4-та ег варна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

4-та ег варна
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3533 пъти
Здравеите момиче 7 клас съм и както предполагате ми предстоят изпити. Знам си възможностите и не се хваля, но съм много добра и по двата предмета. Знам, че мога да вляза в която си поискам гимназия, но въпреки това избрах 4 та заради езика ( испански ). Много ще съм ви благодарна ако ми кажете какво мислите за гимназията: учениците възпитани ли са, пушат ли, пият ли, учителите предават ли добре материала, добра ли е атмосферата.
Извинявам се ако има много грешки от телефон съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: fb2dbcd6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Учениците са най-възпитаните в града, не пушат, не пият, не се дрогират, момчетата се занимават по равно със спорт и поезия, момичетата без изключение завършват гимназията девствени, и умеят прекрасно да готвят, да свирят на пиано и да шият гоблени. Учителите са ерудирани и смислени хора, учениците като станат студенти се връщат при тях за уроци, защото са по-добри от университетските преподаватели, познават материята си по-добре от практиците в същите области, винаги са сърдечни, творчески настроени и интелигентни, стават и заспиват с мисълта как да изваят от децата благородни и успешни хора. Атмосферата е най-красивата в града, въобще учениците се чувстват толкова щастливи и изпълнени с живота в тази гимназия, че не им се ходи нито по дискотеки, нито по екскурзии, всички кафенета в близкия диаметър изнемогват защото никакви ученици не влизат там, интересно им е да посещават часовете.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 050bfe8947
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само да ти кажа, че в България няма гимназии без пушене, пиене, друсане и драма. Свидетел съм на всичко това и уча в елитно училище.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d1037c3433
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   всичко е траш. половината училище са дебили, наркомани и пияници. 90% от учителите също.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 72c00b2560
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не бъди толкова уверена в себе си, защото както виждам, пунктуацията ти видимо куца, което ще ти отмене точки на преразказа по български. Не бих препоръчала четвърта, там не са на нивото на “най-добрите”, каквато твърдиш, че си ти. Балът за паралелката в тази гимназия е много нисък и не очаквай, че ще се паднеш с “умници”. Ако ти се учи испански, по-добре се запиши на уроци и се насочвай към друга по-елитна гимназия, щом смяташ, че балът ще ти стигне.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3758909cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ВТГ му е мястото

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d1037c3433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Уча испански там от няколко години. Да знаеш, че след 8 клас ще спреш да учиш. Само ще зубриш. Почти всички учители са некомпетентни. Огромна част от учениците са меко казано гамени, некултурни, самоцентрирани и най-вече наркомани и пияници. Не мога да ти каже, че в другите училища е по-добре, но лично аз смятам, че в I с немски, защото можех. Но ти не трябва да съжаляваш за избора, който ще направиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 217158864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Като човек, прекарал 5 години ( 6-та заради местене в чужбина и връщане по свое решение обратно), да, това е един доста добър избор. Точно днес, 19-ти март, беше празникът на нашата гимназия и съм горда, че съм част от нея. Имахме огромен мултикултурен фестивал в Спортна зала. Гимназията ни сплотява с всяко масово шествие и занятие, имаме много мини-общности вътре и извънкласни дейности. Не мисля, че някой изобщо е съжалявал, че е избрал тази гимназия, дори и да го е мислел, неговото мнение се е променило след като е преминала първата му година тук.
Аз съм с френски, но испанците имат огромен темперамент и няма такова разпределение и омраза. Само фактът, че испанските паралелки са по-събрани и не обичат да общуват с френските.
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1712932906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   1-ва ЕГ или МГ. Четвърта не си струва, испанският е лесен, ще го научиш и от интернет ако щещ. Ако ти се учи немски, най-добее 1-ва, не слушай какво казват, че западнало нивото, даже е по-сложно от преди, баща ми е завършил гимназията и казва, че сега само информацията е повече, а на нас ни е по-трудно. Виж резултатите от олимпиадата по немски. 1-ва има най-много деца от цяла България мисля и най-много от Варна. Не ѝ правя реклама, учи където искаш, но четвърта не си струва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker