Дали все още има чувства към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали все още има чувства към мен?
преди: 13 години, 18 дни, прочетена 2454 пъти
Здравейте!
Ето я и моята история..
Още от 1-ви клас аз харесвах едно момче, но се срамувах да му призная и не знаех дали и той има същите чувства към мен и затова се оставих на течението! Няколко години по-късно, бяхме към края на 4-ти клас и имахме едно тържество.. Тогава той седна до мен, но нищо не каза. По-късно вечерта аз станах за да потанцувам и по едно време пуснаха любимата ми песен и той дойде при мен, отново нищо не каза.. само ме хвана за ръката заради танца и така.. Когато имах свободно време аз излизам навън с най-добрата ми приятелка и я питах:Той харесва ли ме, какво ти е казвал за мен и други подобни.. Цялата вечер премина чудесно и тогава той ми намигна и се усмихна след това когато си тръгнах той ми каза:Благодаря ти за хубава вечер!

След няколко месеца бях сама вкъщи и бях се обадила на приятелката си която беше излязла навън, и я питах дали момчето което харесвам и там и тя ми отговори че е до нея, и ме пита дали искам да говоря с него, и аз от притеснение отказах! Приятелката ми се прибрала и после от терасата попитала момчето на мечтите ми дали ме харесва!! - И той казал ДА. Неможах да повярвам!!!

Както и да е, тогава той ми предложи и аз разбира се приех, и така... Но един ден аз "глупавата" скъсах с него и то защо?? - Заради една целувка, просто ме беше срам или страх и двете да го целуна, по-късно той ме попита дали ще излизам за да ме целуне и аз отказах.. после той ми звънна по телефона и ми каза да си вляза в скайпа, аз си влязох, той ми прати целувка и ми каза ОБИЧАМ ТЕ!
... И до тук..

В момента съм 7-ми клас и още го харесвам но дали той ме харесва?? Забелязах че той ме оглежда в час, но какво да му кажа? Нямам тази смелост.. Преди няколко часа му писах съобщение по фейсбук и му обясних защо сме скъсали, той нищо не ми писа.. Просто вече не знам какво да правя!!! Аз мисля че ме избягва защото в момента имам малък проблем с акнето по лицето ми, но както и да е!

Това е моята история..
Както казват: Искаш ли нещо-бориш се за него.. Не ти ли стиска-Губиш го!!! ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 17 дни
hash: 8a26a6e4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   oт автора: Моля ви, помогнете мии :((

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: d6829ae166
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, пиши често в темата си, така отива по-напред и повече могат да прочетат.
Иначе - как да ти помогнем. Ти си много неориентиран млад човек и си личи, че няма с кого да се посъветваш и споделиш. Всичко грешно си направила с момчето, не си била изобщо готова за връзка и сега се чудя, защо си ги причиняваш тези проблеми - в 7ми клас има как да изчакаш по принцип с връзките, ноооо.....
...... ако действително обичаш или харесваш момчето, бори се. Правилно си му писала във фейсбук, ако му имаш скайп, прати му целувчица. Опитай се да се срещнете на кафе и му признай всичко, срама си, за това, че нямаш с кого да се посъветваш за такива работи.
Освен това е важно да си много искренна към него, разкажи му за себе си, някакви тайни - за чувствата си, за семейството си... всичко. Спокойно, ако те харесва е твой, но не губи време, че може друго момиче да ти го вземе.

Успех!

П. П. - ще успееш, вярвай в себе си, той е твой!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker