Всеки ден ме тормозят в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всеки ден ме тормозят в училище
преди: 13 години, 19 дни, прочетена 5967 пъти
Здравейте мили читатели! Аз съм момиче на 13 6 клас. Не можете да си представите какъв тормоз ми налагат в училище. Не се издържа, стоя си кротко и мирно и все ще се намери някой който да мине да ми зашливи шамар да ме ритне силно или да ме убиди.

Учителите виждат всичко те просто са задръстени дърти мухлясали олигофренясали глупави жалки тъпанари.. Ръцете ми са сини и подути имам следи от нарянявания на почти всички видими места.. Какво да правя хора???? Това е нечовешко направиха клуб 'Анти Х' Как да воювам за място в класа?? Заради тях и успеха ми пропадна.. от 5, 6 стана на 2, 3 съсипват ми живота после вкъщи нашите ме питат защо съм толкова нервна и агресивна.. защо ли?? Плаче ми се!

Една сряда даже една пълна с злоба, агресия, ненавист, кучка с извинение ми насочи хладно оръжие т. н нож.. Ходих при диреткора.. нищо не направи, татко и мама са идвали пак нищо, даже станаха по агресивни.. как да издържа?? Мразя ги!! Мрязя ги!! На никой не бих ги препоръчала..

Говорят зад гърба ми удрят ме в главата, ръцете, краката и между краката, съжелявам ако съм им направила нещо, но какво не мога да разбера мамка му!!?? Стоя си мирно, те продължават. Мълча марак и да искам да стана и да ги пребия от бой в болница да влезнат, изведнъж ставам и си изкарвам цялата агресия и болка върху тях, но това изобщо не помага, класната ми г-жа Д ме мразя ужасно много, само се прави и им казва 'Само да съм видяла, някой да се е закачил с Х, не знам' Казвам си на ум 'Какво не знаеш мамка му какво?? Тя ги вижда как ме тормозят. С пергел 1 път щяха да ми извадят окото, но добре, че мина едно момче пред мен и ме защити! Сега с него сме най-добри приятели, помага ми, но какво може да направи той няма да се бие с тях да не ме тормозят! Кажете хора какво да направя.. Не съм им порцеланова кукла да ме подрхвърлят и чупят!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 18 дни
hash: 5ea47ef7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единствено решение- НОВО УЧИЛИЩЕ. Какво още чакаш?

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 330c4910e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, Е прав/a. За да няма повече разправий, най-добрият вариант е, да си сминиш училището. Другото, нещо което можеш да направиш е да подадеш, оплакване в полициятя, да си изкараш медицинско, но само ако ти се занимава. Желая ти УСПЕХ! "ЛУДКАРКАТА"

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 26142554a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Аз съм момиче на 13, 7 клас. Преди 3 години едно момиче ми измисли много обиден прякор и наговори целия клас срещу мен. Те бяха глупави и я послушаха. И мен ме биеха, ритаха, обиждаха БЕЗ ПРИЧИНА. Подадохме 2 пъти жалба до директора, мама и тате идваха в училище, но нищо не помогна, а дори се и озлобиха. Майка ми ми каза, че трябва да се преместя в друго училище, но тате каза, че и там може да е същото и послушах тате и не си смених училището. Мислех, че всичко ще престане. Всяка година успехът ми падаше.
5 клас - едва-едва 6
6 клас - 4, 5
7 клас - предимно 3 и 4
Трябваше да послушам майка ми.. трябваше да се преместя в друго училище, но сега е твърде късно, а положението е НЕТЪРПИМО! ТАКА ЧЕ, МАХНИ СЕ ОТ ТАМ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕШ! НЕ ПРАВИ МОЯТА ГРЕШКА!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 18 дни
hash: fbe7589345
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще подкрепя по-горните мнения за местене на училището.
Може и в полицията да отидеш.
хКиРох

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 2794f47838
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Пробвай да тренираш бойни изкуства

 
  ...


...
преди: 13 години, 18 дни
hash: b5c1fdd43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   как още не си се преместила.. и какви са тези родители които не се погрижат за детето си.. извинявай, повярвай ми нямам абсолютно нищо против тебе, не те обиждам просто ми много трудно да си го представя.. какво чакаш бе момиче.. толкова училища-с лопата да ги ринеш.. и ако е вярно че такива зверски работи-с пергел и нож.. не ми се вярва много, май послъгваш.. ако ли не-знаеш кое е решението-казваш мамо тате местете ме в друго училище не се търпи изобщо.. ако те обичат ще те разберат.. хайде действаи чакам новини..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: 38a3c0ff86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Длъжна си била да отидеш в полицията и "Закрила на детето".

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 10d606724c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ааа само да попитам КАКВО ПРАВИШ ОЩЕ ТАМ?!?!? ако не искаш да се местиш от това училище измести се от този клас поне.чесно да ти кажа миналата година и на мен ми се падна един клас където не ме обичаха особено но немога да кажа че нямах вина за това.Та ти щом си седиш миро и те тормозят и реално неможеш да се защитиш махай се от там щом никой не застава на твоя страна и не ти помага помогни си сама!!!С бой няма да оправиш нищо ще скочиш на 1 човек после всички ще скочат върху теб не си заслужава ;) просто семахни от там и им тегли едн майна НАГЛАС!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 26142554a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8 е прав/а. Ако скочиш на бой само на 1, всички останали ще те нападнат, а и учителите няма да ти помогнат. Аз много пъти съм скачала на бой на някой и то през час, защото учителите пак нищо не правеха, въпреки че виждаха, че ме тормозят и почти целия клас ми скочи на бой и накрая много се ядосах и излязох от часа. Така че, в 7 клас ТРЯБВА да се преместиш в друго училище. Те НЯМА да престанат.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: 4136650a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм "7. Длъжна си... "
Збравих да ти кажа, да си вземеш копие от документите, които те ще приложат като доказателства, експертизи и прочие, а така също и от молбата/жалбата ти, та когато бъдат унищожени тези документи, в институциите (те нямат безгранични архиви)-ти да имаш копие от тях, ако ти потрябват в бъдеще.
Изграждането на навици да се нарушава закона, понякога могат да доведат и до изграждане на умения в бъдеще.
А за момента, трябва спешно да отидеш, защото си момиче и си по уязвима психически и здравословно. Не е зле твоите родители да станат по-загрижени относно намирането на Гинеколог и Сексолог, та когато ти потрябва (или ти се е наложило) или някой реши да те води-да има човек, за чиито дейстивия-те да носят отговорност.
Не знам какво ти правят, но може да посетиш и районната психоложка, към съответния психодиспансер, за да имаш свидетелски показания някога напр..

 
  ...

...
преди: 13 години, 17 дни
hash: e0ba389493
гласове:
1 2 3 4 5
  (98 гласа)

11.   Яса е напълно права!!! Сменяй УЧИЛИЩЕТО. При никакви институции не можеш да ходиш, това са малолетни - какви наранявания имаш - няколко синини при игра...
Това е, какво очакваш - да ги вкарат в затвора ли, защото са пубери и ги дразниш с нещо (ти не знаеш с какво).
Първо, смени си училището.
Второ, анализиарй своето поведение, ти тях не можеш да ги промениш. Виж самата себе си -какви дрехи носиш, пълна ли си, с какво ги дразни поведението ти.
Ако и в новото училище продължи тормозът, значи грешката е в теб. Тогава трябва да отидеш на училищен психолог и заедно да решавате какво да промениш.
Но докато не смениш училището, не можеш да прецениш дали грешката е в теб, това е.
За губене нямаш нищо иначе!
Гледай новото училище да е с добро име и далеч от старото, ще пътуваш ако трябва, но просто старите ти съученици да нямат възможност да настроят новите.

5. също дава добър съвет. Източните бойни изкуства ще ти дадат самочувствие, а и начини да се защитиш. Като престанеш да си лесна жертва, ще се насочат към друга и теб ще оставят на мира!
Не намесвай възрастни и институции, виждаш че не им дреме и ги мързи да си вършат работата, а и не могат цял клас да вкарат в лудницата - най-много теб да вкарат.

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 6deb973e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, наистина единственото решение е да смениш училището си! Щом всички хора към, които си се обърнала, не са ти помогнали, напусни това училище и се опитай да забравиш за тези, които са те тормозили до сега. Преди години имах един съученик Н. Той беше в подобна ситуация. Имаше малко клепнали уши и една цяла вежда и заради това всички му се подиграваха, обиждаха го, тормозеха го, биеха го... Класната ни не им отстъпваше по никакъв начин. През часовете го наричаш с какви ли не думи и нищо не правеше за да го защити. Той се премести и силно се надявам, сега животът му да е по-различен.
Това, което мога да ти кажа е да не се затваряш в себе си и да се опиташ да мислиш за поне едно нещо, което те прави наистина щастлива или поне те развлича. Пожелавам ти късмет!

Sunshine

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0df80384a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Веднага смени училището и като отидеш в друг клас още от първия път стани господарката на класа покажи че си силна и не се давай на никого.
Успех и умната

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dafdfffc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Или се мести в друго училище или им хвърли един пердах няма друго решение и за нищо на света не им позволявай да те тормозят или удрят

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1cddbf9e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Премести се!Няма друг вариант.Оплачи се на полицията!Смаяна съм какви хора има :О

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4c4ea9275f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Това е ужасно :( МАХАЙ СЕ ОТ ТАМ! Колкото по рано толкова по добре. Ако може даже не стъпвай повече в това училище. Достатъчно си търпяла мила :( Ти си човек, не може да продължаваш така. Търси си правата. Обясни на вашите ситуацията. Кажи им за ВСИЧКО. Не може този тормоз да продължава.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0df80384a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мило момиче искам да ти помогна аз съм в същата ситуация и мен всеки ден ме тормозят в училище убиждат ме бият ме заплашват ме и всякакви други даже вече и с нежелание ходя на училище когато почнат много да ме дразнят и да не са свършили всички часове аз си вземам багажа и си тръгвам изобщо не ме интересува дали ще ми пишат отсъствие или не ако трябва повече и на училище няма да отида. Направи така като си на училище още с първото обиждане или каквото и да е вземай си багажа и си тръгвай и да не ти пука че ще имаш отсъствие

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1fc98d38a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   как въобще позволяваш на някакви келешчета да си позволяват такива работи как можеш да търпиш нещо таково.. попринцип не съм от хората които бягат но в тази ситуация още утре се премести в ново училищи и започни ново начало никога за нищо на никой не позволявай да се държи така с теб защото очевидно си много повече от тях и те го виждат и от завист полудяват.. недей да им позволяваш да те превърнат като тях.. още утре започни ново начало и задължително кажи всичко на родителите си а колкото до класната ти тя е гати и простата кучка с извинение махай се оттам и почни ново начало с нови хора на по-високо ниво..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 34aaeb11c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Абе, вие нормални ли сте (за тормозителите се отнася), как ще тормозите момиче? !? Или се местиш в друго училище, или спираш да им обръщаш внимание, или вземи ги набий здравата. Мен също са ме тормозили, ама психически и заради това се изместих в друг клас. Трябваше в друго училище, но си намерих приятели там и не исках да остана сама. Така реших проблема окончателно. Към авторката :Проблема решен ли е, как или още продължава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker