Има ли смисъл изобщо да се опитвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли смисъл изобщо да се опитвам?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1114 пъти
Така. Аз съм момче на 15 години. Историята ми е следната:

Преди няколко месеца се запознахме с едно момиче и тя почна да излиза с нашата компания. Като цяло тя е много социална(нещо което аз не харесвам много в хората) и има страшно много "приятели" като повечето от тях са момчета. И след известно време аз си я харесах. Тя е първото момиче което не харесвам заради външния вид. Тоест тя е много сладка, но чак след като я опознах и разбрах, че имаме доста сходни характери, почнах да я харесвам. Обаче се получи така, че тя харесваше един приятел, а аз за нея бях просто един от другите. Аз и казах, че я харесвам за да спре да ме пита за други момчета, но това не проработи понеже след известно време тя отново започна да ми говори за други момчета. И накрая не издържах. Писах и куп глупости които прецакаха нещата тотално. Извиних и се за всичко и уж всичко си беше наред и бяхме си оправили отношенията, но мисля, че просто от тогава и станах малко досаден и излишен. Наскоро отново почнахме да си пишем редовно и аз уж приятелски и правих комплименти и леко флиртувах с нея и тя нямаше нищо против, даже и хареса. Обаче днеска тя дойде в нашият квартал и излезе с нас, което не се беше случвало от доста време, от части заради мен, от части заради други неща. Та моите приятели не спряха да ме ебават за това, че ме е отрязала. Тъпото е, че на нея и е тъпо, че ме ебават, понеже така ебават и нея. И в крайна сметка тя се дистанцира от мен и съжалява мен. Аз не искам да ме съжалява. Мисля, че вече не иска да остава насаме с мен, понеже си мисли, че ще е неловко или нещо от сорта. На мен ми стана малко тъпо и отидох да си взема баница и като се върнах тя вече си беше тръгнала. След това си писахме малко и като цяло всичко е ок. Мисълта ми е дали има смисъл изобщо да се опитвам? Тоест когато леко флиртувах с нея май нещо се получаваше, ама след като дойде и приятелите ми не спряха да ме ебават, май и стана малко тъпо. Както и да е тя отново ще почне да излиза малко по-редовно с нас и мисля, че ако останем няколко пъти насаме може и да стане нещо, ако си изиграя картите правилно, ама пък тя не иска много да остава с мен насаме и като цяло иска да ни вижда всички. Не мисля, че е чак толкова заради мен, но просто иска да сме всички. Е да се опитам ли още един път (естествено този път да не правя грешките които направих първият път)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0afb04d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако момичето имаше същите чувства досега трябваше да се е получило между вас. Казваш, че имала много приятели-момчета, теб те възприема по същият начин. Закачките и флиртовете не са гаранция, че е влюбена в теб. Самата ситуация каквото е станала си е наистина неловка и по-добре отстъпи. Не се занимавай.

Лъвчето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker