Все още не съм сигурна в нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Все още не съм сигурна в нищо
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 960 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 14. Тази година кандидатствам и осми клас ще бъда в ново училище. В старото нещата бяха нормални, търпяхме се, но от половин година отношенията в класа са доста затегнати, всички са нервни заради матурите и се държат глупаво. Като цяло не се разбирам добре с момчетата и не съм харесвала момче от две години. Последно време наистина харесвам едно момиче, много мило, грижи се за мен и понякога просто ми помага да продължа, когато се чувствам зле. Не искам да я отблъсна, защото я ценя като приятел. Опитах да й споделя чувствата си, но тя не ме разбра и не ме взе на сериозно. Знам, че не ме вижда като романтичен интерес, но продължавам да тая някакви надежди. Последния път се държа толкова мило и внимателно, просто се появиха сърчица в очите ми :D Не искам да се фокусирам над подобни мисли, просто трябва да си гледам ученето, но често се хващам разсеяна над учебниците заради подобни неща. Аз никога не съм се притеснявала от сексуалността си - знам, че съм хетеро. Нямам никакъв вид сексуално влечение към нея, харесвам характера й.
Какво да правя сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 1e2a2cbf0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С твоето държание може да си е помислила, че си лесбийка и я харесваш. Гледай си уроците и я остави на мира. Като прочетох "Опитах се да и споделя чувствата си" и аз това си помислих. И нали знаеш, че сте последно в един клас. После може и да не се видите никога.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4fe1bbf902
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче,

Първото с което ще започна - в поведението и мислите ти няма нищо ненормално.
Първо, намираш се в много напрегнат момент от живота, момент в който на човек му трябва морална и емоционална подкрепа. Явно я намираш от това момиче, което е съвсем нормално да породи чувства на привързаност и дори любов (не непременно със сексуални отенъци).
Дори и да ти се прокрадват някакви сексуални мисли спрямо нея - то и това е нормално - на 14 си, хормоните ти бушуват и няма нищо странно в това да ти се прокрадват разни мисли в главата. Това не те прави лесбийка - повече от половината познати ми хетеросексуални жени допускат мисълта за секс с друга жена, около една четвърт и са го правили. Така че някакви ъммм помисли не те правят автоматично хомосексуална.

От описанието ти разбирам, че въпросното момиче (засега) не отговаря (или не смее да отговори) на импулсите ти. Моят съвет е да по успокоиш топката, за да нея отдалечиш от себе си - емоционалната и подкрепа явно ти е нужна. За нещо повече или нещо различно - не бързай, наслаждавай се на каквото имаш и остави нещата да си следват естествения ход - ако трябва да стане нещо, ще стане. Ако не стане - значи просто не е трябвало.

Бъди спокойна и успех - на изпитите и не само!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 23af30b7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Здравейте, изпитите минаха. Много съм доволна от себе си, справих се отлично и влязох там, където исках. В последните месеци въпросното момиче не изигра чак толкова голяма роля в живота ми, но мисля, че успяхме да се върнем към по - приятелски отношения. Предполагам, че все още намирам някои момичета за привлекателни, но и момчетата си ги бива. Най - важното е, че сега се чувствам по - щастлива и се приемам такава, каквато съм. И благодаря за съветите :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker