Приятелки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелки?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1249 пъти
Привет!
Пиша ви тук, за да ми олекне, защото определено от тази случка ми стана неприятно, даже леко се огорчих. Искам да ви споделя за една моя приятелка и да ми кажете какво мислите за дадената ситуация. Благодаря на всеки, който ще отдели време да прочете историята и да даде съвет.
Студентка съм и всяка седмица се прибирам в родния ми град, защото разстоянието е малко и позволява това. Покрай тези пътувания още в началото на годината се сприятелих с едно момиче от моя град, с което преди не се познавахме. Оказа се, че имаме доста общи интереси и най-важното е, че имаме еднакви виждания за живота. Смея да твърдя, че станахме доста добри приятелки за тези няколко месеца, през които пътувахме заедно. Понякога се разминавахме и се случваше едната да вземе билети и за двете.
Преди две седмици по същия начин си бяхме взели билети и тя ми се обади същия ден, че няма да се прибере с автобуса, а с нейни роднини, които са дошли по работа и после ще се върнат заедно. Аз нищо не казах, нито съм се почувствала по някакъв начин засегната, даже ми се струваше абсурдно да е така. Следващата седмица тя пак се прибра с кола, защото я бяха задържали до по-късно и аз пак пътувах сама, но това не беше проблем за мен.
Освен това на отиване към града, в който учим, вече пътуваме по различно време и се засичаме само когато се прибираме в родния ни град. Просто в понеделник сутринта нямам лекции и не виждам смисъл да ходя толкова рано. Обясних й за това и съм сигурна, че и тя би постъпила по същия начин.
И сега към проблема. Писах й да я питам дали пак ще се прибере в петък и тя отговори, че да, с автобуса. Попита ме и аз казах, че ще се прибера предишния ден с родителите ми, защото те ще дойдат по работа и после ще празнуваме рождения ден на един мой братовчед вкъщи. И понеже в петък няма да имам лекции, няма да оставам. Пожелах й също така успех на един изпит, който й предстои. Тя ми благодари и след това ми пожела приятен ден, не можела да пише повече. Хубаво, на всеки се случва. Но тя остана на линия още сигурно час след това. Просто виждах как след като ми е казала, че не може да пише, продължава да харесва някакви неща. Освен това прозвуча точно като отрязване. Защото и преди сме си писали и никога не ми е казвала, че не може да пише точно по този начин, нито пък на други нейни приятели, които са й писали, докато сме пътували заедно.
И сега се чувствам много зле и тъпо, защото не знам къде е проблемът. Аз ли казах нещо тъпо? Сърди ли ми се?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8ad7a41dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бе ли могла да поговориш с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1c3718ca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами питай я

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 739107b72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто сте се разминавали, реално никоя няма причина да се сърди на другата, няма как винаги да пътувате заедно. Може да е искала да се чуе с някой друг и междувременно да е харесвала неща, аз така правя понякога. Не го мисли изобщо, виж как върви общуването занапред и така

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker