Някога влюбвали ли сте се в човек, с когото мислите че нямате шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Някога влюбвали ли сте се в човек, с когото мислите че нямате шанс?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1600 пъти
Здравейте! Проблема ми вече е поставен като тема в заглавието и мисля, че вместо да пиша поредната сълзлива история за несподелена (може би) любов, ще е много по лесно, а навярно и от по- голяма помощ за мен, ако всеки от Вас просто сподели дали някога се е влюбвал или е изпитвал някакви по-дълбоки чувства към човек, с когото нещата сигурно няма да се получат?
Ако да, признахте ли му/ѝ чувствата си?
Той/тя как реагира?
В крайна сметка отношенията ви продължиха ли да се развиват и ако да в каква посока?
Благодаря Ви безкрайно много за отделеното време и желая приятен ден на всички! :)
*нека тук не причисляваме любовта насочена към известни или популярни личности*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 5eca13521b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-болната ми тема, в момента удари.
От няколко месеца си харесвам едно момче, най-милото, готино и забавно момче, което познавам. Колко глупости съм направила, за да се запозная и дори сближа с него, само аз си знам. Но въпреки всички положителни работи има си и минус и това е, че той е голям женкар. Не си търси сериозна приятелка за момента. А евентуално ако му призная какво чувствам освен интимни отношения друго няма да получа. Понякога страшно ме изкушава този вариант, просто искам да съм с него все ми е едно как, но знам че тези "взаимоотношения" няма да продължат дълго и се отказвам. Да не говорим, че съм по-малка със 7 години от него и заради това има още по-голяма опасност да ме използва. Накратко, колкото и прекрасен да ми се вижда той изобщо не е за мен. И трябва да се откажа, но на този етап все още се самонаказвам и се влача след него... Дано скоро да ми дойде акъла, защото вече имам чувството, че ще се довърша покрай него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3c293414dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги! Аз винаги се влюбвам в невъзможното. Някак си ме привлича, не знам. Първо в моя учителка, после в управителка и най- накрая в баш шефката. Споделих чувствата си с шефката, след няколко (доста) питиета на фирмен купон. Е, вече не работя там, но още се виждам с шефката ...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 77fa28abb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Увлякох се по човек, който е пълна противоположност на мен. Той е екстроверт, обича да излиза, да купонясва, да пие, а аз съм интроверт и не обичам много да излизам и мразя алкохол. Той мисли за забава, докато аз мисля за изграждане на бъдеще. Имаше нещо между нас, привличахме се, но разговора на вървеше особено. Определено си пролича, че се опита, но не се получи нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4731443c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами то това е една от причините да хлътне човек до уши - когато срещнеш някой, който ти се струва толкова готин, че един вид не се чувстваш достоен за него. Непознатото и екзотичното за нас винаги ни влече и предизвиква едновременно красиви и депресивни чувства. Но всичко е само в главите ни. Всички сме хора и сме равни, просто притежаваме различни качества. Естествено, че имаш шанс с въпросния човек, просто трябва да се отърсиш от комплексите си. Но това пък за съжаление не става толкова бързо и лесно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a68bf80190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1. Да.
2. Не, така и не намерих смелост да призная чувствата си.
3. -
4. -

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 01c419845c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами това е доста често наблюдаващо се явление. Особено ако имаш нещастието да си хомосексуален. За влюбване не мога да кажа, но ми се е случвало да харесвам хетеросексуални момчета, а в същото време мен да ме харесват момичета.
Дори имам много пресен пример, но аз бях от другата страна. Една позната призна, че е влюбена в мен. Ситуацията беше кофти, защото тя не знаеше, че изпитва чувства към гей. И макар да е най-страхотното момиче, което познавам, я отрязах, казвайки й истината за себе си. Не мина много добре. Сега поддържаме контакт, но общуването ни е доста вяло и сякаш болно. Нещо трайно и негативно се настани във взаимоотношенията ни и ми е болно, че не мога да променя нещата.
Не е приятно да имаш чувства към някого, които не могат да прераснат в нещо повече и да го осъзнаваш, но е част от израстването и от опита, от когото всички ние се нуждаем, за да оценим по-нататъшните си взаимоотношения с половинката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: adfd752082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Влюбих се в човек, с когото мислих, че нямам шанс. Не мислих, че ще го впечатля, а още по-малко, че ако просъществуваме, ще е успешно. Той ме научи да вярвам повече в нещата, които чувстам.

Ако да, признахте ли му/ѝ чувствата си?
-Да. Не беше лесно, ако се чудиш.

Той/тя как реагира?
-Призна си малко преди мен. Беше по-трудно да си повярваме, отколкото да си признаем.

В крайна сметка отношенията ви продължиха ли да се развиват и ако да в каква посока?
-Продължиха и се развиваха много добре до деня, в който пътищата ни не се разделиха. Бяхме различни, имаше разстояние, решихме да не се измъчваме. Не е голяма драма, той си остава една голяма любов, която ме е научила на всичко, което знам за тези чувства. Не тая нищо лошо и не съжалявам за рисковете, които бях поела.

Благодаря Ви безкрайно много за отделеното време и желая приятен ден на всички! :)
- Благодаря ти за доверието. Дано и твоята история просъществува. А ако не се случи, не тъгувай. Дай си шанс, иначе ще съжаляваш, че не си направил/а опит.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a68bf80190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Благодаря на всички Ви за коментарите и най-вече за това, че ми помогнахте да погледна на нещата от един по различен ъгъл (даже няколко)! Все още се двоумя дали да споделя чувствата си с момчето, но май засега ще протакам нещата.XDD Благодаря страшно много на номер 7 за супер милия, смислен и позитивен коментар! ;)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 46e5bb4045
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всъщност, да.
И още е там - на тайничко местенце в сърцето ми. Накара ме да изпитам чувства, отдавна забравени. Дори си мислех, че любов вече няма да ми се случи.
Знаех, че е взаимно по усмивката му към мен и особения поглед. Говорехме си глупости и шеги. Можеше да направи целия ми ден само с една усмивка. Това ли е любовта - да си щастлив без причина? !

Но не намерих сили да призная нищо. А и беше по-малък от мен с 9г. Намесиха се други хора и развалиха магията. :(

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 54c5a6ca09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оооо да винаги се влюбвам в момичета които са пълна противоположност на мен.. Учат, нито пушат, нито пият а аз съм боклук
Момче 16

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d784c65445
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Винаги съм се влюбвала или харесвала момчета, с които нямам шансове по една или по друга причина. :D Признавала съм чувства само два пъти и то когато с въпросните поддържахме контакт в Интернет, но там е друго. На живо никога имала смелостта.
Но си спомням, че преди две години тъкмо събрах смелост да призная чувствата си към едно момче и точно тогава разбрах, че е във връзка с друго момиче от няколко месеца, но просто не показваха отчетливо връзката си. Бях много разстроена, когато го научих, но реших да си замълча и да се оттегля, за да не създада излишни драми и воини, а и момичето, с което имаше връзка, го уважавах и все още го уважавам.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a49825ab61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   да, влюбвала съм се и дори още обичам такъв човек. Да, той знае, че имам чувства, в началото може би и той е имал, сега е с друга. Близки приятели сме, неразделни, но нищо повече от приятелство няма напоследък.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker