Какво не ми е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво не ми е наред?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1602 пъти
Момиче съм, на 17. Всички около мен, приятелите ми, дори по-малките си имат някого. В смисъл гадже. Аз нямам. Знам, че тази тема е банална. Но аз не съм от хората, които се оплакват, че не им е провървяло в любовта и няма да разказвам за неуспешните си връзки. Защото нямам такива. Никога не съм си имала гадже или въобще нещо близко до това. Писала съм си с момчета, но само толкова. Просто не са "мой тип", както се казва. Не, че се мисля за перфектна. Просто не ми харесват, не знам. Когато си пиша с някой от тях, всичко е неловко, насила и просто разговорът не ме удовлетворява. Не споделяме еднакви интереси, дори сме прекалеено различни. Опитвах много пъти да се приспособя, казвах си, че не съм нещо повече и би трябвало да мога да се разбера с тях. Но не става. Просто не се разбираме. Повечето ми говорят за дискотеки, алкохол, неща, които не ме вълнуват. Искам да намеря човек, който да ме разбира, да си говорим с часове без да ни омръзва, просто защото ни е хубаво. Но не мога да го намеря, не знам защо. Всеки си намери неговия човек, за разлика от мен. Всички са щастливи, излизат на срещи, а аз тъпея. Омръзна ми. Знам, че съм още много млада, но просто искам да имам някого до себе си, с когото да споделям приятните и не толкова приятните си мигове. Харесвам си едно момче, но не знам то дали въобще ме забелязва. Много често се питам какво ми има, защо никой не ме забелязва, какво не ми е наред? !? Не съм глупава, нормална съм си, поне в моите очи. Имам мечти, искам да се развивам, по принцип съм оптимист. Честно казано вече се чудя дали някъде има такива хора като мен.
Ако имате съвети и предложения, ще се радвам да ги споделите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 00229a145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също съм момиче на 16 и никога през живота ми никое момче не ми е предлагало да му стана гадже. А съм красива, много момчета са ме харесвали, но никое от тях не се е сближавало с мен и не ми е предлагало и не знам защо. С годините разбрах, че не заслужавам обич и явно няма да имам гадже, колкото и години да минат, forever alone. Научих се да живея без любов, да мисля само за себе си, изградих достатъчно високо самочувствие и осъзнах, че аз съм си самодостатъчна-нямам нужда от никой друг, освен себе си. Много пъти съм била зарязвана от "приятели" и съм стояла сама, но макар и самотна съм се чувствала добре и само със себе си, никога не съм се ядосвала ни най-малко за хората, които са ме изоставили, просто си намирах нови и майната им на старите, те губят. Не ми пука за абсолютно нищо, за мен е важно единствено моето мнение и каквото и да става винаги ще ходя с видгната глава.
Защо ти разказвам всичко това ли?
Искам да ти покажа, че ти нямаш нужда от никого, а единствено от себе си. Трябва да бъдеш независима, горда и да не ти пука за мнението на другите хора. Защото най-важният човек си ти. Заобиколени сме отвсякъде от фалшиви хора и темерути, в този живот единствено можеш да разчиташ на себе си. Единственият човек, който никога няма да те предаде си САМАТА ТИ. И аз искам някой да ме обича, но колкото и да искам сега като не става-не става, просто трябва да свикнеш. Не се отчайвай заради хората, защото е глупаво. Какво те интересува мнението на някакви си, ти нямаш нужда от тях, бъди независима. Не си мисли, че щастието ти зависи от другите хора, от гадже, приятели... Щастието ти зависи от самата теб. Разхождай се, грижи се за себе си, обичай се, защото не са важни другите хора, а ТИ. След като не върви с любовта, не върви, няма какво да правим в крайна сметка, не е било писано и не зависи от нас. Колкото и да искаме, няма да стане. Затова единственото нещо, което остава е да си бъдеш САМОДОСТАТЪЧНА. Чак тогава ще бъдеш щастлива. Това е единият вариант. Другият е да обвиняваш себе си и да се ядосваш, да продължаваш да се чудиш защо някакви пикльовци не те забелязват, но кои са те, толкова ли са важни дори повече от теб самата. Ами не тяхното мнение няма абсолютно никакво значение. Като не ти предлагат, значи те губят. Уважавай се.

Надявам се да си разбрала логиката ми.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ae9c2d2185
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Учудвам се колко млади се оплакват, че са сами…
Идея си нямам какво да те посъветвам. Аз самата бях като теб и все още съм, но с единствената разлика, че нещо в мен се пречупи и сега не ми пука, че съм сама.
Само мога да предположа откъде тръгва този "проблем" (ако въобще може да се нарече такъв) и това е че вероятно не споделяш интересите на повечето хора като дискотеки и алкохол, следователно и търсиш нещо по- различно и това те прави различна в техните очи. Но в никакъв случай не те съветвам да се променяш. На 17 животът ти едвам е започнал и ще имаш време за тези неща.



Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c857920fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто мога да ти кажа, че не си сама. Аз също съм така и единствено мога да дам като съвет това да работиш върху себе си, докато не срещнеш подходящия, защото повярвай ми, това е най-важното.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3565cbe64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам вече дали са останали някакви ценители на добрата компания - и колко са те - дали е възможно да намеря такъв човек - не знам и ако намеря такова момиче по какво да разбера че тя е точно този тип и не се интересува от баналности - не пиша с никакви момичета от 5-6 години - не комуникирам с такива и от почти толкова - и не знам какво се е случило от тогава до сега - освен че всички които познавах тогава "пораснаха" и се разкрепостиха - тръгнаха с мускулести момченца и.. общо взето.. картинката беше предвидима - хората са такива..

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3565cbe64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От номер 4
Имейлът ми е murderer98 (че тук е забранено да се попълват по-лични данни от това) ако някой иска да се свържем -
black sabbath от много дълго време съм любопитен коя си :D
виждам те във всяка трета тема

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 866acb47df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човекът за теб ще дойде сам, недей да го мислиш. Ти сама каза, че имаш мечтии сбъдвай гии намирай си хобита и не го мисли, когато дойде моментът ще дойде твоя човек. Първо ти трябва да си стигаш сама на себе си и тогава ;). Спокойно и аз бях така, но след това разбрах, че само се самосъжалявам и започнах да сбъдвам целите си и да градя само нагоре

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ae9c2d2185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   5, прегледай всички теми и ще видиш, че не съм във всяка трета тема. Даже не бях коментирала около седмица. Човек може да паранояса като постоянно му обяснявате в кои теми коментира. Ще си помисли, че го следите.
Не ти трябва да знаеш коя съм (100% гарантирано).


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2d94359e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На твоите години и аз бях напълно същата. И все пак не разбирам защо всички, ама всички, бързате да си хванете някой, защо насилвате нещата? Когато му е времето ще дойде правилния човек. Тези връзки така или иначе не траят повече от 1 година, така че.. Това е днешната младеж, алкохол, цигари, дискотеки и секс. На тези години 16-19 забрави да намериш някой свестен. Повечето продължават поне до 23-24 годишна възраст с това мислене, за съжаление. Моя съвет е да бъдеш до приятели или дори и една приятелка да е, дори по-добре, гледай да се развиваш професионално и преди да си се усетила човекът за теб ще дойде.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3565cbe64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От номер 5 до Black Sabbath
Извинявай .. просто те срещам в много теми.. (от преди - за в момента не знам дали си все така активна) не бях буквален в думите си..
Защо не би ми трябвало да знам коя си?
Бих рискувал много да разбера само заради това че го каза.. от чисто любопитство..
пък и който и какъвто да е човека не е от значение.. обичам разнообразието.. а и под името ти се разбира че слушаме една музика..
(Ако слушаш Сабат?)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: 851beaf4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има такива хора като теб.. и този човек точно сега седи на телефона си и пише коментар под историята ти.

Надявам се някой ден да срещна правилният човек.. само това ми остана надеждата... но май съм на път да я загубя.. а и вече мисля че започвам да свиквам..
Леле звучи толкова депресиращо.. не и искам да те отчайвам за това и няма да го правя.
Надявам се да срещнеш правилния човек наистина силно защото чувството ми е до болка позната.
Е както казват "за всеки влак си има пътници

 
  ...

...
преди: 6 години, 29 дни
hash: ae9c2d2185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9, вероятно ще съм най- ужасният и най- странен човек, когото си срещал. Иначе, не ми пречи да се свържем.
Специално Блек Сабат не съм слушала от доста време. Тръгнах да се запалвам по тях, когато бях на 14, 15 и тогава реших, че ще се подписвам с това име тук, но прослушах само няколко албума и спрях дотам. Доста позьорско от моя страна. Въпросът ти, обаче, ме подсеща да ги прослушам като хората, както и други групи, които съм набелязала, защото сега имам достатъчно време.



Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker