Настройва всички срещу мен (самотна съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Настройва всички срещу мен (самотна съм)
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2079 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години. Имахме групичка от 4ма момичета и все заедно бяхме. Тогава една от тях започна да ме лъже и даже открадна от мен около 10лв. и една гривна! И не само от мен. Нищо не и казах защото не бях сигурна дали е тя ама и няма кой друг да е. Та тя започна да настройва другите срещу мен. Нищо не съм и направила, мълчах си, за да не си развалим приятелството, а тя какво прави? ! Другите започнаха да ме игнорират, вече нищо не ми казват, когато излизат навън не ме викат и аз да изляза с тях. Когато с някоя от тях остана насаме даже не ме поглежда и изобщо не си говорим. Казвам нещо даже не ми отговарят. Например сядат някъде и са само тримата за мен няма никакво място и оставам права. В клас имам и други приятели ама не се разбирам така добре с тях. Чувствам се ужасно. Самотна съм и ми е много тъпо хората, на които имах такова доверие дори да не ме поглеждат в лицето! Просто се усещам, че съм излишна и нежелана. Не мога и да се преместя в друго училище защото вече завършвам 11 клас. Ама ми е много гадно! Моля ви дайте ми съвет какво да направя.!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 873fc273e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сприятели се с някой друг от класа ти или сори от другия клас и се смейте излизайте и ще видиш как сами ше се върнат все пак не виждам причина защо искаш да си приятелка с такива лицемерки

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4ffd5c7980
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А знаеш ли каква е причината да се държи така? Най-добре ги оставяй и трите или там колкото са и си намери други приятели. Сигурно ти се струва трудно, но не е чак така. Ако искаш се запиши на някакви танци така хем ще се запознаеш с нови момичета, хем ще се забавляваш. А тези явно са някакви интригантки и са злобни, личи си че не те искат в компанията си. Не си длъжна да се занимаваш с тях, игнорирай ги и ти. Сприятели се с другите от класа.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6152dd08dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Така е, това е част от живота. Приятели се срещат и се разделят. Опитай се да не мислиш толкова за това, няма как да се сближите повече с тези момичета, след като веднъж са решили да се отделят от теб. Имай предвид, че ти не си виновна за това. Ти реално искаш ли да имаш за приятелка някоя, която те краде и клевети? ! Тогава за какво съжаляваш и се обвиняваш. Опитай се да се сближиш с други хора и щом завършваш 11 клас, мисли по-сериозно за бъдещето си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9d42dca857
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, спри да ги търсиш, и намери други приятели... такива не са ти нужни

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a9e803ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Миличка, майната им на тези пикли! Догодина се разделяте и я се видите отново я не затова не си го слагай на сърцето! За съжаление в живота и в бъдеще ще попадаш на такива хора затова най- важното е още отсега да се научиш да ги разпознаваш отдалеч и да ги държиш настрани за да не страдаш отново от подобни приятели и приятелки някой ден. И аз съм била в подобно положение преди години. ж. 25

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: dc6546dbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много ви благодаря! Имам и други приятели от другите класове, а след като се отделих от групичката другите момичета от класа започнаха да ме заговарят и често ме викат да излизам навън с тях в междучасията! Вече не съм толкова самотна. Осъзнах, че наистина не са ми били истински приятели и по-добре, че излязоха от живота ми. Отново ви благодаря за оказаната подкрепа и съветите!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 652b5cc588
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче в 6 клас и съм била в апсолютно същото положение като теб. И аз бях в една приятелска групичка от 4 приятелки, бяхме изключително близки имали сме много хубави спомени, имахме си много доверие а аз дори забравях другите си приятели и съм правила многго жерти заради тях.... но всичко свърши лятото на 2017-та година. Изведнъж както си бяхме най-добри приятелки, просто те започнаха да ме игнорират и бяха започнали да се крият от мен и да ме лъжат, че имат някаква работа за да не мога да излезна аз със тях. Накря като ги попитах за причината защо ме игнорират те ми дадоха куп абсурдни причини и едва ли не ме изкараха най - лошия човек на земята. Впоследствие разбрах, че едното момиче заедно със още едно са си измислили всичко и са настроили другите срещу мен. Наскоро едното момиче изяви желание да се сдобрим но аз все още се колебая, защото тогава се чувствах ужасно, по цял ден ревах и се затварях в себеси, а й гадното е че беше началото на лятото и почти нямах с кого да излизам. В живота е така едни идват други си отиват. Ще имаш много възходи и падения в живота и много разочарования от хората но ще ги преодолееш. Та моя съвет е да не се вреш там където не те искат рано или късно те ще осъзнаят какво са загубили. Опитай се да си намериш нови приятели и да им натриеш носовете. Тези момичета не те заслужават. Късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker