Как да преборим самотата? (анкета) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да преборим самотата? (анкета)
преди: 6 години, 3 дни, прочетена 1812 пъти
Здравейте момиче почти на 20 години съм нямам гадже и в момента с моята работа съм от вкъщи на работа и обратно.
1. Как да променя средата си, че да срещам повече хора?
2. На 20 необвързана какво мислите за това? Повечето ми приятелки са ако не и всички. Аз обичам едно момче, но нещата между нас отдавна приключиха и сега имам нужда мен някой да обича.
3. Имали ли сте такива периоди с ограничени контакти и как се преборихте с тях?
4. Посъветвайте ме нещо извън въпросите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: 8abff08c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Намери време да се срещаш със старите си приятели или хора, с които не си скарана, но просто си изгубила контакт заради ангажиментите си.. накарай ги да ходите по заведения и да те срещат с момчета от своите компании.
2. Аз пък съм необвързан на 21, струва ми се нормално, сега е времето да се докажеш и да се пребориш за по-висок стандарт на живот в бъдеще.. за любов време винаги ще има, но загърби миналото.
3. Цял живот съм с "ограничени контакти".. никога не съм бил във връзка, предпочитам да градя отношения със специален човек, вместо да си губя времето с мимолетни авантюри.
4. Не си слагай нищо на сърце и се наслаждавай на живота си такъв, какъвто е.. остави се по течението и хубавите неща сами ще се случат. :)
М21

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 05a0c0d3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Не знам.
2. Нищо не мисля.
3. Да. Просто преминават.
4. Просто си загоряла.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: df8a24bdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Запиши се на танци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 2ef5bef608
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заобиколи се с хора сходни на твоите интереси.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: ccc862fd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1. Намери си хоби. Ходи на някакви курсове, фитнес, танци... приказвай си със всякакви хора, не бягай от тях.
2. На 23 съм, необвързана, но щастлива. Няма нищо лошо, не се насилвай, когато срещнеш човека който е за теб, ще го разбереш. Понякога не правилният човек, въпреки че ти се иска да е такъв, понякога не е правилното време.
3. Имала съм такива периоди, но в крайна сметка намирам начин да го преодолея, ако искам. Аз съм от хората които обичат самотата и не страдам, когато съм сама.
4. Открий собственото си щастие. Никой не може да ти даде по-добър съвет от ти самата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 6d33f38d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тиндер....
Щом си жена, още по лесно

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: aa9382b513
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче на 20. Ходя на работа и университет. Нямам приятелка, а много трудно може момиче да ми привлече вниманието. И аз си търся, но такъв тип момичета се намират трудно. Особено когато нямаш свободно време и не излизаш. Сега идва лятото. Отиди на море, разхождай се, прави очен контакт с момчета, които ти допадат. Хайде стигааа ти си момиче, при теб е по-лесно :Дд

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: aa0f388929
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако искаш да излизаш трябва да си тази, която организира излизанията. Ще се изненадаш колко хора са като теб и биха искали да идат на кафе/кино/излет/разходка. Бъди инициятора.
Ако ти допадат някои колеги събери ги и идете заедно след работа някъде.
Ако от излизанията искаш да се запознаеш с други хора, които не са колеги виж какви ивенти има във фейсбук за твоя град, кои от тях ти допадат и иди. Може да е с приятелка, но може и сама. Забелязала съм, че когато съм сама хората по-лесно ме заговарят.

Няколко важни неща:
Когато си на обществено място стой в центъра на заведението-например бара. Искаш да си сигурна, че си на място на което хората могат да те видят и е лесно да общуват с теб. Ако си в заведение с много маси вероятността да те заговори някой ако е на 10 маси от теб е малка. Но повечето хора минават през бара и тогава може да се завърже разговор.
Позицията на тялото ти трябва да е такава, че хората да се чувстват добре да те заговорят. Ако е необходимо прегледай малко психология и жестовете на тялото в комуникацията.
И последно- намери начин хората да се чувстват важни, специални, значими, когато говорят с теб. Понякога някой може да не запомни какво точно си казала, но хората помнят как са се почувствали. И ако се чувстват добре ще искат да излизате и да се виждате по-често.
.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: f34e4a09d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 20 не ходиш ли на университет, нямаш ли среда там? Ако не - може да се замислиш. Иначе аз най-самотния ми период се "престраших" да се запиша на танци и така вече 4 години.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: b8e0f4d199
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Излез от зоната си на комфорт и се запознай с нови хора или пък потърси стари приятели с които вече нямате контакт

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 8d530f7ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще ти кажа как да не я пребориш: влизам в сайт за запознанства, виждам едно средно красиво момиче и решавам да я заговоря. Имам нахалството да се държа учтиво и да не предлагам секс, нито да парадирам с пари. Какво получавам? Игнорира ме от опциите след един преглед на профила ми и без въобще да отговори. Други там са ме игнорирали без дори да съм им писал някога. Представям си с какво съм накърнил чувствата им.

Така не се бори самотата! Те ще си останат стари моми. Ако не искаш същото, не игнорирай възможностите, които се появят в живота ти. Все едно дали ще съм аз, Тодор, Иван, Георги, Герасим, Димитър и т. н. Всеки отрязан без обективна причина те доближава до вечната самота. А в един момент ще се чудиш как стана така, че не си намерила никой. В България според последното преброяване жените са повече от мъжете - не ние трябва да се доказваме в тези условия, ваш ред е да заслужите мястото си в нечий живот. Ако се оттегляте без да се биете за мястото си под слънцето, кой ще се занимава въобще с вас, знаейки, че има още? Ако не си ти, ще е Елена, Мария, Диана, Гери, Виктория, Ивайла и т. н. :(

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: a7887bd20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 18 и до много скоро бях девствена, нищо хубаво не ми се беше случвало от повече от половин година, бях изпаднала в нещо като дупка, а рутината ме беше обгърнала, общо взето се чувствах като теб. Пиша ти, за да те уверя, че няма нищо страшно или срамно в това, че нямаш гадже. Понякога трябвя да почакаме малко по- дълго, за да дойде нещо голямо и истинско, довери ми се. Отскоро съм обвързана и вярвам, че е трябвало да мина през самотата, за да бъда щастлива. Опитай да излизаш малко повече, за да чувстваш някакво разнообразие, иначе самото ежедневие ще те накара да се депресираш и затвориш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 8cc278909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Започни да учиш. В университета е пълно със соц. Контакти. Република България ти осигурява възможност за висше (не като в САЩ, където на семеатър се плаща 15 000$), а и дипломата ще ти се признава в цяла Европа. Възползвай се от възможността.

Не ти трябва момче, всички те са еднакви, те обичат докато им даваш секс. Това е истината, поне до 28-9 год. След това търсят да си направят семейство с жена, която да може да готви, чисти, гледа деца и да изглежда като топ модел и винаги да ги гледа в очите. Не знам, кое им е по-добрият период.

Главният ми съвет към теб е да се грижиш за себе си най-вече!!!! Учи, развивай се, гради кариера, учи чужди езици, чети книги, забавлявай се, наслаждавай се на времето си сама вкъщи, спортувай, яж вкусни храни(не джък, само полезни;). Бъди щастлива сама за себе си.
Някой ден ще намериш най-добър приятел, който първо ще сте влюбени, после много добри приятели за винаги и той ще те цени за ума ти(ако се погрижиш да има такъв... не идва от само себе си, а се гради), не заради това, че готвиш, имаш хубао дупе или къщата блести от чистота.

Съвет 2: Колкото повече си мислиш, че всичко ти е ясно, толкова повече значи нищо не знаеш.

Съвет 3: Направи си лист с цели, които искаш да постигнеш и стъпка по стъпка към прогрес.

УСПЕХ и запомни
1. Себепознание и личностно развитие
2. Собствено щастие
3. Доставяне на щастие на човек от мъжки пол
П. С. Ако при теб има някаква взаимовръзка мж 2 и 3, значи трябва сериозно време да отделиш на себепознанието. Просто, за да не може да се възползват от теб недостойни люде.
35 Ж
.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 7c18322f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Запиши се на някакъв спорт, аз се записах на пилатес. Групата ни е от към 30 човека, повечето жени. Правим си изледи, зимата ходиха на ски, сега ще ходим на море за 3 дни. Повечето ми приятели са от училище и университета, знаем си майчиното мляко, говорим си по-лични неща, говорим си за миналото, за работата. И не, че не ми е приятно, но забелязвам, че понякога уж излизам да разтваря пък всъщност се натоварвам. А с групата е съвсем различно, не се познаваме чак толкова, идват нови хора, други се отказват. Не си споделяме драми, но се хвалим и се черпим, когато някой го повишат, или се сгоди или нещо такова. Говорим си за книги, филми, музика, здравословен начин на живот. В групата има адвокати, лекари, инженери, фризьорки, майки... Всякакви хора, които иначе в ежедневието си няма къде да срещна и ми е супер интересно и приятно.
В един филм скоро чух следната реплика "най-добрите разговори се водят с непознати" и съм напълно съгласна

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 4bc997d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много ми е любопитно да видя отговорите... защото и аз си задавам почти същите въпроси, само дето съм на 33(мъж)...
Всеки път когато хлътна по някоя девойка - удрям на камък. А и честно казано вече съм се изчерпал от идеи къде да намеря нови контакти...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 часа
hash: 60fef014e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз съм преминавала през подобни периоди. Лечението е само едно-излизай, излизай, излизай. И под излизане нямам предвид само барове и дискотеки, просто в свободното си време вместо у вас си намери хоби, че дори можеш и кече да си вземеш. Така докато тичаш с кучето в парка можеш да се запознаеш и с други хора, които си разхождат кучетата и някои от тях да се окажат готини. Просто тайната е да не седиш у вас. Лятото вече е на месец разстояние, така че ако сега не излизаш навън, не знам кога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker