Аз го харесвам,той ме мрази... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз го харесвам,той ме мрази...
преди: 6 години, 25 дни, прочетена 1874 пъти
Здравейте, имам сериозен проблем. На 17 съм. Преди година харесвах едно момче, дотук добре, но една моя "приятелка" реши, че ще разправи на всички че аз и той ходим, а това не беше вярно. Известно време го бъзикаха и то много, така той ме намрази, нищо че моята приятелка беше виновна. И за ирония на съдбата сме в един клас, дори не си говорим, той ме избягва. А приятелката ми казала на момчето, че аз съм виновна, аз съм била разправяла тея неща, може да звучи объркано но е истина. Опитаха се няколко момчета да му кажат истината, но той неще да чуе! Един ден просто реших да му се извиня, да проверя така ще се наредят ли нещата, но уви той дори не ме чу, просто ми обърна гръб. А живота ми никак не е лесен, родителите ми се разделиха, като по късно татко почина.... Бях потънала в скръб, много го обичах, но както и да е! Цял живот ми се подиграват, че съм била скелет(не напълнявам, заради ген, всички са слаби при нас)грозна, с голям вещерски нос и мога да изброявам много още. Харесвах едно друго момче, то разбра и каза по–добре да се ожени за крастава жаба, от колкото да тръгне с мен. Бях съсипана, но ето пак се върнаха чувствата към момчето дето ме мрази. Незнам съдба ли, е да сме в един клас и той пред мен. Каквото и да е не ми харесва, знам че нямам шанс с него, никога, но поне да ми говореше. Онази моя приятелка изчезна в друго училище и сега аз да търпя последствията. Моля ви за съвет, наистина ще съм ви признателна! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 24 дни
hash: a7c5c7d301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Миличка, щом не ти обръща внимание няма смисъл да се занимаваш с него казвам ти го от личен опит, защото съм минала по същия път! Първо като му се натрапваш ще го накараш още повече да се отврати от теб и второ по този начин се унижаваш. Момчетата са тези, които трябва да тичат по момичетата, а не обратното! По - натам ще откриеш своя принц и след няколко години като си спомняш за тази несподелена любов ще се смееш и ще се чудиш какво толкова си му намирала. В гимназията бях влюбена до уши в едно момче от горния клас макар да ми беше пределно ясно, че нямам шанс. Когато техния випуск завърши страдах много, че няма да го виждам вече по коридорите, но с времето това ми помогна да се вразумя. Той замина да следва в друг град и а аз в 12 клас налегната от тревогите покрай матурите и бала лека полека започнах да охладнявам към него. А когато станах студентка и ме налегнаха студентките грижи вече съвсем го бях забравила. Днес на почти 25 години понякога се смея когато се сетя за това и се чудя какво толкова съм му харесвала.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 46853a1f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То пък една приятелка няма що - по-добре, че се е махнала. А този като не иска да те чуе, прати го и него по дяволите и толкова. Млада си - на тази възраст въобще не би трябвало да ти е такава трагедия, че някой си не те искал за гадже. Животът е пред теб :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker