Вече и аз не знам какво се случва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече и аз не знам какво се случва
преди: 6 години, 3 дни, прочетена 1373 пъти
Здравейте :)
Моля историята ми да бъде одобрена, имам нужда от съвет.
Аз съм момиче, на 16. Досега не съм имала сериозна връзка и някакви кой знае какви отношения с момче. Преди около 6 месеца започнах да си пиша с едно момче, с което бяхме в един клас 3 години. Така той стана неотменна част от ежедневието ми. Ставам, пиша му, пише ми и като цяло се чувствах специална. Дори за малко си помислих, че е възможно нещо да стане. В един момент осъзнах, че имам чувства към него, което направи ситуацията доста сложна. С него сме приятели от над 4 години, с много близки приятели. Нямаше как просто да му кажа какво чувствам. Беше ме страх да чуя 'не'. След изминали месеци излязохме двамата, всичко беше супер, забавлявахме се, чисто приятелски. Наистина бях свикнала с това да си пишем всеки ден, всеки час. Но просто след тогава спря. Нямаше как си, какво ще правиш днес. Това някак ме натъжи. Много, бях объркана какво става. Оттогава просто спряхме да си пишем. Пробвах на няколко пъти да му пиша, получавах отговори, които бяха от сорта на две думи, сух разговор. Спрях, минаха няколко месеца, спрях малко по малко да мисля за него. Докато вчера не ми писа пак. И някак всичко се върна. Искам да со говоря с него, колкото мога, но не искам да са празни надежди, да се радвам на нищо, все пак сме само приятели. Не знам, исках да споделя някъде, на някого, имах нужда. Винаги ще има други момчета, но той някак винаги остава в сърцето ми, каквото и да става и винаги ще се вълнувам ако говорим... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: 5725a714d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В същата ситуация съм горе-долу. Същото стана с едно момче. От много време не си пишем, но често мисля за него. От месец си имам приятел, но продължавам да мисля за онова момче. Нямала съм никакви отношения с него освен приятелски, но някак си ми стой в сърцето.
Както виждаш не си единствената. Гледай напред има и други момчета. И аз така си казах и виж дори си хванах приятел, но както казах продължавам да мисля за онзи. Това се дължи на явно много силна привързаност. Много ми е болно, че го загубих, но такъв е живота. Един идва, друг си отива .. а още сме на 16г. ...

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: d2ef20832e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първото, което ще ти каже е, че на 16 човек няма как да има сериозни отношения особено като той също е на 16, а не е някой по-голям батко. Според мен трябва да му предложиш да се видите само двамата и да поговорите. Попитай го на какво се дължи това, че е имало сух разговор и не ти е писал както преди. Питай го за причината. Той ще ти каже причината. След това се разходете, поговорете си малко за старите неща, които сте си писали и са ви били забавни. Както си вървите по улицата му кажи нещо от сорта.... ее така като сме излязли момиче с момче някой може да ни помисли за двойка... и се засмей. Гледай му внимателно реакцията. Ако каже ДА или се съгласи го питай дали би искал това да е наистина. Ако каже НЕ тогава кажи.. даа знам просто се пошегувах. Просто целта е да го кажеш уж като бъзик и да видиш как ще реагира.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: b8a4c305ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти, става това, че нещата трябва да ескалират иначе се разпадат, или се приближавате или се отдалечавате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 6e44b693e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По добре говпри с него кажи му какво мислиш, защото сега само ще се чудиш. Всичко е много по лесно когато си го говорите аз го разбрах по трудния начин. Кажеш ли истината кратко точно и ясно всичко е наред. Ще видиш че и ти ще се почувстваш по добре.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 81004a238b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Давай му някакви сигнали, че го харесваш. Така ще събере смелост да направи някаква крачка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 213de304c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не го отблъсквай и не изпращай разнородни сигнали. Намери начин да скъсиш дистанцията. Ако те е срам да говориш, покажи му с действия.... Пийнете някой път чаша-две вино, бира.... това отпуска. Гледай го дълбоко. Не отмествай поглед. Направи така, че да го"поканиш" да действа. ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 864c44ea9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би той също има чувства към теб, но се страхува да ги покаже. На тази възраст повечето момчетата се страхуват да не бъдат отхвърлени. Иначе само с писане онлайн нормално нищо да не стане. Дори като сте били само двамата на среща сте се държали чисто приятелски.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker