Той е много груб с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е много груб с мен
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2410 пъти
Момиче на 16 съм, а приятелят ми е на 20. Всичко между нас върви много добре, но проблемът е, че по време на секс той прекалява... Винаги го прави супер бързо и силно нарочно, защото го възбуждало да гледа как ме боли и пъшкам. Освен това му е голям и дебел, а аз съм тесна и доста слаба и боли още повече. Всеки път ме пляска и удря с всичка сила, прави с мен всичко, което поиска, а ако случайно не му разреша нещо ми се сърди. Връзката ни се формира по-скоро на секса, кара ме да го правим по 4-5 пъти на ден, като обсебен е от мен и тялото ми. Вече имам няколко синини отзад. Искам просто да не е толкова груб с мен, защото ме боли страшно много, но колкото и да му обяснявам той ми казва, че трябва да търпя и ще го прави колкото може по-силно и грубо. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 510413cafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

1.   Ама чакай сега.... ти защо го търпиш?
Първо, на 16 си... но ти си знаеш, въпрос на лично мнение е в крайна сметка.

Значи, от това, което си писала, изглежда, че ама въобще не ти е приятно. Защо продължаваш да си с него, щом като отказва да те разбере? Казваш, че връзката ви се формира основно на секса... ами, тогава след като и това не ви доставя взаимно удоволствие, какво правиш?

Аз също съм момиче на 16 и нямам особено голям опит във връзките като цяло, но според мен на този етап и на тази възтаст не е адекватно да се изхабяваш по този начин.
В една връзка трябва да има доверие и обич, за да се развиете взаимно и секса трябва да дойде едва след това. Като, ако не се разбирате в това отношение... не е ок да продължавате.

Също така, казваш - кара те по 4-5 пъти на ден. А ти кога оставаш сама със себе си? Учиш ли нещо изобщо? Този тип просто се възползва от наивността ти, за да си направи кефа.. моля ти се, имай достойнство.

Съветвам те най-напред да опиташ да опознаеш малко повече различните типове нрави, за да знаеш с кого се спогаждаш най-добре.

Аз не мога да ти кажа какво да направиш, но според мен, това, което е най-добре, е да си отделиш колкото ти е нужно време, да седнеш някъде на тихо, хубаво да си помислиш и сама пред себе си да си изясниш как се чувстваш и дали наистина това искаш.

Аз на твое място просто бих го зарязала без да се замислям..
Ноо хора различни, с мнения всякакви.

Успех :)

Victoria4

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: eed1da9f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Алфа мъжкар. Обичам грубият секс но това е прекалено. Той е с теб само заради сексът и за да ти го докажа остави го на сухо 1 седмица. На 100% съм, че няма да издържи и след някой друг ден си пътник. Ако се държи така и извън сексуалните ви взаимотношения го зарязвай, ти не си му приятелка, а секс робиня с главно Р!!

М. С 19

Ж

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0cc4ec0c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Дано тази история е измислена. Ако не е, приятелят ти е садист. Или нещо му хлопа. Ако си въобразява, че практикува БДСМ, в грешка е. А ти си изключително глупава, че изобщо питаш какво да правиш. Стой с него, докато не те вкара в болницата. И се чуди как да криеш синините и белезите.
Моля да ме публикувате!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b00a0b84ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих казал само "Зарязвай го". За него явно не си партньорка, а секс играчка. Има някои неща, дето като ги чета и ме досрамява че съм мъж...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0cc4ec0c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това не е никакъв алфа мъжкар, а най-обикновен насилник.
И аз обичам по-груб секс, но той се прави със съгласието на жената. И когато се каже стоп или по-леко, веднага се спира.
И въобще какъв алфа на 20, слезте на земята момичета. Не се оставяйте на разни пикльовци, гледащи нон-стоп порно да ви третират като секс кукли и да се упражняват на вас.
Той даже й е казал, че ще става и по-груб... без коментар.
После ще пуска тема да пита как да скрива синините от родители и приятели.

Номер 6 съм. Историята продължава да ме съмнява, впрочем.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5425538e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нашето дори не е точно връзка, в началото беше само секс, но с течение на времето той се влюби в мен. А аз съм на принципа каквото дойде-дори връзката ни да се формира само на секса за мен това не е проблем. Аз не мога да кажа, че го обичам чак толкова, защото аз принципно по характер съм такава, не съм особено чувствителна и дори и да искам не успявам да се влюбя, още повече да обичам някого. Но въпреки всичко той е един от малкото хора, които ме разбират и не спира да ме подкрепя, дори когато греша, разказвам му проблемите си и той ми помага, усещам загриженост от негова страна. Но е доста перверзен и иска максималното в леглото, включително и неща, които аз не искам, а съм му отказала 1-2 неща, и малко се намесва когато не искам, но след минута му минава и спира да се сърди, вижда, че няма да стане и се отказва. Но той иска да го правим много бързо и силно, а аз не издържам на болка.
Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker