Нямам си никого... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам си никого...
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1831 пъти
Не знам какво точно се случи с мен през последните 2 години. Развалих си отношенията с родителите ми. Развалих си отношенията и с приятелите ми. Преместих се в друг град и там намерих невероятни хора за приятели, с които прекарахме чудесна 1 година. Принудена от обстоятелствата, се наложи пак да се върна на мястото, от което избягах. 9 месеца вече отново съм в родния си град и нещата никак не са добре. Не харесвам нито училището си, нито учителите си, нито съучениците си. Не успях на създам близки взаимоотношения с никого. Така се случи, че започнах добро приятелство с 2ма човека и тъй като се появиха съмнения у мен във верността на тези хора, които и в последствие се потвърдиха, се отдалечих от тях съвсем целенасочено. Много добре се разбрахме с едно момиче, но и то замина от това ужасно място и намери щастието другаде. Имам 4 години и половина най-малко на това "заточение" и после отново ще имам възможнст да се махна поне от тази среда, от града - не... И аз не съм перфектна естествено. Давам много от себе си и очаквам да ми се връща по абсолютно същия начин.. Уви, само веднъж сполучих на такива хора и те сега са твърде далеч от мен. Семейството ми винаги е било много важно за мен. Родителите ми се разведоха когато бях на 9. Тогава не го преживях тежко, но сега осъзнавам колко дълбоко в душата ми се е запаметило. Нещастието, безпаричието, разочарованието ме научиха да не показвам истинските си емоции и отстрани изглеждам като най-голямата кучка на света. А всъщност съм много нежна, много добра, но просто се страхувам и имам предразсъдъци към всичко и всички. В момента съм изпаднала в депресия по мое мнение, но я крия. Усмихвам се, старая се да се държа нормално. Но нищо не се променя. Бях разстроена при повторното си пристигане на мястото, на което се намирам в момента. Тогава не мислех нито за взаимоотношения с хората, нито за нищо. Цел в живота ми беше да обиждам всички, да създавам скандали, да се държа като последната селянка и всякакви неприятни неща. Опитвам се да поправя нещата, но то става от зле по зле. Искам със семейството ми пак да се разбираме, да си намеря приятели и да гледам по-оптимистично на живота. Моля ви да ми дадете някакъв, какъвто и да е съвет. Още не съм срещнала онзи специален човек и според мен всичко това е причината затова. Това също много ме разстройва. Просто съм в задънена улица и искам да се измъкна оттам. Както казах, няма с кого да споделя и ви моля вас, хора пред екрана, за малко помощ, с коята да направя големи промени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: ffa2bbc2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! И на мен в момента ми е почти аналогична историята-избягах за две седмици из страната, почувствах се много добре, видях се с приятели, и като се върнах (със тревожност и мисли), не можах да издържа и ден с тези ненормалници!
Знам, че сега стискаш и рефрешваш коментарите дано някой ти даде "спасителния" съвет!
Е, макар че и аз ТРУДНО го преживях, ще ти кажа болезнената истина:
Не можеш да промениш тази ИЗМЕТ! Най-много, както на мен, 96-годишна змия ми трови нервите, тези хора фалшиво ще се променят, и когато най-очакваш разбиране и прегръдка, те ще ти забият упреци, хлад и самообвинения-НАЙ-ОПАСНОТО!!!
Иначе можеш всичко да постигнеш! Да си щастлива и да преследваш мечтите си, но не си хаби позитивната енергия в "поправка" на фалшиви връзки-накрая ще страдаш излишно!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ffa2bbc2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво да ти кажа, в подобна ситуация съм но оред приятеките никога не показвам неувереността си и съм "веселата аз". Опитай и ти. Отиди при някой, който си стои сам на вън, ако има такива и просто почнете да си говорите. Пробвай с някой от другите класове. Дръж се естествено но и приятелски. Ако някой има проблем, дори да не го познаваш отиди и му помогни, малко като по филмите, нали, но върши рабита. Внимавай хората да не започнат да те използват и да злоупотребяват с добротата ти после. Прави всичко не за да си "намериш" приятели, ми защото така ти идва от вътре.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 3128c38bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ”Цел в живота ми беше да обиждам всички, да създавам скандали, да се държа като последната селянка и всякакви неприятни неща. ”ами просто всичко ти се връща

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: 3128c38bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поддържай контакт с приятелите ти от града от който си се преместила, ходи там, виждай се с тях

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker