Абитуриентската вечер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Абитуриентската вечер
преди: 6 години, 29 дни, прочетена 1752 пъти
Предстои ми бал и се чудя дали да ходя или не.
Разкажете как беше вашият бал, хареса ли ви или не? Как мина вечерта? Забавно ли беше?

Не става въпрос за това колко пари сте дали и подобни неща, това не ми е важно, просто искам да знам дали ще би ми харесало или ще стоя цяла вечер и ще гледам в телефона си от скука...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 28 дни
hash: 176499a3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Балът е както си го направиш. Държа да отбележа, че аз нямах високи очаквания, но си прекарах много добре. Преди дискотеката никой не се беше напил до степен на неузнаваемост, макар че всички пихме, все пак. Добре де, повечето ги хвана, но никой не беше на четири крака. Веселието беше на ниво. В заведението пускаха хубава музика, не само един тип, дансинга беше пълен, нямаше самотници по масите, всички пяха, танцуваха, говориха и се забавляваха като за последно с класа, който уж мразиха до преди тази вечер. Не съжалявам, че отидох, макар и да имах съмнения, че ще е приятно. Отиди, поне за да видиш какво е и за да не ти остане една голяма въпросителна от вечерта. Ще киснеш с телефона цяла вечер, единствено, ако това предпочетеш да правиш. С моя клас се разбрахме, че телефоните ще се ползват основно за снимки и клипове, наистина никой не позволи на другарчетата си да забиват пред екраните и да скучаят. В определени моменти някой оставаше сам, но този някой ставаше и се включваше в танците или слизаше долу при пушачите, за да си кажат по някой лаф и да разтовари от шума. Излизахме навън за чист въздух, там се развиха няколко отделни драми, което просто допълни емоцията на максимум. Кой се скарал с гаджето, кой с кого се сдърпал, кой избухнал в рев, че после му предстоят сериозни решения... както и да е, не е нещо, което би развалило вечерта ти, стига да не го позволиш и да не си действащо лице в цирка. Изкарахме в заведението до 1-2 часа сутринта, след това имаше дискотека, където не отидох, защото вече нямах сили за блъсканицата, която би ме чакала там. Пък и наистина не си падам по толкова задимени места, на които шевовете им се късат от хора. Наистина не очаквах, че ще е толкова хубаво, колкото беше. Просто една безсмислена вечер, по която пръскаш безумни пари за дрехи, фотографи и глупости, но пък ти остава спомен за цял живот.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 217511fcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-безмислената вечер, на която съм бил. Това разбира се го установяваш малко по-късно от дистанцията на времето, но наистина, ако можех да се върна парите, които похарчих покрай една единствена дата щях да ги използвам за нещо друго. Най-малкото можех да си купя нещо, което съм искал, но както и да е.
Няма лошо и да отидеш. Всичко минава супер бързо и няма да усетиш, кога е свършило, но наистина тези панаири, които се правят са абсолютно излишни. Фалшива показност, защото 90 % от колите са под наем, дамите са с момчета, които след това не биха и погледнали, изобщо никакъв смисъл няма в тази дата. Дай парите на момче или момиче, което иска да отиде, но няма възможност. Да помогнеш на някой е наистина страхотно и ще се почувстваш много добре след това.
Жалко, че не го направих тогава.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 1a44946683
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Задължително отиди, това е веднъж в живота и ще съжаляваш. Иначе не е кой знае какво, вечер като вечер. Минава много бързо, почти не усещаш, пиете, танцувате и се забавлявате с класа ЗА ПОСЛЕДНО :) И приказката приключва, започва истинският живот, независимо дали си подготвен или не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: 3a584a2598
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти много рано си се сетил.Не е ли платено и решено кой ще ходи?
Никой не е съжалил че е отишъл,съжалили са онези които не са.Не казваш пола си,но явно си комплексиран/а за да нямаш мерак да си облечеш готини дрехи и да вървиш гордо с класа ти за последно.
Моя бал беше голям купон.Мога да кажа най-големия купон с тоя клас.Всички изглеждаха много различно и още се смея като гледам видеото

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 8afe44e846
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят бал честно казано не ми хареса много, може би защото имах по-големи очаквания. Всичко е според мен малко изкуствено прехвалено и му се отдава прекалено голямо значение. Иначе да ходих на дискотека, имах си дама, но не беше нищо по-различна от едно излизане на дискотека нормално, само че с костюми :Д.

 
  ...


...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 9cd16805f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами всичко си зависи доколко сте близки класа. Ако по принцип сте си добри приятели и обичате да си купонясвате заедно, гарантирано ще се получи готино и ще го помниш с усмивка. Ако обаче, нямате нищо общо и едвам се понасяте докато сте принудени да стоите заедно в клас, е тогава няма много смисъл да ходиш.
Моя бал беше скучен. Отидох и в началото всичко изглеждаше ОК, после обаче хората масово се изпонапиха... и накрая аз и най-добрата ми приятелка стояхме и си говорихме в един ъгъл докато другите вилнееха наоколо. И разбира се, си тръгнахме още към 2-3 часа вечерта, за сметка на това обаче балът на сестра ми е бил супер. Прибра се чак сутринта и каза, че е изкарала страхотно и тия хора ще и липсват много. Така, че зависи си какви са ти отношенията с въпросните хора. Ако години наред сте се заяждали, е не очаквай да се променят изведнъж и на бала да се държат много по-различно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: edd714a28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз лично се забавлявах, имаше всякакви танци, веселихме се с класа, говорих си с хора от другите два класа, с които не бяхме общували от доста време и бях с най- добрата ми приятелка, която е от по- долен клас. По принцип не си падам по заведения и шумни компании, но реших, че ще си прекарам добре, защото е последната вечер с класа, с който пет години сме имали хубави и лоши моменти.
Как ще изкараш вечерта, зависи най- вече от теб. Ако стоиш цяла вечер с телефон в ръка, наистина може да ти е скучно и ако желаеш, винаги можеш да си тръгнеш по- рано, но винаги можеш да си направиш да ти е забавно с другите, да общуваш с тях.



Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 0d4f19776e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 5, какво ще кажеш да не се заяждаме сега? Комплексиран съм бил защото представата ми за забавление не е чалга до дупка и евтин алкохол? Затова ли? Сериозно питам!
Знаеш ли, забелязвам, че масово използвате това "комплексиран" с повод и без повод когато се опитвате да се заяждате с някого. Ми не, точно щото не съм комплексиран не виждам смисъл да ходя и да се доказвам на някого колко пари имам, с колко скъп костюм ще бъда и с каква луксозна кола! Щото те повечето затова ходят на тоя парад на кича и стават за смях.


-Автора

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: 3a584a2598
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 5: След като имаш всички тези предубеждения, защо пускаш теми и ни занимаваш. Недей ходи. За мен се потвръждава мнението, че си комплексар щом те притеснява с какви коли ще дойдат другите и т. н.
И не се заяждам както виждаш съм написал прчиини ЗА да отидеш като бял човек не да си седиш във вас като аутсайдер.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 25 дни
hash: 0d4f19776e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Теб лично кой те занимава? Някой с пистолет ли те принуди да отвориш точно тая тема и да пишеш? И кога казах че ме притеснява с какви коли ще са, като и без това ще са под наем и на другия ден ще си се прибират с такси? Точно обратното казах, ама май ти си комплексарче което се чуди къде да си избие комплексите анонимно.
Както виждаш съм написал, че искам да прочета истории от балната вечер, а не разни комплексарчета да ме убеждават че ако не отида и не се напия съм комплексар. Хайде ходи в друга тема да избиваш комплекси анонимно.

До номер 5 от един "комплексар" :D :D :D

 
  ...

...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 4842dc6032
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз имам още 4 години до бал, но със сигурност бих отишла. В крайна сметка един път имаш бал. Както е споменато по-горе, ако се разбираш с класа си и мислиш, че ще ти е забавно, няма да имаш проблем с телефона си. Още повече дали ти искаш да се забавляваш и да си прекараш една незабравима вечер.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: ebfedde326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз в момента завършвам 12. клас, при това с отличен успех. Уча в така да се каже „елитна“ столична гимназия и съм нещо като легендата на училището в положителния смисъл на думата.

Не смятам да ходя на бала си по 2 основни причини - първо, считам за излишно да пръсна поне 1000 лева за една безсмислена вечер, заобиколен от идиоти. Нито ще се наям качествено, понеже кувертите са със символични порции, нито ще се напия с няколкото питиенца... По-добре примерно да си отида сам на ресторант (както доста пъти съм правил) или да си наема луксозна хотелска стая и да викна някоя прилична мома. А втората причина е, че не обичам да се вписвам в стадния модел на поведение - всички юруш на бал, та юруш на бал - еми много ви здраве, после родителите ви ще плащат цяла година кредита, с който сте били „випове“ за няма и 24 часа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 часа
hash: 441dba5cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Българските балове са една голяма идиотщина, такава цигания другаде няма да видите. Моя клас не го харесвах особенно, лицемерие, лъжи, драми, и с такива хора на бал да ходя, не мерси. На ресторант не съм ходила, 150 за пържола със салатка, ненормална работа. На дискотеката само след тива отидох и не останах доволна. 70 лева за хубави места и това беше, като се забиха всички в телефоните, едни пишат, други правят клипове за да може всички във фейсбук да ги видят. Това, че е веднъж в живота, не оправдава това, че трябва да хвърлиш едни 1000 лева ей тей. Всеки сам си решава, за мен това е време, което големите тарикати показват колко пари имат пред другите, говоря и за родители, не само абитуриенти.

 
  ...
преди: 6 години, 19 часа
hash: 5cc558c386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   С ръка на сърцето мога да кажа, че бях много щастлив тогава. Изобщо не вярвах, че ми се случва и мина доста бързо... самият бал, а от тогава минаха 6 години. Не мога да повярвам :).

Но се социализирай и избегни Коментар 15. Мисленето му е колкото на 15 годишен.

Няма нищо лошо да отидеш, да пиинеш с класа, да хапнеш, да се позабавляваш... Това са красиви и приятни моменти ако си положително настроен. Ако си като него настроен ще ти е гадно.

Отиди положително настроен и не мисли за парите. Коментарът за парите е смешен, жалък и безсмислен, защото това е една вечер в живота.

Сто процента пича Номер 15 е анти-социален зубър, детето на мама и на тате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker