Как да разбера, какво изпитва към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да разбера, какво изпитва към мен?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 6073 пъти
Здравейте, хора! Ами, на приятелите им е дошло до гуша от мен, и от моите истории, така че реших да го споделя анонимно.

Става въпрос за нормален тинейджърски проблем, и съм сигурна, че всяко момиче което чете това, може да ме разбере. Досещате ли се вече? - Да! Познахте Момчета! (не знаем защо, но ги обичаме, нали? )

Работата е там, че много харесвам едно момче. Той не е като повечето, преди бяхме приятели, разбирахме се, споделяхме си дори. Бях спечелила доверието му, той моето също.

Скоро, приятелките ми започнаха да ме гаврят с това. Казваха ми неща от сорта на "Вие сте гаджета", "Обичате се", "Кога ще е сватбата? "... а мен такива подмятания, могат да ме изкарат извън нерви!!! Още повече когато са без основание, защото тогава, аз наистина го приемах само като приятел, нямах други чувства.

Заради всички тези подигравки, за да докажа, че няма нищо между нас, аз реших да се скарам с него. Защо го направих? ! Ще се обвинявам докато съм жива!

Няма да споменавам, за какво точно сме се скарали. Само ще кажа, че наистина много го засегнах... Той не искаше да чува повече за мен, не искаше да ме познава. Гадно ми беше, но не много. Тогава нищо не осъзнавах.

След около месец, общи приятели, с общи усилия го накараха да ми проговори отново, но разбира се, нищо не можеше да е същото. Уж се извиних, и той каза, че няма да се сърди, но имаше промяна в него. Наистина го бях обидила.

От тогава, почти не сме си приказвали. Дори рождения ден не ми честити!!! (и аз забравих, да честитя неговия... )

Но ето, животът ми направи на инат, и наскоро разбрах че го харесвам, и за съжаление, с всеки ден става все по силно. Няма да лъжа, да от хубавите е. Има какво да ми харесва в него. Аз нямаше да казвам на никой, за това, но... най-добрата ми приятелка! Винаги би разбрала, ако аз харесвам момче, този път не беше изключение.

Лошото е, че не само тя узна. След нея разбраха и много други хора, които не трябваше да разбират!!! Както и да е, намери се кой да му каже. Вечерта когато му съобщиха, си писахме. Когато научих, че той знае всичко, бях шокирана. Не знаех какво да му кажа, глътнах си езика.

Той ме попита какво харесвам в него. Аз му отговорих, че харесвам характерът и външността му... естествено, това е много обобщено, написах му го с повече думи, и доста объркано... чудя се как ме разбра. След това добавих, че аз никога не бих му казала, защото знам, че нищо няма да стане.

Докато той четеше обясненията ми, аз умирах от притеснение. Сърцето ми буквално беше заседнало в гърлото. Когато видях пишещото моливче, мислех че ще умра. Отговори ми, че всъщност би могло да се получи нещо, и обмисля дали да ми предложи... (много се изненадах че го казва, след цялата бъркотия която направих). Но ми каза да помисля, дали някой няма да се чувства малко наранен. Аз се сетих веднага кого има предвид... (едно момиче, с което се разбирам добре... тя ходеше него, и може би щеше да се чувства малко наранена, ако ние тръгнем). Аз не искам да я нараня, честно... Затова му казах, той да решава.
Каза ми, че ще ми съобщи решението си утре... Аз не можах да спа. На другият ден, чаках, чаках... той не ми писа! Реших да му пиша първа аз, отговаряше ми само когато го попитах нещо, и не каза нищо по темата. Почувствах се ужасно... Ако решението му е "не" защо просто не ми го каже? ! Днес си казвах, да не се отчайвам, че може да ми пише, но не знам... Ако се наложи, пак аз ще му пиша, но какво мога да му кажа, за да го накарам да признае истината? Моля ви, помощ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 488f2b9240
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, щом той не ти пише, недей да го правиш и ти! В никакъв случай! Не знам защо, но ми се СТРУВА, че той наистина те харесва(да, знам звуча точно като "дървен философ", който разбира се, веднага е разбрал, че те харесва). Просто разчитам на интуицията си, която СЛАВА БОГУ, да чукна на дърво :Д, не ме е излъгала досега! Вероятно той те пробва да види доколко го харесваш! Така, че недей да нахалстваш, понеже ще излеже, че тичаш след него! Просто, ако престане да говори за това знай, че или съм сбъркала в това, че те харесва или те пробва, или иска да ти го върне за обидата! Но моля те, кажи от какво естество е било това, което си му казала! Не, не ми е любопитно само, за да знам, а за да разбера дали е било нещо ТОЛКОВА сериозно? Защото, ако е била някаква обида на чест, то просто вероятността да ти е простил наистина е НИЩОЖНА!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a5ca90a19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, мислех да не го правя, но ще кажа защо се "скарахме". Дори не беше скарване ... просто отидох, застанах пред него и започнах с реплики като "Ти си ужасен", "Никога не си ми бил приятел", "Не знам защо съм си губила времето с теб" и разни такива ... И да, разбирам го напълно ... всеки нагрубен по този начин, би се почувствал ужасно... Той разбира се, има пълното право да ми е обиден, но мисля че не трябваше да ми дава надежди, щом не ми е простил...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0d3ff704e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   е, винаги може да си е отмъщение малко. Засегнала си му достойнството - какво очакваш?

Не му пиши! Мини теста, а после недей със въпроси: а ти защо така се държа, а ти сега защо ме тормози така. Той рано или късно ще си каже какво му е чувството и желанието. Просто търпеливо го изчакай и всичко ще се нареди.
Бъди усмихната, бъди приятелка, бъди естествена.
Ако те попита защо си се държала така някога пред 6 месеца, кажи му, че си се подвела до думите на лицемерни приятелки и си разбрала грешката си. Било ти е криво и "да, знам, че ти най-малко си човека, на който трябваше да си го изкарвам, но го направих. Ако наистина си ми приятел ще ми простиш, ще забравим и ще продължим по старому"

А дали те харесва? Мисля, че да! Но му е наранено още достойнството сигурно и иска да те поизмъчи малко - позволи го, изчакай и готово!

Не му пиши! Той ще те потърси! Ако не го направи - утре като го видиш не го питай: защо не ми писа? Просто му се усмихни приятелски и разбиращо!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8556c7db30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз харесвам едно момче. Момчето, което харесвам ми каза да избягаме от час, но аз му отказах, защото не бягам от часовете. Аз мисля, че той ми се разсърди. Днес едно момче от моя клас го накара да ми каже Нарко, но той не ми го каза. Всеки път като ме види ми се усмихва. Един път го видях, че не спира да ме гледа и той доста често ми намига. Той винаги ме защитава. Според Вас дали ме харесва или не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker