Дрехите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дрехите
преди: 6 години, 5 дни, прочетена 1320 пъти
Здравейте. След скаднала от страна на майка ми идвам да пиша тук. По колко време носите едни дрехи? Според мен един ден е нормално, но ако са чисти може и два в краен случай. НО според майка ми няма никакъв проблем да ги нося и 3-4дни. Докато не се изцапат. Аз съм чист човек и не се цапам, което означава една седмица с един и същ чифт дрехи. Представете си как се чувствам. В тийнейджърската възраст външният вид се гледа много. Приятелите ми ще започнат да ме коментират. Майка ми нямала нищо против да ги пере, но избелявали! Днес си хвърлям дрехите на прането и тя почва да ми се кара, че са чисти и тн. Това ме дразни страшно много. Имаме пари! Пералня също! Не знам защо така прави. То всичко ще избелее, нищо не е вечно. Понякога, за да ги изпере ги цапам нарочно. Това не е нормално! Кажете какво да правя!? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 дни
hash: b96a1a4bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сам го каза - всичко опира до това, че щели да те коментират, а не че на теб ти става нещо. Днешните тинейджъри сте големи лигльовци. Една седмица е много, но пък всеки ден наистина ще им видиш сметката за нула време. Но зависи от сезона и от много неща. Зависи и как се чувстваш. Ама така да си кажеш, че трябва да е точно на 1 или 2 дена си е превземане. Явно няма за какво друго да мислиш, освен колко часа ти е била дрехата на гърба. Същото важи и за връстниците ти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: d1fb11d3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Научи се сама да работиш с пералнята вземи си един лиген в стаята и там хвърляй твойте си дрехи които са мръсни и после сама си пусни пералня!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 5ce7b25a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всеки сам си преценява, зависи от много неща. Аз лично нося едни и същи дрехи повече от два дни, просто защото не виждам смисъл да ги пера, когато са чисти. Много ги пазя, старая се да не ги цапам и следователно ги пера през повече време. Но това си е мое мнение, всеки преценява за себе си. На 17 съм и не мисля, че на някой му пука през колко време си переш дрехите. Дори звучи смешно, че мислиш така. Не знам каква е тази мания да изглеждаш добре пред другите, да се страхуваш какво ще кажат.. А още повече за такова незабележимо нещо.
Щом си в тази възраст е редно вече да поемаш отговорност. Вместо да викаш на майка си и да правите скандали, просто започни да си переш дрехите сама. Имате пералня, какво повече искаш. Аз от много време правя така, по-лесно е и за мен, и за мама. Сама определям кое е мръсно, кога да го изпера и така нататък. Вземи нещата в свои ръце, не е кой знае какво да пуснеш една пералня.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 850d0f52ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Предполагам, че щом разполагате с достатъчно средства, имаш и достатъчно дрехи, за да можеш да си павиш различни комбинации всеки ден. Майка ти със сигурност е права за едно - ако се перат твърде често, избеляват за нула време или материята се скапва. Казвам го от личен опит и въпреки, че ползвам щадящи препарати, пак си избеляват малко по малко. Съвременните дрехи не издържат като тези от едно време, а някои още в магазина изглеждат като еднодневки. Като толкова искаш да ги переш често и да не ти избеляват, вземи си подходящ Первол и ги пери с него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 52bae6b901
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами пери си ги сам/а не чакай на готово на майка ти за всичко ! Аз от малка се научих да си пера сама дрехите първо на ръка после в пералнята . Ако вечно разчиташ за това на мама и тате един ден като се отделиш сигурно и гащите няма да можеш да си изпереш .

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 часа
hash: ba047b3ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Що за глупост? Първо кажи на майка ти с много спокоен тон какво си мислиш. Обясни това, което каза тук, за днешните тийнейджъри става въпрос. А ако не се осмелиш да го направиш - просто като носиш чифт дрехи го сложе в стаята си и на другия ден бъди с друг и ако трябва просто ги остави някъде и ги дай да ги пере след 3 дни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker