Първата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първата любов
преди: 6 години, 9 дни, прочетена 1201 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Харесвам едно момче от няколко години насам... От известно време обаче той си има приятелка. Първоначално връзката им не вървеше, но сега изглеждат щастливи. Радвам се за тях, но ми е гадно да ги гледам отстрани. Бих им помогнала, ако имат проблем, подкрепям ги, но съм объркана. Миналата година с него имахме нещо като среща. Беше невероятно, често оставахме заедно. Родителите ми знаят за него и го харесват, миналата година майка ми ми каза, че според нея (от това, което съм й разказвала) той отвръща на чувствата ми, но изглежда, че не е така. Момчето се интересува от това, което харесвам, прави ми комплименти, смеем се заедно и тн. Бях говорила с най-добрия му приятел и беше станало нещо на дума за приятелството ни, когато казах нещо от сорта на "Е добре де, ние с него нали сме приятели? ! ", той се усмихна погледна земята и каза, че не е точно така. Искам въпростният младеж да е щастлив и не искам да развалям връзката му, пък и нямам моралното право да го правя, но ми се иска да спра да плача щом се сетя за него и момичето.... Иска ми се да мога да го прегърна поне веднъж, да видя онази искра в очите му когато ме гледа. Ако може някой от вас да ми даде съвет ще съм му благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 дни
hash: 6667ee046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто трябва да търпиш.. Повярвай ми преминал съм всичко това но просто не става. Опитай се да го забравиш знам чувството да мислиш за някой толкова много време и да ти дава напразни надежди. Нали си има приятелка? Просто не се занимавай опитай се да го забравиш знам че е изключително трудно но няма смисъл. Останете си просто приятели
Момче 16г.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 425f010c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мдаа, разминали сте се. Ти си очаквала той да направи първата крачка, а той е подпитал чрез приятеля си, какво си мислиш за него. След като си казала, че сте приятели, той е решил, че не си влюбена в него и се е пренасочил. Следващият път, когато се влюбиш, а това ще стане съвсем скоро, направи и ти няколко крачки към момчето. Възможно е да се е отдрънал и поради други причини - може някой негов приятел да е луд по теб или пък просто да си е женкар. Това момче явно не е за теб, твоят принц е някъде там и се надява да го забележиш. Само трябва да се огледаш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker