Нов баща,нов кошмар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нов баща,нов кошмар
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1599 пъти
Здравейте, пише момиче на 14 години. Майка ми и баща ми се разведоха отдавна, но майка ми си намери ново, , гадже'' преди около 1 месец и един ден ми каза че той ще дойде да живее в нас за винаги аз не го приех толкова зле защото си помислих че няма да е зле да имам баща. Аз попринцип лесно приемам новите хора и мислех че и с него ще бъде така, но откакто той дойде в нас, живота ми се срина. Кара ми се много, постоянно ме наказва, караме наръце да си пера дрехите, да чистя и аз лично всеки ден да му правя масаж. Майка ми нищо не казва прави се че не вижда нищо от това. Един ден като се прибрах от училище, майка ми я нямаше не се беше прибрала от работа и той още от вратата започна да ми крещи защо не съм изчистила, правила съм само кочина и т. н., аз не обърнах внимание на това а просто си отидох в стаята и си седнах на комптъра той влезе отново в стаята, започна да ми дърпа блузата, хвана ме за ръката и ме заведе в банята докато аз му крещях да ме остави намира, но той ме зашлеви и каза да млъкна и да изпълнявам и че аз съм била пречка на тяхната, , любов''. Каза ми да започна да чистя тоалетната, аз категорично отказах и тръгнах да излизам от стаята, но той ме хвана за косата и ме наведе над тоалетната аз нямах избор и започнах да чистя. Той ми забрани да излизам и джобните които ми даваше мама ги давах на него. вече всеки ден бях като някаква слуга на него той ме ненавиждаше. Реших да поговоря с майка ми и тя каза че ще говори с него, но според мен той ще отрече всичко.
Дайте ми съвет какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: e2f19f3230
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако има как го запиши какво прави и го покажи на майка ти, ако трябва и на социалните. Или ако се разбирате с баща ти и той живее в същия град отиди да живееш при него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 172971a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти момиче е поредната недоебана курва, която тоя нито ще и е първия дето да кани нито последния. Може само да се надяваш да пораснеш по бързо и да вземеш нещата в свои ръце :)

мъж 30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8089d11676
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Снимай едно клипче, натри го в лицето на майка си, но преди това го занеси директно в полицията!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: df9f15173f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш ли баби и дядовци да се обърнеш за помощ? Баща ти също може да се намеси. Можеш да говориш всеки път и с майка си, докато проумее за какво става въпрос.
Но има и друга страна-като член на семейството, ти също трябва да поемаш собствения си слугинаж-оправяне на стая, слагане дрехи за пране, пазар, прахосмукачка. Ако смяташ, че за това майка ти само е длъжна, а ти ще си дремеш във фейсбук, явно вече няма как да става.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8cec1ce7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Как мразя такива жени за един гол х... пренебрегват децата си. За жалост не мога да ти дам съвет. Не ти, а майка ти има нужда от "съвет". За протокола жена на 39 разведена. От три години съм свободна да спя с които поискам. Но дома на децата ми е светая светих. Имам пълнолетни деца. Не че биха се оставили да ги бият.... Но чужд мъж не е гостувал камо ли да преспи. Все пак говори с майка си. Никога не крии постъпките на този или на друг мъж които се нанесе у вас. Пази се да не ти посегне и сексуално. И най вече потърси помощ от други роднини.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 066b022112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Запиши тайно как те обижда и го пусни на майка ти може да го предизвикаш да си покаже рогата пред някоя твоя приятелка а тя в това време тя да го заснеме на видео след това показваш клипчето на майка ти да види що за стока е както и на татко ти. Ако е възможно отиди при него или ако имаш баби и дядовци при тях като заявиш на майка ти, че докато този е у вас няма да се върнеш вкъщи. Ако е свестен човек ще го разкара на мига, за всяка майка детето трябва да е на ПЪРВО МЯСТО! Щом той се е хванал с жена с дете от предишен е длъжен поне да се държи човешки с теб, като не му изнася да си търси жена без деца! Направи каквото ти казах и я накарай да избира или той или ти и после разкажи как е минало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6ed4792989
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не изпитвате никакви съмнения за това че трябва да защитите достойнството си и никакви угризения за това че това може да не се хареса на майка Ви!
Вие ста най-важната в случая, вашето достойнство и психи
ески състояние са дан останалите съображения и аргументи! Ако осъзнаете ТОВА - останалото не е трудно. Направете тези неща достояние на останалите си близк - баща Ви, ако сте в добри отношения с него - ще бъде естествен Ваш съюзник, но ее възможно да има други линии на живота и да не се заеме. Отказът или неефективната намеса на някой не е неочаквана и не бива да Ви отчайва - продължете! Социалните служби - лесно ще ги намерите в Нета - са за това - има не една за защита от семейна насилие - не се стеснвайта от тях! Ако вече сте предупредили майка си - не се притеснявайте че тя може да пострада - няма да е повече от Вашите страдания... Но не мълчете и не си трайта - бъдете активна и ДЕЙСТВАЙТЕ, защото продължителното търпение ще започне да променя и Вашата психика, което е най-тревожния резултат от това състояние на нещата! Не чакайте!!!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 39583b4eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не му прави масажи! От личен опит казвам.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0cfe86290b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от авторката


здравейте, отново сега живея при баща ми както ме посъветвахте, така де докато този човек не се махне от нас, но ми прави впечатление че когато я видя по улиците понеже живем много близо и се опитвам да й кажа нещо тя всеки път бърза или по телефона също даже ми затваря понякой път когато й звъня. Сега си мисля ще съм осиновена или нещо такова, не е възможно да не и пука толкова за мен. Като попитах тате дали е възможно такова нещо той отрече и каза да си отивам в стаята защото имал нужда да остане сам преди не е показвал слабост но при всеки се случва, но ако и това се окаже вярно не знам какво ще правя. имам чувството че живея във някакъв сериал, който няма край. Но от социалните вече няма нужда, предложих на тате и той каза че не е добра идея, само ако ми посегне още веднъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c86cebfc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен не си осиновена явно майка ти е от онзи тип „ майки”поставящи на първо място любовника си пред детето си! На този етап те съветвам да не я търсиш за известно време така сама ще се усети, че е сгрешила и ще те потърси. Ще се осъзнае тя един ден, че заради един нещастник е съсипала връзката с детето си, но дано не е прекалено късно!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 570bc88d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ха така, дръж се за баща си, момиче, и повече не поглеждай майка си. Най-много 1 година и давам, и ще осъзнае какво и се е случило. Той любовникът и сам ще я нагласи, не се тревожи. Рано или късно ще почне да и вдига скандали и да яде бой от него. Че майка ти е глупава, нямаш никаква вина. Грижи се за себе си и помагай на баща си, нека тя му плаща издръжка за теб. Въобще не се връщай там, докато майка ти не ти се извини и оня не се разкара. Иначе може и да ти посегне сексуално, пази се от него! Вече не си толкова малка и си личи, че не си изгубила дух и си силна. Ще се справиш и без майка си. Обичай се самата себе си. Заобикаляй се с приятели, споделяй! Не се затваряй, не се самосъжалявай! Малко по-рано си пораснала, но нищо. Гледай си училището, излизай с приятели, спортувай. Майка ти ще си понесе последствията така или иначе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker