове кола маска. Поне това научих от всичките изгледани клипове до момента и все се каня да си я поръчам, понеже имам събрани пари, но все не се решавам. Ако има някой в България, който я е пробвал, може да сподели мнение.

Относно първият клип - не съм фен на Boldly/Buzzfeed, но заглавието много ми привлече вниманието. Ето горе- долу за това става на въпрос:

https://m.youtube.com/watch?v=-HEcvFdFWAA

https://m.youtube.com/watch?v=S8760Rintfs

https://m.youtube.com/watch?v=Rn1MnO8o6vg


Относно цикъла - според мен тампоните са най- надеждният вариант, ако че аз самата не съм носила. Ако все пак не искаш да носиш такива, поради твой си причини, мога да ти споделя какво правех аз, но за целта долнището на банския ти трябва да е тип боксер. Отдолу слагах обикновено бельо и превръзка. Бих ти препоръчала банския ти да е черен, защото ако протече, ще си личи най- малко. Ако не е такъв, то поне гледай цвета на бельото да съвпада с този на банския, за да не се набива на очи и не си взимай дебела превръзка, защото все пак се пълни с вода и отстрани изглежда малко нелепо.
Преди много години в друг форум попаднах на момиче със същия проблем и накрая тя ни сподели, че над банския си е носила къси панталонки и казала на приятелите си, че просто не харесвала долнището си. :Д



Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fcdbca4204
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За морето... аз ползвам специални меки тампони, които са като гъбички. Ако, не си сексуално активна едва ли ще ти свършат работа, защото трябва да ги пъхнеш доста навътре и са обемни. Много са удобни, иначе и са любимото ми нещо, което използвам по време на цикъл-секс, спорт, плуване... няма проблем. По-добре говори с гинеколог, дали са подходящи за теб, да не направиш някаква беля и да ти обясни как да ги сложиш, ако изобщо можеш.
За обезкосмяването... аз се бръсна, всеки път като съм в банята и не ми отнема кой знае колко време, защото съм свикнала. Не съм пробвала друго освен депилатоарните кремове и също върши много добра работа, но отнема повече време и лично на мен ми е гнусно.
Ако, искаш кола маска-иди на козметик да ти я направи, ще боли, но е по-бързо и лесно когато друг я прави, не се притеснявай, там са жени и са виждали какво ли не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cb2858e51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако си още девствена започни да правиш секс с някое момче което ти харесва и ще видиш как космите ти там ще растат по-бавно. На мен ми казаха така да направя и излезе истина. Сега се бръсна на 2,3 месеца един път. Приятелят ми не го е грижа дали имам или нямам интимни косми но аз го правя за себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 36f1d3b349
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката
Благодаря на всички! Искам да питам този депилиращия крем вреди ли? Щом изгаря космите явно съставът му е силен. И преди бях чувала за него, но мислех, че е вреден.
До номер 7, КАКВО? Все пак съм на 14. Мисля, че предложението ти е неуместно!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bfd672d27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не, не вреди. Ако беше вреден, нямаше да се продава, но е желателно е да го тестваш върху малък участък от кожата си, за да видиш как ще реагира на крема. Ако всичко е ок, си го ползваш.
И само не го ползвай върху лицето, освен ако не е предназначен за там.


Black Sabba†h

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a3916bc2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не само неуместно, а и пълна глупост :D Аз като правя почти всеки ден, пак трябва да бръсна веднъж на седмица. Което си е супер досадно, така че искам да се опитам да привикна на епилатор :(

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f0a0a9a900
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   9, значи цигарите щом се продават, не са вредни.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ced1284141
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 7
И аз така се мъчих да лъжа миомичетата ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 09d2251401
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   и аз си епилирам интимните части, но съм момче. Този депилиращия крем сигурно е дал резултат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker