Изключително несериозна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изключително несериозна!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2912 пъти
Здравейте. Аз съм момиче в 7-ми клас и проблемът ми е следният:

От 1ви до 6ти клас бях пълна отличничка, а тази година целият ми успех се срина... Промених се тотално... Преди сутрин си ставах рано без проблем, не ме мързеше толкова, бях повече жизнена, а сега, като чели, нямам желание за нищо... Не ми се учи, постоянно почнах да излизам, без изобщо да си помислям за училище.... А исках толкова да отида в една хубава гимназия... Сега ще се побъркам.. Ами ако не ме приемат никъде? Не знам вмомента рева, честно! И постоянно някой ме нерви, не знам какво искам, объркана съм.. А ми казват, че имам възможности! Рисувам хубаво, но нямам никакво желание, като почна да рисувам и окипазявам рисунката, нищо не ми се прави.... Не знам какво става! Как да живна малко, как да се осъзная! А бях сериозно момиче, сега за нищо не ми пука! Чувството е гадно :(... А вече е късно да наваксам, изпитите са след седмица някъде.. Побърквам се... :Х

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 3bfd806f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си права, че не ти пука. Щом пишеш тук и търсиш съвет, значе ти пука. Мисля, че е от възрастта, може и да си уморена от уроци, притеснения за прословутите изпити, родителски съвети и пр. Децата ми са 8 и 10 клас и в пубертета също доста се размързеливиха. Но с малко усилия и воля ще се справиш. Просто си планирай някое удоволствие, но след като свършиш задълженията си. Защото само удоволствия е като все едно да ядеш само вкусни торти и естествено и те ще ти омръзнат накрая. Колкото до гимназията - прави си, че е важно, защото от опит разбрах колко важна е средата, климатът в училище. Но не бива да се преиграва, защото не е нищо фатално, ако не те приемат по първо желание. Просто избери достатъчно варианти и изчакай следващите класирания, ако веднага не стане. Успех! Сетих се нещо - защо на пробваш лек спорт за тонус? То и при възрастните е същото - понякога си като "парцал", но след лек крос или дори само разходка, а да не говорим за малко плуване изведнъж се чувстваш много по-жизнен.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e909eb0a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това са симтомите на ПУБЕРТЕТА. Характерно е за периода. Няма да си същата никога, но се случва със всеки. Това е част от живота. Ученето никога няма да ти е интересно в този период. Но се стегни и влез в хубава гимназия. Нужно е! Няма да е интересно, но бъдещето ти зависи от това.
Успех
хКиРох

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b724961e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   еми аз бях същата. 7 клас съм бях много умна почти само 6 в целия бележник ама не и тая година. изобщо за нищо не ми пукаше и даже на се тормозех. ама наще като ме хжанаха на уроци по математика че само 2 и аз почнах да имам 6 а ходя от февруари. притеснявам се по български ама се накак ще се справя просто се успокоявам. и ти не се притеснявай толково ако преди си била отличничка не си толкова тъпа според мен. аз си казвам в моя клас и толкова по-тъпи и не им пука и се ще ги приемат някъда. спокойно за тая една седмица поне направи добро впечатление на учителите та да рзберат поне че искаш да учиш. и успех с изпитите

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4bb5b7b652
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Много ви благодаря за съветите, много сте мили! Надявам се пожеланията ви за успех, наистина да ми го донесат! Благодаря ви още веднъж :))))

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 97d25cca08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си неграмотна (както повечето деца в сайта). Поне на теста по БЕЛ ще се справиш. Предполагам. За математиката... На мен ми беше голям проблем. Не от незнание- притеснение. Сядах и се панирах. На теста свалих кръвното и бях пред припадък. А мисълта ми е, че не трябва да се притесняваш. Все ще те приемат. Но е нормално, аз в 7 клас бях много мързелива. Не съм учила изобщо, но пак- сега съм в хубаво училище. Успех ти пожелавам(:

Момиче в 8 клас(:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker