Незнам дали да го попитам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Незнам дали да го попитам...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2309 пъти
С приятеля ми сме заедно от 1 година. Онзи ден от чисто любопитство докато той беше в банята реших да видя какво има в един шкаф в стаята му. И за съжаление като видях ми се щеше да не бях виждала... Пазеше албуми с бившата му приятелка.. Те са били заедно преди 4 години и от тогава нямат нищо общо.. Но защо тогава пази още снимките с нея, възможно ли е да ги е забравил и дали има още такива снимки? Немога да го попитам, ще се обиди че съм ровила без да го попитам.. Вчера реших да видя какво ще ми каже и казах така и така една приятелка е намерила снимки на приятеля и бившата му и започнах да блафирам че ако аз намеря такива ще ми стане много гадно и т. н. Че ще бъда угорчена, че не ми е казал, а аз съма съм ги видяла... И тои категорично отрече, че пази такива снимки. Може ли по някакъв друг начин да го накарам да ми ги покаже сам, но незнам какъв.. Дайте ми някакъв савет. Благодаря предварително!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: f7364a65ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много сте ми интересни такива като тебе... Гаджето ти не поддържа контакт с нея, ти си вреш носа където не ти е работа, а най-уникалното е,че искаш да изтриеш миналото му. Не става... Той си го има,така както ти имаш своето, и дори да махне снимките, спомените му са в главата, и тях ли ще искаш да изтриеш? Защо си измисляш проблеми,а не се радваш на момента???

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d9d21eca89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с Лола, пазя всичките си снимки, не само тези с бившия, с който бях няколко години. Дори всички негови подаръци пазя. Това е част от моя живот и никой няма право да ми я отнеме, но е минало. Никога не бих искала да съм пак с него.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0bb579ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Лола ти го е казала. Да ти имам и проблемите обаче. Гадно е само, че те е излъгал, но ти направо си го поставила до стената - първо, много ще се разсърдиш, после чакаш да ти каже човекът истината.
Не знам, обаче, ако и с други работи си такава (непрекъснато обаждане по тел., ровене по фейсбук и комп, в мръсното бельо), аз на негово място да съм те зарязал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e1d14dd405
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте аз съм 9 годишно дете. Скоро ще си имам братче, но мама и тати започнаха да се карат често. Например снощи мама прекали тати се извинява тя не му прощава. Незнам какво да правя мама отиде до аптеката, а тати я следва, но я изгубил. Връщат се, но първо мама дойде обадих се на тати питах го къде е мама а той каза, че я изгубил, но аз го успокоих и казах, че се е прибрала. Тати дойде и ме попита къде е аз казах, че е в детската стая. Мама дори вече не спи в спалнята. Имам нужда от съвет помогнете ми малка съм още незнам какво да правя при такива случаи да се бъркам ли или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker