Не знам дали имам шанс... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам дали имам шанс...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3395 пъти
Здравейте! Историята ми сигурно ще ви се стори банална. Може би всеки ден четете стотици такива, но все пак искам да споделя с вас поне малка част от живота си. Благодаря предварително на хората, които ще се постараят да я прочетат и ще изкажат мнението си.

Харесвам едно момче от около 6 месеца. Аз го познавам от преди това, но той мен не ме помнеше, но това е дълга история. Тази година съм в ново училище. А това момче е в мойто училище, но е с 2 години по-голямо от мен - 10ти клас. Една вечер реших да му пиша в чата на фейсбук и му казах, че го познавам от преди това обясних му горе-долу. Разменихме си скайповете и започнахме да си пишем. Така мина около месец и разбрах, че го харесвам. Но проблема беше, че в скайп винаги аз му пишех и си мислих, че много му досаждам и му преча. В училище се заминаваме и както се казва ще се блъснем, но той никаква реакция, все едно хе пе познаваше. Мина още около 1 месец и една вечер видях, че е обвързан във фейсбук с най-добрата си приятелка. Мислех, че с нея са просто много блички, но явно грешах. Вечерта плаках много, беше ме яд. Имах чувството, че сърцето ми беше разбито на милион парченца. Имах чувството, че до сега не съм се чувствала толкова слаба и наранена, дори след раздели не съм се чувствала толкова съкрушена. На следващия ден споделих с най-добрава ми приятелка какво е станало, но тя се опита да ме успокои с думите "не се притеснявай, ще се разделят бързо, защото прекалено много са си омръзнали един на друг". Много се надявах да е така. Но сега 6 месеца по-късно разбирам, че не е права. Най-накрая, след безброй много безсънни и депресирани нощи събрх смелост да му кажа. За мен нямаше голямо значение дали той все още ходеше с нея и знаех, че е достатъчно интелигентен да разбере положението ми и това как се чувствам. Знаех, че щеше да ме разбере напълно. Когато дойде момента му казах, че е много важен за мен и му казах, че го харесвам. Казах му как се чувствам. Както очаквох той го прие много открио и не направи никакъв проблем. Каза ми, че е по-добре, че съм си казала всичко вместо да паза всичко в себе си. Каза ми, че ще си остане между нас и че всичко ще е наред. Също така му споделих, че ми е ужасно неприятно, когато ме подминава по коридорите все едно не ме познава, също така га помолих да пише от време на време, защото аз имам чувствата, че ми отговаря на сила и че му преча. Още на следващия ден промени отношението си към мен. Когато ме видя ми се усмихна и ми намигна. Вечерта той пръв ми писа. Дори едната вечер пожела да си говорим по скайп. Бях толкова щастлива! И така е от 2-3 седмици. Но не мога да разбера неговите чувства. Веднъж така става, че все едно ме харесва, а в следващия момент ми казва "по-добре, че си нямаш нещо общо с мен". Не знам как да тълкувам нещата. Най-добрата ми приятелка мисли, че той все още е с нея просто за да не си развалят приятелството. Не знам, но съм влюбена в него. Не излизаъот мислите ми. Просто ми дава сили да живея. Видя ли него и прекрасната му усмивка засиявам и нищо не може да развали деня ми. Не знам какво да правя. Моля дайте някакъв съвет. Сигурно сте минали по този път. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 81ac7a9613
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трудно е да се каже, миличка! Това, че си говорила открито за чувствата си е похвално, но явно той не е готов да имате връзка дори да има някакви чувства. А щом те търси и си пишете - не е съвсем безразличен според мен, но може би иска да си останете приятели.
Един съвет - не се натрапвай! дръж се малко по-дистанцирано и ледено. мъжете (особено малките мъже) се палшат от директни разкривания, в природата им е да ловуват, да преследват. Те искат да превземат жената малко по малко. Знам, че ще ти е трудно, но опитай да се държиш малко по-дистанцирано. примерно някоя вечер в скайпа му кажи: Здравей, много се радвам, че се сещаш да пишеш, но тъкмо излизам. После ако си тук ще те потърся.
После нека те вижда, че си на линия, но не му пиши, ако те потърси напиши му нещо след десет минути и нека бъде извинение, че тази вечер не можеш да му обръщаш кой знае колко вниамние и малко ще се бавиш с отговорите.
Ако има чувства - ще ти пише и ще чака да му отговориш.
Ако няма е по-вероятно да ти каже ок, тогава няма да ти пиша.

Но бъди недостъпна, не високомерна, достойна, но не горда, хладна, но не студена и заяждаща се. Това не може да не привлече вниманието му. Не му говори и за себе си - питай! Спечели приятелството му, нека да споделя всичко с теб.. другото е въпрос на хормони, на трикове с грима и на няколко случайни докосвания.

Успех и пиши тук! Често влизам. На 23 години съм и приятелите ми казват, че иамм завиден успех сред мъжете ;)

Кики

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 69e87f5689
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   благодаря за съвета. определено ми помогна, но все пак не знам точно какво да очаквам от него. личи си, че не е тъпак. напротив много интелигентно момче е. точно за това реших да споделя чувствата си към него.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f36fabb5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз сам в подобно полжение обаче нямам смелост да му кажа на него не му се казва често че го харесват и имам чувството че ще се похвали на всички и ще ме подиграват.. Васхищавам ти се, че си успяла да му го кажеш. Моя савет е да не му бъдеш като задалжение или да си му в тежест.. А до колкото саветат на твоята приятелка.. Не съм сигурна че тои не харесва това момиче

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 81ac7a9613
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Очаквай всичко, слънчице! Само така няма да претърпиш разочарование. Просто бъди готова за всякакви развития, добри и лоши!
Никой не знае какво точно да очаква от някого, а и да ти кажа - когато очакваш определено нещо, някак си след това става нещо, за което не си и помилсяла.

Просто се пусни по течението, запази контрол над емоциите, разкрила си чувствата си - постъпила си смело - това е ок. Не ги натякваш, дършиш се дистанцирано, но приятелски и естествено и всичко трябва ад се подреди от само себе си.

Е тука сигурно ще ме понападнат малко - ама има много хитрости в крайна сметка да го спечелиш. Мъжете са слаби пред обаянието на жените, а онази неговата ако му поомръзнала, то новичкото няма как да не го привлече..
Накарай го да мечтае за теб, да мисли за теб, да разпитва приятелките ти за теб...
Ще се справиш - лекичко, нежно, стратегически и пред него - достойно и без натрапвания!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 69e87f5689
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   благодаря на всички за съветите. от голямо значение е това за мен. БЛАГОДАРЯ ВИ!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fc81126d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте! Съветите ви мисля, че ще помогнат и на мен! Харесвам едно момче година по-малък от мен! Аз съм на 17! Мисля да му споделя какво чувствам, но той не е като твоето момче, пълен тъпанар! И сигурно ще раздуе на всички, но всъщност те знаят и той се е досетил, но искам да го чуе и от мен! Но кажете, какво точно да му споделя и кое да оставя за себе си! Ако му кажа, че не ми е приятно да ме подминава, въобще не знам каква ще е реакцията!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker