Нервите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нервите
преди: 13 години, 4 дни, прочетена 3115 пъти
Здравейте, кажете какво да правя, много съм зле с нервите :С;Значи може на някой да му прозвучи смешно, но съм на 18 години, и нямам кой знае какви проблеми. Примерно имам си и баща и майка, заедно са, не са разделени да беше заради това. Не знам заради нервите ли е или съм много чувствителна, емоционална, но постоянно плача за пълните глупости. Вчера бях на бала на една приятелка и малко гадно се получи, защото нямаше апаратче и нямаше кой да я снима, с колата имаше проблеми, и ми стана мн. гадно за нея. Като се прибрах и разказах на родителите ми, и кат започнах да плача, ама ей така, и заради нея и викам сиг. и с мен ще стане така :С Родителите ми ме успокояват и ми казват че само рева за пълните глупости и само се нервирам! Ама какво да правя, понякога си мисля, че ако продължавам така мога до 20 год. и до лудница да стигна-НЕ дай си боже! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 дни
hash: e3b49e9675
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са нерви, всеки ги има просо трябва да умеем да ги контролираме въпреки че е много трудно. Аз също съм като теб, постоянно се нервя и за най - малкото, много съм чувствителна и не мога да си въздържам емоциите, избухлива съм и после бързо ми минава и се чудя "ама защо реагирам така за глупости". Трудно е да контролираме нервите си, просто гледай да си спокойна.

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 7a21e82e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да не би да си свръхчувствителна?

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 26d6fc003b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто си прекалено чувствителна.И наистина ПРЕКАЛЕНО.Трябва да си намериш нещо, което да ти действа успокояващо.Може да е всичко:хоби, гадже, котка(забравяш за всичко докато я галиш) или каквото те успокоява.Тъй като проблема, е че ти пука за всичко просто така няма да има за какво.И една моя приятелка беше така и мн. и помогна.Опитай.Но няма за какво да те е страх.Просто си много чувствителна.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: eac9dcb01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, освен да мислиш по-позитивно на нещата, като се замисля май друго не мога да ти кажа :/ Лично аз съм имала такива периоди, но не продължителни.. Съжалявам, но само това мога ти кажа.


Успех ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 3fb165aefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Гледай от добрата страна на нещата. Ще се справиш. Всяка случка има добри и лоши стани просто намери добрата страна на нещата не търси негативното. "нямаше кой да я снима" най хубавите снимки стават тези заснети на шега с телефон напр. не е задължително да присъства професионалист в къщи пък и там / на бала/ ще има професионалисти без снимка няма да остане. "с колата имаше проблеми" и какво да не би да не отиде на бал, отиде предполагам от бала след години ще си спомня колко добре е прекарала а не с колко мин е закъсняла напр.
Дори в една световна война има хубави и лоши страни, зависи откъде ще я погледнеш.
Твоят проблем е че търсиш лошото в случките а този който търси лошото винаги го намира.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 дни
hash: c99cf89d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм още по-зле с нервите. Направо побърквам околните. Аз го отдавам на скапаният ми живот, от който не съм видяла нищо хубаво. През кво ли не минах. И никога не съм била щастлива, дори за миг. Аз знам кво ми липсва обич. И само това може да ме спаси любовта, всичко останало е без значение за мен вече.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: cc629fd7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   разбирам ви идеално повечето тук, включително и авторката! аз съм младеж на 22 години и съм нещастен и отчаян, с разбити нерви, агонизирам и самата ми агресия вече усещам как е пропила в цялото ми тяло и ме убива, просто животът ми е ад.. ако искате пишете ми на ел пощата, който е така като мене поне да си комуникираме. aytside@abv. bg ми е пощата, дано да се публикува :))) Намерете ме, и успехче авторке :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker