Такъв съм си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Такъв съм си.
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2469 пъти
Държа се като задник с всички. Приятели, семейство, непознати, всички! Станал съм арогантен, недоволен, неблагодарник. Всички ми го казват, но на мен не ми пука. Правя каквото си искам, наранявам всички около мен, и ми се струва че цитатът ''Всичко се връща" не ми влияе. Може би това че изглеждам добре и съм умен допринася за фактът, че съм егоистично копеле. Обичам да се иронизирам, защото мисля че е забавно. Не се шегувам за горе споменатото. Всички знаят какъв съм и интересното е, че колкото повече ме отбягват долкова по доволен ставам. Храня се от ненависта на хората, тези овце, част от едно огромно стадо. Добър съм в всичко което правя и никога не ми е била нужна външна помощ. В училище бях отличник, 12ти клас го завърших с 6. Намерих си работа САМ, сега работя и уча на квартира. Приятели намирам всяка вечер по дискотеките, не ми трябват така наречените 'компании' от средностатистически наркомани и умопомрачени маймуни. Гаджета? Това е най-тъпото нещо с, което бих си изгубил времето. Харчиш пари и губиш време, празни думи, фалшиви усмивки, след 3-4 месеца АДИОС! Секса може би е единствената полза, но ще ми е по изгодно ако си намеря проститутка. Семейство? Ами казах им да вървят по дяволите с неуспешните си опити да създадат прототип на себе си от мен. Завърша ли си бакалавърската степен отлитам за Оксфорд да карам магистратура при хора, които са на ниво. Това е, исках да ви покажа какви хора съществуват, защото всеки ден научавате по нещо ново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: aeedded58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре е, че така ти харесва и можеш да си живееш по този начин. Само не разбрах примерно защо се държиш тъпо с най-близките си - родители, братя, сестри, ако имаш? Не изпитваш ли пне от време на време желание да контактуваш с тях? Освен това човек не винаги успява съвсем сам - тези твои т. нар. приятели ми се виждат по-скоро познати. Защо нормалните приятелства сда са само между наркомани? Доста глупаво изказване според мен естествено.
За накрая си мисля, че писмото ти би трябвало може би да събуди интерес и завист, а то буди съжаление. Защото явно не си се влюбвал до сега. Сексът си е секс, но секс с любов - дано ти се случи да пробваш. Аз бих ти пожелала да не си толкова самовлюбен, а да ти се случи нещо наистина хубаво - да се влюбиш. И тогава няма да гледаш толкова мрачно на околните и да си изпълнен с толкова негативизъм.
Колкато до останалото - поздравления, че се справяш, че си амбициозен и имаш високи цели. И какво от това? Повярвай има неща, които колкото и банално да звучи с пари не се купуват. Между тях освен здравето са приятелството и любовта. пИ ще е много жалко, ако сам направиш така, че да не ти се случат.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 840892d32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ги обичам такива, дето си мсилят, че са открили топлата вода. Ето ти материал за още самоиронизация: Не си нито първия, нито последния. Както обичам да казвам: Пътя по който вървиш ти в момента, аз съм го пропикала.

Лола

П. П. Спести си да ми обясняваш как само су въобразявам и колко велик си и другите тинейджърски глупости.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fc6321eec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Казваш, че ти е приятно да те отбягват. От всяка една твоя думи си личи точно обратното.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker