На вас случвало ли ви се е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На вас случвало ли ви се е ?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1498 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 16 години и имам един проблем, ако мога така да го нарека. Всички около мен имат гаджета, сериозни и някои просто за едното удоволствие. Аз не съм имала сериозен приятел досега, нито каквито и да е било сериозни отношения с момче. С приятели обсъждаме всякакви неща и един вид с насмешка ми казват, че ще си умра сама. Разбира се е на шега, но ме накара да се замисля. Чувствам се щастлива сама. Сама съм, но не самотна. Някак никога не съм мислила, че като нямам гадже животът ми е празен. Най- добрата ми приятелка си има приятел от няколко месеца и ми говореше как иска да се изнесе с него. Дълго време мислих. Може би има нещо грешно в мен. Че не искам връзка в момента, че не се чувствам готова или в нужда от такава, може би наистина нещо ми има. Моля за съвети и без хейт :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: e0535821a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма, просто не си видяла момче за себе си :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 83c8cae3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха вие сте на 16 години. До преди 2 сте си оцветявали детските книжки. Какви гаджета си имат хахах. Детски изпълнения. Ще си намериш и ти спокойно. Никога не прави нещо заради другите. Прави го ако ти го искаш а не щото и другите

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aca36315c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Жените трябва да бъдат по-силни емоционално. Не мисля, че има нещо по-грозно от жена, която не може да живее без мъж и се чувства зле сама със себе си. Говоря ти за съвсем сериозни емоционални зависимости, които са способни да съсипят психически дори един зрял човек. Любовта не идва насилствено и трябва да ѝ дадеш малко време, тя няма да избяга и няма да те подмине. Безсмислено е да ходиш с някого, защото всички го правят. Разбирам те, понеже и аз намерих първото си гадже на 16 години, което означава, че и на мен са ми минавали мисли, че може би имам проблем с обвързването или може би не съм наред. Не беше така, просто не се бях влюбвала в човек, който е влюбен в мен. И това се случи, после се повтори... но никога не съм се насилвала да бъда с някого и никога не съм се тормозила, че се чувствам добре и като необвързана. Рано или късно ще срещнеш човек и ще изживееш една прекрасна приказка, но няма нужда да бързаш и да се насилваш. Щом се чувстваш добре със себе си и не си самотна, то всичко ти е толкова наред, колкото изобщо може да бъде.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 724156d2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 20 съм и споделям мнението ти. Не съм се чувствала самотна и явно имам някакъв проблем, но не мисля, че е нещо сериозно. Ти си на 16 и тепърва ще променяш нагласите си, така че нищо не се знае. След време ще мислиш по друг начин. Да имаш приятел не е най-важното в живота. Дори и да си сама това не е лошо, а и аз лично намирам повече плюсове в това. Нищо ти няма, ще видиш как след време ще мислиш по друг начин.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 632c6b978d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на 19 и досега не съм имала гадже, но с разликата, че се чувствах много самотна през годините, докато сравнително скоро нещо в мен не се пречупи и спря да ми пука и дори предпочитам да съм сама.

Не мисля, че има нещо грешно в теб. За връстниците ти е странно, че не си обвързана, защото това е масово и всяко изключение им е трудно да го приемат, но това не означава, че трябва да те притеснява. Има много момичета на твоите години, които досега не са били обвързани. Живей животът, който те кара да се чувстваш щастлива, било то на този етап да си сама, а правилният човек ще се появи когато трябва.



Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7e261ae352
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Щом нямаш връзка с момче на 16 години, а твоите приятелки имат, а и ти сама казваш, че нямаш нужда от такава със сигурност ти има нещо. Анализирай си вътрешните емоции и чувства, може би харесваш момичета повече и проявяваш лесбийски наклонности.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 43f5130e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм щастлив сам, момче на 18. Просто сме си индивидуалисти, не мога да се представя семеен или влюбен. Около мен ми повтарят същото, как ще съм си умирал сам или ще съм си стоял девствен до края на живота си и т. н..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker