Как да продължа разговора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да продължа разговора?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте. Преди да съм започнала искам да се извиня за глупавата за по-голямата част от вас тема. Наистина звучи смешно отстрани, разбирам, но това доста ми тежи и се чудя как да "подобря" нещата. На 16 години съм ако има значение.
Когато започна да водя разговор с някой човек, говорим, говорим 15-20 мин и след това се чудя какво да кажа. Предполагам, че съм прекалено скучна... Ако говоря с приятелки ми е по-спокойно, но ако започна разговор с момчето, което харесвам си глътвам граматиката

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: fb94eaa5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, явно си от по-притеснителните момичета, но ключът към това да го преодолееш е да имаш по-висока самооценка за себе си(но реална, а не прекалена) първо и второ в очите на хората да изглеждаш уверено когато говориш с тях имам предвид в случая, когато си с момче е напълно нормална реакция, ако го харесваш да си по-срамежлива покрай него, но на повечето момчета това даже би им се сторило сладко и невинно поведение :) Не се притеснявай чак толкова и когато започнете да си говорите се сети какво ти харесва и обичаш да правиш и го попитай същото, след това определи вашите общи интереси и продължи разговора като навлезеш по-подробно в темите, които са общи между вас. Успех, мила и не забравяй да се усмихваш покрай него!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 52b69d2d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нормално е това относно момчето а иначе при мен като стане така започвам да говоря за скорошни събития : D например : тази нощ пак е валяло сняг писна ми вече искам да е лято (и започвате тема лято) много абичам да ходя на море и т. н. :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6fd5a4c2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Принципно и аз бях така като бях по-малка. Знам, че звучи банално, но- отпусни се, не се напрягай и не мисли какво ще кажеш, просто говори има толкова теми, които можеш да дискутираш, прооооосто се успокой...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3ffb760d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така се получава именно защото се притесняваш. Отпусни се и бъди себе си. Знам, че никак не е лесно. Аз самата също съм го изпитала. Но приеми, че момчето, което харесваш, е човек като всички останали. Опитай се да подобриш самочувствието си. Може предварително (социалните мрежи предоставят тази възможност) да проучиш от какво се интересува и завържи тема на разговор, свързана с интересите му. Обаче не изпадай и в другата крайност. Ако само ти постоянно говориш и задаваш въпроси, пак няма да има пълноценна комуникация. Има го и вариантът и момчето да се притеснява. Дай си време да се отпуснете и двамата. И да знаеш, че с твоите хора ще можеш да си говориш свободно и да бъдеш себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e222eaa1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момчето следва да води разговора. Когато той си върши работата добре, ти няма да имаш проблем да продължаваш в разговора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker