Влюбена ли съм, как да се справя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена ли съм, как да се справя?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1506 пъти
Здравейте!

Имам нужда от съвет и тъй като не се престраших да споделя на друг, реших да си пробвам късмета тук. Предварително се извинявам, ако има правописни грешки и моля модераторите да публикуват историята ми! Благодаря!

Такаа... аз съм момиче на 15 и харесвам едно момче. Познато звучи, нали? Тук е пълно с такива истории (прочетох всички, които открих), но те не ми помогнаха особено, така че реших да опиша и своята.

Всичко започна преди няколко месеца, когато се запознах с въпросното момче (да го наречем Т), той е най-добър приятел на моя много близка приятелка (ще я наричам К по-надолу в разказа) и това беше и повода да се запознаем. Решихме да излезем - на импровизираното "запознанство" бяхме няколко души - аз, три наши приятелки, К, Т и още трима техни приятели. Всички сме на едни години. Не познавах и трите момчета, веднага ми се сториха свестни, но в Т нещо ме привлече моментално, не питайте, нямам представа какво. Всички бяхме заедно няколко часа, говорихме си доста. Една от приятелките ми веднага ги попита за Фейсбук (тя е малко маниачка на тема социaлни медии, да я наречем С). Нещо, което и на мен ми се искаше да направя, за да имаме връзка, но ме досрамя. След този случай се срещахме няколко пъти, с компанията на Т и К, доста хора, там е трудно да чуеш дори собствените си мисли :D Това не беше добре за мен, тъй като ми се искаше да прекарам повече време с Т и да си говорим повече, да го опозная. Последно се видяхме преди няколко седмици, мислех че малко съм хлънала и ще ми мине, не обръщах внимание, пък и нали казват "далеч от очите, далеч от сърцето"... да, ама не. Поне не в този случай - харесвала съм и други момчета преди, но не по този начин. Няма ден в който да не мисля за него, винаги ако някоя приятелка ми покаже сладко момче аз винаги се сещам за Т и моментално стигам до извода, че никой не е по-хубав от него за мен. А това е странно, в смисъл, за мен е нещо ново. Прекарвала съм няколко безсънни нощи, мислейки си как да му покажа, че го харесвам, сутрин като се събутя той е нещото, за което се сещам, дори в час, вместо да слушам учителя си мисля за него. За гласа му, усмивката, походката... всичко у него ми харесва, а сме прекарали само часове заедно, не чак толкова много време, че да хлътна дотолкова! Той е от друго училище и това ме затруднява.

Не исках да казвам на никого, чаках да премине, но трите ми приятелки, споменати по-горе се усетиха, че има нещо и трябваше да им споделя. Посъветваха ме да кажа на К, тъй като тя е близка с него и би могла да ми помогне, но ме е страх да и кажа. Знам, че той си няма гадже, но може да си харесва друго момиче, а дори мисълта за това не ми харесва! Страх ме е от това, което може да ми каже, но знам, че не е добре да живея с фалшиви илюзии... Имам чувтвото, че се задушавам понякога!

К ми е казвала, че той е по-затворен към момичетата на живо, че не прави "първа стъпка към опознаване", но с мен си говореше и ме изслушваше. Още се чудех дали да му изпратя покана във Фейсбук, когато той го направи - всъщност ми разбра Фейсбука преди две седмици случайно покрай К, но прати поканата преди няколко дни, не знам защо сега, не се е случило нищо, което да го "подсети" мен, не сме се виждали от близо месец. Не се е пращал на другите ми приятелки, с които се запозна тогава, само на мен. Все пак това не значи нищо, вероятно просто се държи приятелски, тяхната компания (на К и Т) имат доста познати - и момичета, и момчета, харесват си снимките, но това не е специално отношение, така че и аз не се заблуждавам, че съм "специално изключение" за него, само защото прати покана само на мен. Дори той скоро честити рождения ден на С, така че явно просто се държи приятелски с нас. Все пак не знам как да разбера дали има специално отношение към някого, или по-точно някоя.

Такаа, това стана ужасно дълго и объркано, предварително ви се извинявам за хаотичния си разказ, просто и в главата ми е същата каша и ви благодаря, ако сте прочели историята ми до края! Ще се радвам да ме посъветвате как/дали да му кажа и да ми споделите, какво бихте направили на мое място - мнения и от момичета, и от момчета ще ми бъдат ужасно полезни! Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 96f3446562
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам го чувсвото! Според мен ще е добре да му пишеш. Да го питаш как е какво прави, чисто приятелски и в зависимост от това как ти отговаря ще разбереш дали и той те харесва. Късмет!!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 396449a1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш нещо, бори се!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d50e22b71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми супер щом имаш контактите му. Остава само да му пишеш и да имаш търпение.

Лъвчето

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 86cec07951
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker