Луда ли съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Луда ли съм
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1126 пъти
Не знам как да започна.. Аз съм ужасен човек. Момиче съм на 15. Преди 3 години си направих фалшива регистрация във фейсбук с профил на момче, защото ми беше много интересно какво е да си от противоположния пол и ами хареса ми. И така 3 години живея в тази интернет заблуда. Най-лошото е, че не залъгвам само другите, а и себе си. Не се чувствам момиче, не се чувствам и момче и другата крайност-чувствам се като момиче, чувствам се и като момче. За Бога това някакво раздвоение на личността ли трябва да е? Луда ли съм? В реалността /искам да кажа извън интеренет/ не се държа.. как да кажа.. мъжки? Даже напротив гримирам се, имам дълга коса, правя си прически, нося и харвсвам женсвени дрехи, общувам почти само с момичета.. Взема ли телефона вече съм друга.. Вече съм шибаната личност, която си измислих и която вътрешно умирам да бъда. Не мога да се разбера, не мога да го разбера.. толкова се измъчвам вече.. Много повече ми харесва да съм момче. В реални ситуации си представям, че съм такова, че съм него, човекът когото си измислих. И това ме кара да се чувствам наистина добре. Няма я несигурността, която изпитвам по принц. Харесвам момчета, но си фантазирам и с момичета, когото си представям, че съм НЕГО и ми харесва???? Не мога вече. В такива лъжи съм се оплела.. Има едно момче от интернет, което е с главна роля в цирка ми. Уж сме най -добри приятели.. той и мъжкото ми аз де. Това момче е без да преувеличавам смисъла на всичко. Невероятен е. Мисля, че дори съм влюбена. Пишем си всеки божи ден. Пиша му където и да съм, каквото и да правя. И това вече от 2 години. Той ми споделя всичко, аз му споделям измислици. Питал ме е около два пъти дали не го лъжа, защото няколко пъти се бях отплеснала и вместо нарисувал примерно съм написала нарисуваЛА. Без да се замислям отричах. Измислях си оправдания. Измислям си оправдания защо не може да се видим, защо не му давам друга социална мрежа и тн. Мислела съм да му кажа откакто осъзнах какво става. Когато направих проклетия профил бях на 12 не че това ме оправдава но не знам с какво друго да св успокоявам чувствам се като боклук. Ако му кажа първото което е ще го нараня страшно много все пак на кого ще му е приятно да разбере че е споделял живота си с някого когото дори не познава :) Второто ще ме остави няма да ми пише повече а аз едвам издържам да не му пиша дори час :) Не би ме погледнал, не би оценил истинската аз, знам го. Опитвала съм да спра, да се отдалечим кълна се толкова пъти съм опитвала, но просто и двамата имаме нужда един от друг. Умирам вътрешно всеки ден, проклинам се за всяка изречена лъжа, но не мога и не мога да спра. Защото се чувствам на място. Чувствам се на мястото когато съм него. Дори не знам защо пиша, отчаяна съм, не знам какво да направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: e02ed77a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моля те, не мисли, че ти има нещо. Всичко е наред. Просто се опитай твоята женска версия да се запознае или поне да се сближи доста с това момче. И тогава те съвтвам да му кажеш.. колкото и да е трудно. Само истината може да те освободи истиснки.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3afc6766b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако нещо те прави щастлива, прави го.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cb00e23f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Объркана си, всичко е нормално! Не се притеснявай, просто признай на момчето, по - добре да не те обича, но ще оцени искренноста и след малко време може и да се получи. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 308aa964d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мило момиче,

Първо - Нищо ти няма, съвсем нормална си. Много хора имат "скрито аз" - включвам и себе си в това число, друг въпрос е че обикновено не го показваме.

Второ - за фалшивия профил - разбирам те - било ти е забавно, когато си го създала и постепенно ти е сталано навик - моето мнение е, че трябва да се опиташ да сложиш край на това - или иначе казано - да насочиш хората, на които държиш към своето истинско Аз. Включително и момечето за което спомена. Разбира се има известна вероятност реакцията му да е крайно негативна, но мисля че ако наистина държи на теб - нещата ще се оправят, даже и известно време да е "дръпнат". И съм склонен да мисля, че след като се отърси от шока, може да се окаже че му е доста приятно, че вместо момче си всъщност мило и чаровно момиче.

3. За двете отделни личности - опитай се да ги събереш в една - вземи си от измислената онези черти, които ти харесват и ги инкорпориай в личността, която си. Вероятно си вложила в измислената онези неща, които ужасно ти се иска да покажеш реално в себе си, но поради една или друга причина не смееш (или поради определени обстоятелства - не можеш). Разбирам те. Донякъде съм бил в подобен филм. Но с риск да се повторя ще кажа - избери си онова, което ти харесва, и го събери в себе си - вярвам, че в крайна ще излезеш по-добра, по хармонична и по-силна от колкото изобщо си си представяла че можеш да бъдеш.

4. За това че от време на време се виждаш като момче или си фантазираш разни работи с момичета - ще ти кажа една "тайна" - около 55% от принципно хетеросексуалните жени са всъщност в някаква степен бисексуални и или някога са го правили, или принципно допускат при определени обстоятелства да си легнат с жена, така че и в отва отношение си си съвсем наред.

В заключение - просто една детска заигравка е станала мрежа от лъжи, за щастие - безобидни - до колкото разбирам на никого не си навредила с тази заигравка, никого не си вкарала в беля, с никого не си се подиграла.

Просто се опитай да събереш живота си в едно. Знам, че вероятно звучи едновременно и страшно, и трудно, и... невъзможно. Но рано или късно ще трябва да го направиш. Колкото по-късно, толкова по трудно ще става. Затова - щом сега е започнало да те притеснява, по-добре сега.

Искрено ти желая успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 33ebad3c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нищо не е грешно ако те прави щастлив! Карай да върви щом ти е яко и готино продължавай... Но защо не пратиш твоя снимка на въпросното момче и да го попиташ това момиче харесва ли ти това онова и ще разбереш дали би те харесал... И не си луда споко! Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 50a4fa18a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хормоните много те бият! И веднага го трий тоя профил това ще ти съсипе и живота, и психиката на тези години!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker