Oбърква ме тотално, не мога да му хвана спатиите.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Oбърква ме тотално, не мога да му хвана спатиите..
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3812 пъти
Здравейте!
Предварително благодаря за съветите и отделеното време за едно объркано до болка момиче.. :)))

Излизам с едно момче от известно време. В началото няма смисъл да казвам, че всичко беше "цветя и рози".. Среднощни смс-и, обаждания, изненади.. общо взето наистина прекрасно отношение получавах от негова страна.

Но като всяко момче имаше една мисъл, която го разяждаше.. Секс, секс, свирки, секс.. Дърпах се, мусих се, карахме се, но не.. Чувствата надделяха.. Бях решена да положа всячески усилия, за да го задържа.. Всички ми повтаряха, че не е кой знае каква стока, но аз упорито вярвах на всички изкусни лъжи, които чувах. Промених държанието си коренно, само, за да се чувства добре. Легнах с него, за да получи, това от което има нужда.. Но камъчето, което преобърна колата бяха тези така наречени "свирки".. Господи, мразя ги.. Въпросният ден цял ден работеше. Видяхме се за 10 минути на крак. Прибрах се, но ми стана чудно, че все още не се е обадил или не е писал смс. Звъннах му, затвори и така 2-3 пъти.. И тъй като бях почти сигурна, че ми кръшка, защото си имам основателни причини му писах смс:Номера ли ще си въртим? След 10 минути получих отговор:Зает съм. При което ситуацията ми се избистри още повече. Писах му:Коя невинна глупачка е този път поклонница? След около 40 минути отговорът беше: Ще ходя в Пловдив при една братовчедка да ми заеме пари, защото съм закъсал.. Тази лъжа просто беше най-прозрачната му от всички..

Цял ден е работил. Знам за какво става въпрос.. Минимумът, който е имал в джоба си е 300 лева. Какъв Пловдив, каква братовчедка в 23:00? ! Бях убедена, че ще ги пръсне по дискотеки и прочие. Мен не ме интересува нито колата в гаража му, нито мотора му, нито парите и апартаментите му. Аз съм презадоволена от всичко. Нека ги къса, ако иска, негови са си и са искарани с труд. Издразни ме лъжата му, която ме провокира да продължа със смс-атаката. Писах му: Сигурен ли си? При, което звънна и за пореден път ми се развика и трясна телефона. След около 1 час поразмислих, реших, че наистина съм попрекалила. Все пак никога не мога да бъда сигурна на какво дередже е.

Писах му:Извинявай! В 00:28 ми звънна с думите искам с лихвите да ми се извиниш, а тези лихви са така омразните ми "свирки".. Казах:Съжалявам много, но не искам, не ми е приятно, наистина.. При, което той започна още по-усилено да настоява. Накрая каза:Сърдя ти се, чао и ми затвори набрах го 4-5 пъти и затваря.. Писах му:Щом толкова държиш, добре. Няма да се караме за глупости. И я познайте кой се обади след около има-няма 1 минута.. Да.. но с думите вече не искам. Виж кое време е спи ми се.. ПОЛУДЯХ! Развиках му се до преди малко се молеше, а сега не искаш.. К'ви са тея путкенски(с извинение за думата) номера? Щом искаш така да е, ще бъде! Той замълча и аз затворих.. Писах му малко след това смс:Правя всичко, за да ти угодя.. Толкова ли не заслужавам уважение и разбирателство, старая се.. Отговорът беше:Сладки сънища, бейби.. В един момент е тих, кротък, показва ми емоций, тръпка, чувства.. В друг е ужасен. В трети се опитва да ме сравни с тревата, както се казва.. Не мога да го разбера.. Какво е това наше положение? Моля ви, отчаян зов! Помогнете ми да разгадая това негово отношение.. Моля..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 2ee61ff3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я, веднага да го зарязваш тоя боклук! Абсолютен използвач! Добре, че не си му правила и свирки... Само това оставаше... Много се издразних докато четях историята ти. Не си заслужава даже "здравей" да му кажеш на тоя селски тарикат! "След мъж и автобус не се тича, следващият е след 5 минути!" Много си млада, сигурно си и хубава, намери си някой, който ще те уважава. Уважавай и ти себе си.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c027c49d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с Борония! Той, ако наистина те обичаше, нямаше да те кара да правиш нещо, което не искаш. В никакъв случай не му прави свирка, а направо го зарязвай!
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3fa97709fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Определено съм съгласна с 1 и 2 - не му прави свирки като не искаш, не му пускай също, когато не е бил добро момче и ако го направиш - нека да ти се извини преди това ама както трябва. За анален секс, моля, моля.

Мила, не се засягай, ти просто или не харесваш момчето (зарежи го), или си асексуална и просто нямаш нужда от секс и придружаващите го „гадории„. Съветвам те да зарежеш този „хиперсексуален„ тип и да си намериш момче, с което ще си пасвате - да не обича свирки, да не обича секс, да си държи винаги отворени спатиите, да си е винаги вкъщи и т.н. - изобщо просто друг.
Нямам думи и за бомбандирането с СМС-и, жалка история, която показва, че му нямаш елементарно доверие и той ти няма елементарен мерак и уважение. Според мен, или това е просто само с този човек, или ще продължиш да се държиш така и за напред, което точно ще провокира мъжете да си намират любовници.
Е, ако не си намерила перфектния асексуален мъж за теб.
Желая ти успех и много, много уважение, обич, приятелство и никакъв секс и още по-малко свирки.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2fdd940e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Този те държи на кукичка момиче. Какво като се расърди света ли ще преобърне. Другите мъже свършиха ли се? Или ти е хубаво като изкарва по 300лв да ги похарчи за теб. Като те глези с пари не свирки ами и сателит ще правиш всички програми ще хващаш. Момичета като за него колкото искаш даже много по евтини.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3fa97709fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами аз мисля, че е по-скоро обратното, номер 5.
По-скоро момичето иска да го хване на „кукичка„, а той се мята като рибок на сухо и се опитва да си извоюва с лъжи дори малко въздух за дишане, малко лично пространство.
Съжалявам, но ако бях на негово място бих зарязал авторката - нито секс като хората, нито уважение и доверие, нито спокойствие - за какво му е на човек такава приятелка?
То не е само да получаваш в една връзка, трябва и да дадеш, ако приятелката ми прави такива проблеми е шитната!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2fdd940e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6 вие мислите по същият начин като 5 само че с други думи. Ако госпожицата искаше да го хване на "кукичка" с свирка ли ще го хване. Ех ако така се хващаха мъже!!!
Щом от нейна страна няма "нито секс като хората, нито уважение и доверие, нито спокойствие"а той все още е при нея, то той не е "рибок на сухо" а момче с самочувствие което знае какво иска и го изисква. 5 говори че тя го иска за пари госпожицата е обяснила обратното"Мен не ме интересува нито колата в гаража му, нито мотора му, нито парите и апартаментите му. Аз съм презадоволена от всичко. Нека ги къса, ако иска, негови са си и са искарани с труд" май и двамата не сте разбрали.

Момичето иска момчето да бъде нейна собственост да знае всичко кога? къде? защо? всичко за собственоста си сякъш той е дамска чантичка. Прекалено много му държи сметка.
А Момчето в същият момент иска да има красиво момиче което да показва по кафетата. Секс играчка която по команда да прави свирка.
След време или и двамата ще разберат какво е любов. как да се държат с другия, че всеки има собствен живот и мнение независимо, че обича. Или ще се разделят.
Тя не може да разбере, че той има собствен живот. А той не може да разбере, че тя има право на мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker