Защо всички ме мразят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо всички ме мразят
преди: 6 години, 28 дни, прочетена 1414 пъти
Момиче 5 клас
... всичко се започна когато се запознах с едно момиче от 6 клас, покрай нея се запознах с още хора от 6 клас и най-вече с едно момче и започнах да го харесвам, бяхме добри приятели, но когато му признах, той каза на цялото училище и ми се подиграваха, но и това отмина, след време се запознах и с хора от 7 клас и с тях сме си добри приятели, докато не се появи едно момиче от 6 и не настой всички срещу мен, от тогава чувам като някой идва в стаята от по-големите, за да види някое момче или момиче и като ме види вика, Мале тая от твоя клас ли е ужас... ужас, като минавам по коридорите викат, егати грозната тъз, тъпо ниско човече, може пък 6-то класничката да не е правила нищо и просто всички да ме мразят, вече не знам, в друго училище ли да отида или да променя нещо в мен... моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 27 дни
hash: 854a1a6e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Премести се

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 0bd327eec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми например като ти каже някой тъпо ниско човече ти кажи:
След като ти си предпочел/а да си умн/а и висок/а живей си с мисълта, че си такъв/ такава, но отстрани си по скоро като прост/а за трима кон/кобила. Или пък като ти кажат че си грозна кажи ок казваш че съм грозна аз ще си направя пластична операция и ще се оправя ама теб с ква операция ще ти налеят акъл...? безнадежден случай :Д Ей така казваш още някви затапки и да видиш, че следващия път ще си помислят преди да те обидят.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 0bd327eec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами ако ти кажат, че си ниска Казваш им нещо от. сорта: Аз съм ниска, а. ти тъп/а. Аз слагам токчетата, а ти как ще се оправиш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: 70506033fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така са малките. 5-6-7ми клас. Неосъзнати, не разбират нищо от живота, от приятелите, от любовта. Така като гледам си доста над тях в тея отношения. Няма от какво да се притяснаваш, че да променяш нещо в себе си. Годината почти свърши - изтърпи това. Когато дойде другата учебна година предполагам всичко ще е различно, защото хората през лятото ще са забравили, но ако не - просто се премести в друго училище. Не си нужна да търпиш всичко това.
Поздрави, момиче 10ти клас.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 436adb7fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мило момиче,

Много, много ти съчувствам.

Евентуално наистина можеш да смениш училището, но това значи съвършено нова среда и попадане във вече формирана общност, което отново да те баправи "пришълка" и да се получи "от трън та на глог".

Вторият вариант е да ги изтраеш до седми клас, когато така или иначе много хора сменят училища, формират се нови класове и ще си намериш общност.

Можеш да опиташ да установиш контакт с някого от по-нормалните и да се опиташ да разбереш защо всички са срещу теб и какво можеш да направиш по въпроса.

Ако такъв вариант не съществува или това, което трябва да направиш е неприемливо - например да си промениш характера или нещо от сорта - просто им тегли една и се опитах да си намериш компания извън училище - говори с родителите си, могат да те запишат на нещо - курс, спорт, танци, бойни изкуства, където да контактуваш с други на близка възраст и да си намериш приятели извън класа.

Стискам палци да се наредят нещата!

Поздрави!

 
  ...


...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 6efce37e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинявай, но може ли да ми кажеш как се казваш, защото имам чувството, че си ми позната?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: 49a5943d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, типичните неща за възрастта ти. Спокойно и това ще мине! Много хора са минали през подобни неща, да не ти пука, а и след 2 години ще идеш в гимназията и там ще си с други хора, ако обаче мислиш, че подигравките и подмятанията ти идват в повече... е тогава можеш да помислиш да смениш училището, но не знам дали си струва, при положение, че винаги се намира някой гадняр, който се заяжда с другите. Така, че най-добре да не ти пука въобще!

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 092fcda79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ооо милата! Спокойно не се тревожи това е до време после всичко ще мине и аз така първия срок бях в едно училище което ме обиждаха и ми викаха Сузанита. Сега съм в едно хубаво училище. Но в началото вообще не бше добре но сега с почти всички сме приятели защото времето си минава и те те опознават! Споко всичко ще се оправи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker